Absurdy poprawności politycznej.

To pa co mi się w sklepie google wyświetla i to gówno nie chce zniknąć z głównej od paru tygodni

:triggered:

Screenshot_2025-07-22-20-44-36-96_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.jpg

To już nawet nie śmieszne. Był człowiek w kilku krajach w górach i na szlaku przez 15 lat może że 3 murzynów zobaczył. Może dlatego że nie ma za dużo rowerów
Dokładnie, miałem okazję szwedać się po różnych górach w różnych krajach i sytuacje gdzie widziałem jakiś czarnych to na palcach jednej ręki można policzyć. Zawsze to był jeden czarny lub czarna w grupie znajomych lub czarna z białym facetem, czyli najprawdopodobniej to nie był ich pomysł i do wycieczki się zmusili.
Na szlakach w górach to albo biali albo azjaci. Jeden z wielu plusów gór.

Dokładnie, miałem okazję szwedać się po różnych górach w różnych krajach i sytuacje gdzie widziałem jakiś czarnych to na palcach jednej ręki można policzyć. Zawsze to był jeden czarny lub czarna w grupie znajomych lub czarna z białym facetem, czyli najprawdopodobniej to nie był ich pomysł i do wycieczki się zmusili.
Na szlakach w górach to albo biali albo azjaci. Jeden z wielu plusów gór.
No to rasizm

Cóż, przekaz podprogowy działa, jeśli będziesz coś mówić wystarczająca ilość razy niektórzy wezmą to za prawdę. Ogólnie aktualny świat to jeden wielki bałagan. Niby dostatek a tak naprawdę jesteśmy coraz biedniejsi. Niby mamy wiedzę na wyciągnięcie ręki dzięki internetowi a jednak w większości do ludzi trafiają debilne tiktoki. Zawsze bawi taki filmik ale i przeraża, że ktoś ma tak zamknięta głowę przez media i uważa druga płeć za niepotrzebna. No ale wiadomo że najlepiej tworzyć podziały bo łatwiej się manipuluje. Ogólnie z ostatnich wiadomości ciekawe że dzietność w krajach rozwijających niska i często mówi się że to przez brak mieszkań wysokie koszty życia, ale u nas brak kasy na nowe przedszkola rozsądne pogramy socjalne. Mimo wszystko jest kasa by wspierać inne państwa gdzie dzietność jest ponad normę i panuje skrajna bieda. Z tym że faceci są niepotrzebni już pokazał niejeden program i życie: chociażby z wysp prowadzony przez bery grilla, gdzie faceci mieli poprostu starodawną i prawidłowa hierarchiie w której wybrali dowódcę i każdy za coś odpowiadał, u kobiet by się nie urazić nikt nie rządził. Zamiast polować to odpoczywały na plaży. Dużo też myśli że gdyby nie chłopy to nie byłoby wojen, zapomniały jednak o starych czasach. Ogólnie kobiety są zawistne co widać na ostatnim przykładzie ze sportu: Caitlyn Clark która wyprzedaje stadiony, jest znienawidzona przez inne zawodniczki ponieważ jest poprostu lepsza w sporcie i znajduje się w świetle reflektorów. O innych głupotach typu winni są faceci że tyle osób ma of. Tak jakby powiedzieć że powinni zalegalizować narkotyki bo przecież ktoś sam zdecyduje czy chce czy niechce brać. Jednym słowem wszystko ubrać tak by je faworyzowalo. Ciężko czasy idą...

To już nawet nie śmieszne. Był człowiek w kilku krajach w górach i na szlaku przez 15 lat może że 3 murzynów zobaczył. Może dlatego że nie ma za dużo rowerów
Zwróć uwagę na szczegóły, a dostrzeżesz, że oni nie idą w góry tylko "za górkę". Jej spojrzenie... :star wars:

Back