Absurdy poprawności politycznej.

a ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...

Czyli znowu, powtórka z historii...

Unbelievable GIFs | Tenor

Tylko, że dzisiaj zamiast Sobieskiego mamy Tuska, a za dwa pokolenia Szwecja, Niemcy i jeszcze kilka innych państw Europy zdążą już przyjąć Szariat. Bez Grupy Wyszehradzkiej to się nie uda. I daj Bóg, żeby ten naród przejrzał na oczy i przestał głosować za zdrajcami. Bo Bazylikę św. Piotra na prawdę "przerobią na stajnie sułtana”.

Czyli znowu, powtórka z historii...

Unbelievable GIFs | Tenor

Tylko, że dzisiaj zamiast Sobieskiego mamy Tuska, a za dwa pokolenia Szwecja, Niemcy i jeszcze kilka innych państw Europy zdążą już przyjąć Szariat. Bez Grupy Wyszehradzkiej to się nie uda. I daj Bóg, żeby ten naród przejrzał na oczy i przestał głosować za zdrajcami. Bo Bazylikę św. Piotra na prawdę "przerobią na stajnie sułtana”.
Ale brązowa breja czytaj pyszne gównojedzonko z curry dalej będzie dojeżdżało dla szpagatnika, przecież ktoś będzie musiał na islamowów te kodziki jebać.

:beczka:

Nie ma lepszych ani gorszych kultur.
Takie jest założenie uczone na studiach artystycznych, chyba nie ma lepszego dowodu na słuszność tej tezy.

Beethoven, Mozart jest tak samo dobry jak półnagi murzyn wystukujący jakiś rytm patyczkami na głowie innego murzyna siedzącego obok...

Na studiach tak mówili :awesome:
Na gówno kierunku chyba i to jak jesteś beciak.

Takie jest założenie uczone na studiach artystycznych, chyba nie ma lepszego dowodu na słuszność tej tezy.

Beethoven, Mozart jest tak samo dobry jak półnagi murzyn wystukujący jakiś rytm patyczkami na głowie innego murzyna siedzącego obok...

Mi na studiach mówili, żeby w Afryce nie chodzić do burdeli bo tam prawie wszystkie prostytutki mają HIV i zamawiać drinki bez lodu bo można wrócić do domu z jakimś śmiertelnym pierwotniakiem w kiszkach.

Czasem żałuję, że nie poszedłem tą ścieżką kariery

Bo nie byłeś w większości muzeów na świecie!!!
:roberteyeblinking:
fajnie, że ta nitka zadziałała

IMG_20241210_124439.jpg

Od razu widać że człowiek studiował kierunek związany z kulturą i sztuką. :beczka:

Mi na studiach mówili, żeby w Afryce nie chodzić do burdeli bo tam prawie wszystkie prostytutki mają HIV i zamawiać drinki bez lodu bo można wrócić do domu z jakimś śmiertelnym pierwotniakiem w kiszkach.

Czasem żałuję, że nie poszedłem tą ścieżką kariery
Chciałbyś mieć HIV i pierwotniaka w kiszkach?

Back