Miskatonic
Vale Tudo Championship
Można jeszcze kupić taką koszulkę?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Można jeszcze kupić taką koszulkę?

a ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...
Dokładnie...Czyli znowu, powtórka z historii...
![]()
Tylko, że dzisiaj zamiast Sobieskiego mamy Tuska, a za dwa pokolenia Szwecja, Niemcy i jeszcze kilka innych państw Europy zdążą już przyjąć Szariat

Ale brązowa breja czytaj pyszne gównojedzonko z curry dalej będzie dojeżdżało dla szpagatnika, przecież ktoś będzie musiał na islamowów te kodziki jebać.Czyli znowu, powtórka z historii...
![]()
Tylko, że dzisiaj zamiast Sobieskiego mamy Tuska, a za dwa pokolenia Szwecja, Niemcy i jeszcze kilka innych państw Europy zdążą już przyjąć Szariat. Bez Grupy Wyszehradzkiej to się nie uda. I daj Bóg, żeby ten naród przejrzał na oczy i przestał głosować za zdrajcami. Bo Bazylikę św. Piotra na prawdę "przerobią na stajnie sułtana”.

Nie, ale są do wyboru z tym wzorem karaceny i brygantynyMożna jeszcze kupić taką koszulkę?![]()
Można jeszcze kupić taką koszulkę?![]()
Jak na krucjatę to tylko w chińskich akcesoriach, ale to nie ten wzór. Ja mam ten:
też jestJak na krucjatę to tylko w chińskich akcesoriach, ale to nie ten wzór. Ja mam ten:
![]()

wychowana w duchu równości kultur i ras

Na gówno kierunku chyba i to jak jesteś beciak.Nie ma lepszych ani gorszych kultur.
Takie jest założenie uczone na studiach artystycznych, chyba nie ma lepszego dowodu na słuszność tej tezy.
Beethoven, Mozart jest tak samo dobry jak półnagi murzyn wystukujący jakiś rytm patyczkami na głowie innego murzyna siedzącego obok...
Na studiach tak mówili![]()

W takim razie teraz te wszystkie humany to gówno kierunki. Ich program nauczania to jakaś jedną wielka indoktrynacja , nie dziwne że ludzie po współczesnej psychologii czy innych to wyprane lewakiNa gówno kierunku chyba i to jak jesteś beciak.
![]()
Najlepiej żebyś to szybko przyswoił rasisto.Beethoven, Mozart jest tak samo dobry jak półnagi murzyn wystukujący jakiś rytm patyczkami na głowie innego murzyna siedzącego obok...
Można zamykać.W takim razie teraz te wszystkie humany to gówno kierunki.

Mi na studiach mówili, żeby w Afryce nie chodzić do burdeli bo tam prawie wszystkie prostytutki mają HIV i zamawiać drinki bez lodu bo można wrócić do domu z jakimś śmiertelnym pierwotniakiem w kiszkach.Nie ma lepszych ani gorszych kultur.
Takie jest założenie uczone na studiach artystycznych, chyba nie ma lepszego dowodu na słuszność tej tezy.
Beethoven, Mozart jest tak samo dobry jak półnagi murzyn wystukujący jakiś rytm patyczkami na głowie innego murzyna siedzącego obok...

Bo nie byłeś w większości muzeów na świecie!!!Nie ma lepszych ani gorszych kultur.

Nie ma lepszych ani gorszych kultur.

Chciałbyś mieć HIV i pierwotniaka w kiszkach?Mi na studiach mówili, żeby w Afryce nie chodzić do burdeli bo tam prawie wszystkie prostytutki mają HIV i zamawiać drinki bez lodu bo można wrócić do domu z jakimś śmiertelnym pierwotniakiem w kiszkach.
Czasem żałuję, że nie poszedłem tą ścieżką kariery
![]()
Pływać po Kongo jak Charles MarlowChciałbyś mieć HIV i pierwotniaka w kiszkach?
Pływać po Kongo jak Charles Marlow