Miskatonic
Vale Tudo Championship

Czyżby DEI nie potrafiły rysować?
Przymierzałem się do kupna jakiegoś starszego Jaguara bo mi się bardzo podobają ale po ich nowym spocie reklamowym to już chyba nie chcę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Przymierzałem się do kupna jakiegoś starszego Jaguara bo mi się bardzo podobają ale po ich nowym spocie reklamowym to już chyba nie chcę![]()

Przymierzałem się do kupna jakiegoś starszego Jaguara bo mi się bardzo podobają ale po ich nowym spocie reklamowym to już chyba nie chcę![]()

CD projekt od razu kupi flotę.Jaguar XF i XE wyglądają zacnie a tu takie gówno niszczy markę
Cougara to ma miskanocnik w domuPo co Ci jaguar jak lepszy jest cougar.
![]()

Andrzej poznał młodą i zrobił z niej milfa!Cougara to ma miskanocnik w domu
prawdopodobnie, bo przecież nie poznałem ;)

powinien łeb kurwie oderwać
widzę, że znowu cię trochę ponosiInaczej się nie nauczą.widzę, że znowu cię trochę ponosi
To się nazywa nauka poprzez praktykę.Inaczej się nie nauczą.
Kilkatysięcy, bo to ma tylko jedną klepkę więcej niż kura musi się samo-poświęcić by inne karyny zrozumiały, że to nie tędy droga.
Nie oglądałem, przerzuciłem tylko kilka scenek.
Chyba zaczyna się jakaś zmiana i niektórzy wyczuwają trend.
HBO również

Eh, a jednak

A już chciałem pokochać tą reklamę.Eh, a jednak![]()
Nie oglądałem, przerzuciłem tylko kilka scenek.
Chyba zaczyna się jakaś zmiana i niektórzy wyczuwają trend.
HBO również
I tak w kółko, zaniżanie poziomu, ukracanie programów, zaniżanie progów.... ciekaw jestem jak dzisiejsze asy zdałyby podstawowe matury sprzed 15 latwincyj głąbów, będzie wincyj głupich do polityki...
![]()
Możliwe, że tak daleko by nawet nie zaszli żeby je zdawać.I tak w kółko, zaniżanie poziomu, ukracanie programów, zaniżanie progów.... ciekaw jestem jak dzisiejsze asy zdałyby podstawowe matury sprzed 15 lat
Teraz ten "dyplom" nawet do podarcia dupy się nie nadaje, bo papier za twardy i śliski...Kiedy kończyłem szkołę studia były tylko państwowe i trzeba było mieć naprawdę skila żeby w ogóle o tym myśleć. Teraz "każdy" ma dyplom w 90% nadający się co najwyżej do podtarcia dupy. Totalny upadek szkolnictwa.
Eeee tam mój jest na szorstkim.Teraz ten "dyplom" nawet do podarcia dupy się nie nadaje, bo papier za twardy i śliski...