Absurdy poprawności politycznej.

C.R.E.A.M.
Zobaczymy czy siła aktywizmu zboczeńców jest silniejsza niż zdrowy rozsądek.

GfpCAa6XsAABsO0

:mjsmile:

Czasami mi się wydaje, że tylko w mediach i u takich ludzi, którzy nie wychylają ryja poza próg własnego mieszkania, zachodzą takie braki myślowe, które przekazales nam w tym poście. Ja osobiście jeszcze nigdy się z takim czymś nie spotkałem, a mam codziennie kontakt z setkami ludzi. Każdy życzy tylko wesołych świąt Bożego Narodzenia. Nic innego.

A tak serio to o chuj z tym chodzi, ktoś wyjaśni?
Ludzie mówią "Happy Holidays", bo nie każdy wierzy w Chrystusa, i mówienie do nich "Merry Christmas" jest opresyjne, niestosowne i takie tam plus jeszcze żydzi mają swoje świeczki, i tak dalej:fjedzia:
Chyba że chodziło o obrazek, to Święty Mikołaj napierdala z liścia jakiegoś faceta w zielonym garniturze.

Czasami mi się wydaje, że tylko w mediach i u takich ludzi, którzy nie wychylają ryja poza próg własnego mieszkania, zachodzą takie braki myślowe, które przekazales nam w tym poście. Ja osobiście jeszcze nigdy się z takim czymś nie spotkałem, a mam codziennie kontakt z setkami ludzi. Każdy życzy tylko wesołych świąt Bożego Narodzenia. Nic innego.

A tak serio to o chuj z tym chodzi, ktoś wyjaśni? znowu jakieś obrażanie innych? czy czegoś nie łapie?
:werdum:
1735238643508.png

Back