Decca
Maximum FC Lightweight
Tylko ruszony w jaki sposób? Tzn. ktokolwiek został pociągnięty do odpowiedzialności?Znany temat w UK. Został ruszony dopiero po śmierci tego potwora. Każdy wiedział nikt nic nie zrobił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko ruszony w jaki sposób? Tzn. ktokolwiek został pociągnięty do odpowiedzialności?Znany temat w UK. Został ruszony dopiero po śmierci tego potwora. Każdy wiedział nikt nic nie zrobił.
Sprawca nie żyje. Dochodzenie dało tyle że oficjalnie ujawnili przestępstwa tego osobnika. Nie wiem czy ktoś dostał jakieś zadośćuczynienie. Chyba nikomu z żyjących nie udowodniono przestępstwa.Tylko ruszony w jaki sposób? Tzn. ktokolwiek został pociągnięty do odpowiedzialności?
Kilka osób skazanych, sprawy niby powiązane, ale nie do końca, wyroki wręcz śmieszne (Max Clifford 8 lat, Rolf Harris 6 lat), nie został skazany (ani nawet zdaje się oskarżony) nikt z NHS ani żadnej organizacji charytatywnej współdziałającej z Savillem, a ludzie którzy tam pracowali musieli być przecież świadomi, ba, na pewno byli też tacy którzy byli zaangażowani w ten proceder, dzieciaki przecież same się tym zwyrodnialcom nie wystawiały.@Decca tyle znalazłem. Kilka mniej znaczących osób zostało skazanych.![]()
Skamieniałe uczucia
Brytyjczycy zmagają się z serią skandali pedofilskich. Szokuje bezkarność sprawców: polityków, gwiazd telewizji, arystokratów – chronionych latami.www.tygodnikpowszechny.pl

Fajnie troluejsz tak schematycznie, ale rozpisz jak ty to wywnioskowałeś.Przemawia przez Ciebie klasistowska niechęć do klasy ludowej.
Trafiłem z porównaniem socjalu i praw pracowniczych w USA z tym z UE to uciekłeś do porównania z Japonią której rynek pracy funkcjonujący tylko dzięki pracoholizmowi Japończyków, skakanie od skrajności w skrajność?Ani UE ani Tusk nie chcą nielegalnej imigracji oraz aktywnie walczą z nielegalnymi imigrantami. Co innego PiS (afera wizowa)
Imigranci którzy chcą pracować to skarb. Gospodarka Niemiec wyprzedziła gospodarkę Japonii dzięki pracującym imigrantom.

Push backi są fajne według trybunałów europejskich? Litwa czasem nie wyśmiała jednego wyroku w sprawie push backów? BTW Litwa ma dłuższą granicę z Białorusią niż Polska czego nie wiedział Trzaskowski -czytanie mapy nie ogarnął myśląc, że jak jakiś kraj wygląda na malutki na mapie to jest malutki w rzeczywistościJestem za tym aby przestrzegać prawa. Jeśli prawo nie nadąża za realiami, to trzeba zmienić prawo.

www.polsatnews.pl

przemycali Arabów z Białorusi do NiemczechNie wiem co zrobili kibole z Wrocławia. Jeśli zasłużyli na dożywocie to niech siedzą dożywocie.
Farmy futerkowe zniknęłyby w ogromnym procencie, gdyby zabrano im tanią siłę roboczą. Zabrano Boże: gdyby wymagano przy wizie pracowniczej opłaty 5 tys zł i 5 tys zł na kaucje...Jak farmy futerkowe znikną to nikt do nich nie będzie sprowadzał pracowników, bo nie będzie miejsc pracy. Nie udawaj że tego nie rozumiesz.
Fajnie troluejsz tak schematycznie, ale rozpisz jak ty to wywnioskowałeś.
Ja bym raczej typował, że jesteś jednym z tych ludzi o których mówi ten lewak:
Trafiłem z porównaniem socjalu i praw pracowniczych w USA z tym z UE to uciekłeś do porównania z Japonią której rynek pracy funkcjonujący tylko dzięki pracoholizmowi Japończyków, skakanie od skrajności w skrajność?![]()
Ale doceniam postępy, że już nie używasz argumentów o imigracji w USA: masz tutaj na przyszłość kanał nauczycielki francuskiego wyśmiewającej USA
BTW przymusowa relokacja nielegalnych imigrantów jest walką z nielegalną imigracją? To jakby walczyć z narkomanią rozdając narkotyki i mówić, że nie wspiera się karteli narkotykowych
Push backi są fajne według trybunałów europejskich? Litwa czasem nie wyśmiała jednego wyroku w sprawie push backów? BTW Litwa ma dłuższą granicę z Białorusią niż Polska czego nie wiedział Trzaskowski -czytanie mapy nie ogarnął myśląc, że jak jakiś kraj wygląda na malutki na mapie to jest malutki w rzeczywistości
Zamykanie w zamkniętych ośrodkach na czas rozpatrzenia wniosków azylowych jest fajne według trybunałów unijnych?
![]()
Polska ma wypłacić 12 tys. euro odszkodowania czeczeńskiej rodzinie - PolsatNews.pl
Europejski Trybunał Praw Człowieka nakazał Polsce wypłacenie odszkodowania w kwocie 12 tys. euro czeczeńskiej rodzinie uznając, że umieszczenie jej w zamkniętym ośrodku dla cudzoziemców stanowiło naruszenie Europejskiej Konwencji Praw Człowieka.www.polsatnews.pl
Matczak cwaniak, lobbysta. W USA i w DE prawnicy imigracyjni mają żniwa, chce tak samo w Polsce to mówi głupoty ,,wojna hybrydowa jest w naszych głowach"
Ale dobra, przypomnijmy jeszcze twój, że ściąganie analfabetów do Polski nie jest dobre dla Polski. Afganistan państwo z ogromnym problemem z analfabetyzmem.
Die Welt to Axel Ringer Springer czyli ta sama firma co Onet: zobaczymy co oni piszą o Afgańczykach w DE, których może relokują do Polski
"Po państwach Azji Centralnej, Republika Federalna Niemiec jest obecnie domem dla największej diaspory afgańskiej na świecie.
Od 2010 r. liczba mieszkających tu Afgańczyków wzrosła z ok. 50 tys. do ok. 280 tys. Prawie wszyscy z nich przybyli jako osoby ubiegające się o azyl. Większość z nich przybyła w ekstremalnych latach 2015 i 2016, ale w ubiegłym roku o azyl ubiegało się jeszcze prawie 10 tys. Afgańczyków. W bieżącym roku liczba ta została już przekroczona: według danych Federalnego Urzędu ds. Migracji i Uchodźców (BAMF) do końca lipca o azyl w 2021 r. ubiegało się 10 085 Afgańczyków.
Dotychczasowe przyjęcie afgańskiej diaspory w Niemczech przysparza wiele problemów, także dlatego, że duża część z nich to młodzi mężczyźni, którzy wjechali do kraju bez zezwolenia. Niestety, wielu z tej grupy popełnia wiele przestępstw - choć zawsze trzeba powiedzieć, że oczywiście większość Afgańczyków nie jest przestępcami.
w 2020 r. popełniono łącznie 21 773 przestępstwa (z wyłączeniem przestępstw przeciw prawu migracyjnemu), w przypadku których zidentyfikowano afgańskiego podejrzanego. Wśród nich było 4299 przestępstw z użyciem przemocy, z czego 94 należały do najpoważniejszej kategorii, czyli morderstwa i zabójstwa.
Spośród 280 tys. Afgańczyków 7,8 proc. zostało uznanych za podejrzanych o popełnienie przestępstw kryminalnych w poprzednim roku.
Z 280.000 Afgańczyków, jak dotąd, tylko 69.000 jest zatrudnionych na umowy z ubezpieczeniami, jak podaje Federalna Agencja Pracy (BA). Według BA odpowiedni wskaźnik zatrudnienia zdolnej do pracy ludności afgańskiej wynosi 35%; jest to nieco lepszy wynik niż średni wynik ośmiu największych krajów pochodzenia azylantów (32%).
Tę ostatnią wartość obniża szczególnie niski wskaźnik Syryjczyków, którzy stanowią najliczniejszą grupę. Ich udział wynosi zaledwie 28 procent zatrudnionych.
Wśród Niemców wskaźnik ten wynosi 63 procent, a wśród ogółu nie-Niemców 47 procent (stan na maj 2021 r.)."
![]()
Integration: Die afghanische Herausforderung für Deutschland - WELT
Die Bundesrepublik hat die größte afghanische Diaspora außerhalb Zentralasiens. Doch ihre Integration in die deutsche Gesellschaft bereitet häufig Probleme. Eine große Minderheit wird straffällig – auch haben viele Afghanen Probleme auf dem Arbeitsmarkt.www.welt.de
Już nie mówiąc o tym, że w niemieckich więzieniach są tak duże problemy z komunikacją z więźniami, bo większość to często obcokrajowcy nie mówiący po niemiecku
przemycali Arabów z Białorusi do Niemczech
Farmy futerkowe zniknęłyby w ogromnym procencie, gdyby zabrano im tanią siłę roboczą. Zabrano Boże: gdyby wymagano przy wizie pracowniczej opłaty 5 tys zł i 5 tys zł na kaucje...
Jednocześnie jesteś przeciwko temu, aby ktoś oparł całe zatrudnienie na imigrantach z trzeciego świata w farmach na 30 tys świń jak jeden duński miliarder. Szpagat...
Śmiechy śmiechami, ale jak cohones będzie cenzurowane to zostanie już tylko poczta polska@defthomas @Dzihados o zaimki przy nicku też będziecie pytać?
Cohones wdraża lewackie odpały. Zareagowałem na komentarz @Starvin' Marvin , że lewacy to nie ludzie i wyskoczyło mi to
View attachment 118289
Chyba TyŚmiechy śmiechami, ale jak cohones będzie cenzurowane to zostanie już tylko poczta polska
Zresztą i tak na każdego użytkownika neta na świecie jest stale prowadzona taka "teczka" podajemy sami info o sobie, nasza historia mówi o nas wszystko, nosimy ze sobą wszędzie gpsy, nasłuch i kamerę, płacimy w konkretnych miejscach kupując konkretne rzeczy (w tym przypadku płacicie - ja nie mam konta i wszystko gotówą) Problem napisać taki program? Gdybyście mieli pełną władzę i możliwości sami byście tego nie robili dla chronienia własnej pozycji?
ludzie z natury są kurwa źli
i programowalni w chuj
ja nie mam konta i wszystko gotówą)
Z dnia otwarcia igrzysk olimpijskich.To z cyrku prawda? prawda?
![]()
Metadata jest "dogrywana" praktycznie do każdego istotnego pliku, a dane gromadzone przez największych gigantów branży idą w petabajtach dziennie. W dobie kiedy Elon kupuje Twittera/X'a za 40 grubych baniek, info o tej transakcji raczej przeszło bokiem:Śmiechy śmiechami, ale jak cohones będzie cenzurowane to zostanie już tylko poczta polska
Zresztą i tak na każdego użytkownika neta na świecie jest stale prowadzona taka "teczka" podajemy sami info o sobie, nasza historia mówi o nas wszystko, nosimy ze sobą wszędzie gpsy, nasłuch i kamerę, płacimy w konkretnych miejscach kupując konkretne rzeczy (w tym przypadku płacicie - ja nie mam konta i wszystko gotówą) Problem napisać taki program? Gdybyście mieli pełną władzę i możliwości sami byście tego nie robili dla chronienia własnej pozycji?
ludzie z natury są kurwa źli
i programowalni w chuj
Żeby tylko takie.@Decca tyle znalazłem. Kilka mniej znaczących osób zostało skazanych.![]()
Skamieniałe uczucia
Brytyjczycy zmagają się z serią skandali pedofilskich. Szokuje bezkarność sprawców: polityków, gwiazd telewizji, arystokratów – chronionych latami.www.tygodnikpowszechny.pl
@Karateka@ umie czytać tylko opiera się na wierze: taka mieszanka bojowa trochę korwinizmu, trochę wokizmu...Tyle się rozpisałeś jak on nie umie czytać ze zrozumieniem. Partia nie pozwala myśleć.
Trochę poprawiłem@Karateka@ umie czytać tylko opiera się na wierze: taka mieszanka bojowa trochę korwinizmu, trochę wokizmu i całe mnóstwo debilizmu...

Na 100% p0lskie korzenieJa pierdole xD Co za ciapak, musiał mieć bajere skrojoną i te niemki jebnięte też na czosnek, nawet przez blura widać że względnie nie paskudne jak na narodowość. Zamiast się bujać po nocach z rodakami i sypać się z bananowymi synami potentatów przemysłowych to sobie znalazły księcia, już pomijam upadek moralny i zgodę na trójkąt z kozojebcą.![]()

Pani psycholog i jakaś tam pani od spraw administracyjnych, jedna z nich mająca męża, którego planowała zostawić żeby być z ciapakiem. Ciapak swoją drogą budujący kartotekę kryminalną już od 14 roku życia.Ja pierdole xD Co za ciapak, musiał mieć bajere skrojoną i te niemki jebnięte też na czosnek, nawet przez blura widać że względnie nie paskudne jak na narodowość. Zamiast się bujać po nocach z rodakami i sypać się z bananowymi synami potentatów przemysłowych to sobie znalazły księcia, już pomijam upadek moralny i zgodę na trójkąt z kozojebcą.![]()
Haha to grubooo. A mówi się że to mężczyźni myślą genitaliami xDDDPani psycholog i jakaś tam pani od spraw administracyjnych, jedna z nich mająca męża, którego planowała zostawić żeby być z ciapakiem. Ciapak swoją drogą budujący kartotekę kryminalną już od 14 roku życia.

HybrystofiliaPani psycholog i jakaś tam pani od spraw administracyjnych, jedna z nich mająca męża, którego planowała zostawić żeby być z ciapakiem. Ciapak swoją drogą budujący kartotekę kryminalną już od 14 roku życia.
Hybrystofilia