Absurdy poprawności politycznej.

@Benzi

Uprzejmie proszę o informację, jakich ekspertów z zakresu geopolityki lub analityków geopolitycznych z Polski rekomendujesz?
Interesują mnie przede wszystkim osoby koncentrujące się na analizie wydarzeń w Europie, z mniejszym naciskiem na Bliski Wschód.
Czy mógłbyś polecić mi konkretne osoby, które Twoim zdaniem są warte uwagi? :conorsalute:
Byczku

@Benzi

Uprzejmie proszę o informację, jakich ekspertów z zakresu geopolityki lub analityków geopolitycznych z Polski rekomendujesz?
Interesują mnie przede wszystkim osoby koncentrujące się na analizie wydarzeń w Europie, z mniejszym naciskiem na Bliski Wschód.
Czy mógłbyś polecić mi konkretne osoby, które Twoim zdaniem są warte uwagi? :conorsalute:
Byczku
A pewnie służę pomocą, cieszę się byku że masz nadal zajawkę i chcesz być obeznany, bo świadomość sytuacja na świecie i u nas to zawsze dobra rzecz.
Obserwuje i słucham głównie Krzyśka Wojczala, Panów z Strategy&Future , Doktora Szewkę, Zbigniewa Parafianowicza. :conorsalute:
Różne poglądy i dojścia/źródła, razem dobra pakieta i można sobie samemu wnioski przekminić i znaleźć prawdę leżącą gdzieś po środku.

:korwinlaugh:

GvLo8WNXoAANQYD

Duch europejski...

Spahn odrzucił obawy, że migranci mogą być przerzucani tam i z powrotem między Niemcami a Polską. "Są dobre porozumienia między Polską a Niemcami, aby uniknąć właśnie takich sytuacji" - powiedział Spahn.

Last edited:
Back