Absurdy poprawności politycznej.

Dlaczego to są prawie zawsze czarnuchy i przygłupie białe grube krowy
:beczka:

Tak abstrahując już od całej tej sytuacji, to gdy widzę laskę z takimi rzęsami to już nawet nie jest to Red flag. Na 99% wiem, że tam wiatr hula pomiędzy uszami.
Screenshot_2024-02-10-21-01-25-19_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Grupa białych mężczyzn.

O ja jebie jakie piękne systemowe programowanie juleczek.

:antonio:
Najlepsze, że to działa. Dziesiątki tysięcy lat kobiety spełniały swoje tradycyjne role, teraz twierdzą, że są silne, niezależne i nie potrzeba im facetów. Są głupiutkie, cała ta emancypacja to mieszanie im we łbach i jak widać, większość nie jest zbyt lotna. Bez socjalu i e-kurewstwa nie byłyby takie szczwane
Ale co czarnuchy poruchają to ich hehe

Last edited:
Czarnym gotują bez słowa sprzeciwu, ciekawe dlaczego

Instynkt bycia zdominowanym przez mężćzyznę to nic złego, taka natura, co innego biały hetero nazista!

A teraz nowa fala uchodźców która zaraz przyjdzie z Syrii i reszty świata będzie robić paryski syf w Polsce. Ale może będziemy mieli swojego Mbappe.

30 tysięcy na Mazowszu! Tylko na Mazowszu. Ile w całej Polsce?

Gorlitz koło Zgorzelca, lokalny news

:tiphatb:

Bójka Niemców z migrantami na Marienplatz w Görlitz.​

Dopiero po tygodniu niemiecka policja postanowiła podjąć czynności w sprawie bójki, do jakiej doszło w Görlitz. Na Marienplatz starli się Niemcy z Syryjczykami i Afgańczykami.

Jak informują służby: w nocnej bójce 22 listopada, rany odnieśli uczestnicy z obu stron. Nagranie można obejrzeć na X-ie między innymi tutaj klik-klik.

Departament Bezpieczeństwa Państwowego przejął dochodzenie i obecnie jest w trakcie wyjaśniania tego co się stało wraz z dokładną sekwencję wydarzeń.

Śledczy proszą świadków, którzy byli obserwatorami incydentu i mogą udzielić informacji na temat osób biorących udział w bójce lub przebiegu wydarzeń, o kontakt z policją. W szczególności poszukuje się taksówkarza, który był obecny na miejscu, po czym odjechał.

Często powtarzam (ale nie nie zyskuje to popularności w moim otoczeniu :awesome: ), że, już za niedługo, przyjdzie Islam i naprostuje te wszystkie skrzywienia, w które Europa się wjebała z takim poczuciem wyższości moralnej :mamed:
I ci ludzie sami sobie gotują taki los, żyjąc w przeświadczeniu, że "wiedzą lepiej" i ich tolerancja wobec Islamu, nie będzie miała dla nich konsekwencji, a wręcz doprowadzi do zgody i pokoju między nim :mamed:. Wiece LGBTQWERTY+ for Palestine, czy zapraszanie przez nich do siebie "uchodźców" z krajów muzułmańskich, to coś jak kurczaki protestujące przed zamykaniem lokali KFC.

Często powtarzam (ale nie nie zyskuje to popularności w moim otoczeniu :awesome: ), że, już za niedługo, przyjdzie Islam i naprostuje te wszystkie skrzywienia, w które Europa się wjebała z takim poczuciem wyższości moralnej :mamed:

W sprawie prostowania skrzywień nic nie mam, nie się zajmą skrzywieniami i długimi nosami. Najgorsze jest to że domagają się wprowadzenia swoich praw i jest ich coraz więcej, z czasem będą sobie na więcej pozwalać.

Najgorsze jest to że domagają się wprowadzenia swoich praw i jest ich coraz więcej, z czasem będą sobie na więcej pozwalać.
Wiem o tym, ale przecież chrześcijaństwo to tolerancja, podkładanie głowy pod topór, miłowanie wszystkich jak leci, żadnej przemocy nawet w obronie swojej rodziny, peace flower power... prawda?

Otóż, kurwa, nie! Gówno prawda!

GduBsX4XwAAX11i

Ale jeśli reszta europejskich mężczyzn sobie o tym nie przypomni to ja sam nas wszystkich nie ocalę :awesome: a ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...

Wiem o tym, ale przecież chrześcijaństwo to tolerancja, podkładanie głowy pod topór, miłowanie wszystkich jak leci, żadnej przemocy nawet w obronie swojej rodziny, peace flower power... prawda?

Otóż, kurwa, nie! Gówno prawda!

GduBsX4XwAAX11i

Ale jeśli reszta europejskich mężczyzn sobie o tym nie przypomni to ja sam nas wszystkich nie ocalę :awesome: a ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...

:rutekajak:
IMG.jpg

Last edited:
Back