Paria S.
UFC Middleweight
Niech kurwa rozważy afrykęrozważał jeszcze Alaskę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niech kurwa rozważy afrykęrozważał jeszcze Alaskę
Zrobiłeś nadzieję tym czarno białym zdjęciem. Już myślałem że poszła na śmietnik historii.ku pamięci
![]()

wydarzenia.interia.pl
kanalsportowy.pl

Pełne zaprogramowanie.
Pełne zaprogramowanie.

Ale czemu mamy promować niepolskość jako promocję polskości? Polacy nie są murzynami, a że niektórzy mają obywatelstwo, cóz.. tem jegomość na przykład nawet nie gada po polskuTakie posty też są szkodliwe, bo nakręcają spiralę wzajemnej nienawiści totalnie niepotrzebnie i na siłę. Nic mi nie wiadomo nt. tej kampanii, co tak właściwie ma promować i jakie jeszcze osoby są "zaangażowane", ale co by nie mówić o Jeremy'm to jednak posiada obywatelstwo Polskie i reprezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej (gra w kadrze czy się mylę?). Nie mówi po polsku tak dobrze jak np. Izu ale jeśli spot ma np. promować Polską turystykę za granicami naszego kraju, to przecież nie o to chodzi, tak? Zna go pewnie całe mnóstwo fanów NBA na całym świecie, więc wykorzystanie jego wizerunku do zachęcania turystów aby odwiedzali Polskę brzmi jak nienajgorszy pomysł.
Sochan akurat gada po Polsku i wrzuca dużo w SM po Polsku łącznie w wpierdalaniem pierogów przed meczem.Ale czemu mamy promować niepolskość jako promocję polskości? Polacy nie są murzynami, a że niektórzy mają obywatelstwo, cóz.. tem jegomość na przykład nawet nie gada po polsku
Mało mamy rzeczy/osób, którymi można zechęcić turystów do przyjazdu?
Zgadzam się, natomiast pytanie brzmi czy chcemy promować polskość i tylko polskość, czy przy pomocy kampanii trafić do jak najszerszego grona odbiorców? Bo stojąc na czele takiego projektu i chcąc zmaksymalizować liczbę zainteresowanych, Sochan to po prostu dobry ruch marketingowo i tyle. Nadal, przynajmniej wygląda to lepiej, niż gdyby tam wjebali Olisadebe czy Rogera PerejreAle czemu mamy promować niepolskość jako promocję polskości? Polacy nie są murzynami, a że niektórzy mają obywatelstwo, cóz.. tem jegomość na przykład nawet nie gada po polsku
Mało mamy rzeczy/osób, którymi można zechęcić turystów do przyjazdu?

No nie wiem, jak dla mnie murzyni i polskość to coś, czego nie stawiam w jednym szeregu.Zgadzam się, natomiast pytanie brzmi czy chcemy promować polskość i tylko polskość, czy przy pomocy kampanii trafić do jak najszerszego grona odbiorców? Bo stojąc na czele takiego projektu i chcąc zmaksymalizować liczbę zainteresowanych, Sochan to po prostu dobry ruch marketingowo i tyle. Nadal, przynajmniej wygląda to lepiej, niż gdyby tam wjebali Olisadebe czy Rogera Perejre![]()