Decca
Maximum FC Lightweight
Czyli SS tworzyli Murzyni i Sithowie.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli SS tworzyli Murzyni i Sithowie.
![]()
A skąd jest swastyka przyjacielu jak nie z Indii.Czyli SS tworzyli Murzyni i Sikhowie.
![]()

Dlaczego to są prawie zawsze czarnuchy i przygłupie białe grube krowy
to jakas lewacka propaganda? Bo jebie gównem z daleka

Nie no co Ty? To jest nauka! Bycie grubym i otłuszczonym nie jest dla Ciebie złe ani niezdrowe!to jakas lewacka propaganda? Bo jebie gównem z daleka
![]()
jak nauka to zaufamNie no co Ty? To jest nauka! Bycie grubym i otłuszczonym nie jest dla Ciebie złe ani niezdrowe!

Grupa białych mężczyzn.

Najlepsze, że to działa. Dziesiątki tysięcy lat kobiety spełniały swoje tradycyjne role, teraz twierdzą, że są silne, niezależne i nie potrzeba im facetów. Są głupiutkie, cała ta emancypacja to mieszanie im we łbach i jak widać, większość nie jest zbyt lotna. Bez socjalu i e-kurewstwa nie byłyby takie szczwaneGrupa białych mężczyzn.
O ja jebie jakie piękne systemowe programowanie juleczek.
![]()
Czarnym gotują bez słowa sprzeciwu, ciekawe dlaczego
Instynkt bycia zdominowanym przez mężćzyznę to nic złego, taka natura, co innego biały hetero nazista!

"to tacy sami ludzie jak my" - @Karateka@
pewnie jako czynnik łagodzący sąd wykorzystał to, że babcia już nie pamięta.

Kurwy na uczelniach wykładają. To na prawdę nowe i nie znałem.

Pamiętajcie to u nas w tym o zgrozo katolickim zaścianku jest nietolerancja
), że, już za niedługo, przyjdzie Islam i naprostuje te wszystkie skrzywienia, w które Europa się wjebała z takim poczuciem wyższości moralnej 
I ci ludzie sami sobie gotują taki los, żyjąc w przeświadczeniu, że "wiedzą lepiej" i ich tolerancja wobec Islamu, nie będzie miała dla nich konsekwencji, a wręcz doprowadzi do zgody i pokoju między nimCzęsto powtarzam (ale nie nie zyskuje to popularności w moim otoczeniu), że, już za niedługo, przyjdzie Islam i naprostuje te wszystkie skrzywienia, w które Europa się wjebała z takim poczuciem wyższości moralnej
![]()
. Wiece LGBTQWERTY+ for Palestine, czy zapraszanie przez nich do siebie "uchodźców" z krajów muzułmańskich, to coś jak kurczaki protestujące przed zamykaniem lokali KFC.Często powtarzam (ale nie nie zyskuje to popularności w moim otoczeniu), że, już za niedługo, przyjdzie Islam i naprostuje te wszystkie skrzywienia, w które Europa się wjebała z takim poczuciem wyższości moralnej
![]()
Wiem o tym, ale przecież chrześcijaństwo to tolerancja, podkładanie głowy pod topór, miłowanie wszystkich jak leci, żadnej przemocy nawet w obronie swojej rodziny, peace flower power... prawda?Najgorsze jest to że domagają się wprowadzenia swoich praw i jest ich coraz więcej, z czasem będą sobie na więcej pozwalać.
a ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...Wiem o tym, ale przecież chrześcijaństwo to tolerancja, podkładanie głowy pod topór, miłowanie wszystkich jak leci, żadnej przemocy nawet w obronie swojej rodziny, peace flower power... prawda?
Otóż, kurwa, nie! Gówno prawda!
![]()
Ale jeśli reszta europejskich mężczyzn sobie o tym nie przypomni to ja sam nas wszystkich nie ocalęa ta ścieżka, na której jesteśmy teraz, prowadzi tylko w jedną stronę...