Absurdy poprawności politycznej.

To mnie akurat nie dziwi, pierwotny instynkt ucieczki się włączył i spierdoliła.
Bardziej dziwi, że ktoś zareagował- nie jest to takie oczywiste.
Mnie tez zszokowalo ze koles sie sciska z randomem zostawiajac mu rece wolne, gdyby tamten mial kose co innego bysmy obejrzeli.

No i lekcja jest dodatkowa taka, że warto pod siedzeniem wozić jakieś dodatkowe narzędzie pracy. Żeby w razie "w" skuteczniej zwierzęciu wytłumaczyć różnice kulturowe.
Kazdy dobry fachowiec rozklada potrzebne narzedzia przed robotą ;)

Mnie tez zszokowalo ze koles sie sciska z randomem zostawiajac mu rece wolne, gdyby tamten mial kose co innego bysmy obejrzeli.

Kazdy dobry fachowiec rozklada potrzebne narzedzia przed robotą ;)

Normalka, u mnie na sprawie było jeszcze gorzej, nie dawali dojśc do głosu. Tamta mnie przekrzykiwała jak coklwiek chciałem pwiedzieć a jak ja jej przerwałem to groźby kar. Dostałą tyle ile chciała, syn poszedł etraz do podstawówki, kłoci się z naczycielami, jak z matką w domu, ona nim manipuluje komórką i ninstendo switch, pomieszałem geny z jebaną patologią i mam za swoje. Sporo w tym mojej winy, ale gdy ona u mnei mieszkała, wypierdalana drzwiami wracała oknem. A że wtedy miałem na wszystko wyjebane to pozwalałem sobie. Jest coraz gorzej, bo ona urodziła dziecko teraz kolejenmy fajfusowi (zainspirowana siostrzyczką która ma trójkę z trzema innymi). Syn nakręcony przeciwko mnie, ale to nie jego wina. I co mam pójść do opieki żeby zrobiła kontrolę? Skoro ta sama baba z mopsu kazała jej wnosić o alimenty jak młody miał z roczek, tak działa polska systemowa gra. 8 lat kurwa nie chciałą mi dać spokoju a jak azszła w ciążę to i minęła chwila to ogień. Długo by pisać, polskie europejskie wartości to jebać białych hetero i chuj.
A ty faceciku płacz sobie, że dziecko jest dla p0lki źródłem dochodu
Kurwa mać.

GbKHuOdWwAAgWZG.jpg

To mnie akurat nie dziwi, pierwotny instynkt ucieczki się włączył i spierdoliła.
Bardziej dziwi, że ktoś zareagował- nie jest to takie oczywiste.
No i lekcja jest dodatkowa taka, że warto pod siedzeniem wozić jakieś dodatkowe narzędzie pracy. Żeby w razie "w" skuteczniej zwierzęciu wytłumaczyć różnice kulturowe.
powienien mu suplesa wypierddolic na łeb centralnie jak juz miał zapiete łapy :frankapprove:

Ależ mi się zagotowało. Pierdolona lewica oplakatowała cały Kołobrzeg tęczowymi plakatami. Aż musiałem sprawdzić co to za gówno i wyskoczył mi powyższy link. Na plakacie, nie tym z linku a tym który widziałem na słupie ogłoszeniowym, dzieci na oko 12-13 lat. W tym wieku mają się zająć nauką a nie tym czy wolą się ruchać w dupsko czy tradycyjnie, a szkoła w żaden sposób nie powinna się tym zajmować.

Ależ mi się zagotowało. Pierdolona lewica oplakatowała cały Kołobrzeg tęczowymi plakatami. Aż musiałem sprawdzić co to za gówno i wyskoczył mi powyższy link. Na plakacie, nie tym z linku a tym który widziałem na słupie ogłoszeniowym, dzieci na oko 12-13 lat. W tym wieku mają się zająć nauką a nie tym czy wolą się ruchać w dupsko czy tradycyjnie, a szkoła w żaden sposób nie powinna się tym zajmować.
Pedofile coraz śmielej podnoszą głowy... a Karateka aż kciuka trzyma z radości!

Wiem że już nigdy nie zagram w produkcję tej firmy, ani nie pozwolę na to dzieciakom, nawet choćby była za darmo w abonamencie.

Zobacz jaka fałszywa kurwa jebana lewacka szmata

Podczas londyńskiego spotkania zorganizowanego przez BAFTA Coté podkreślił, że różnorodność i inkluzywność nie są nowymi elementami w Assassin’s Creed. "Staramy się pokazać całą paletę ludzkiej historii, przez co jest ona z natury różnorodna" - powiedział Coté. Przywołał tu takie postacie jak Altaïr z Bliskiego Wschodu, Aveline z Louisiany, Ratonhnhaké z plemienia Mohawk, aby udowodnić, że od samego początku seria oferowała bohaterów różnych narodowości, płci i kultur.
Znajdź kurwa różnicę
:juanlaugh:
W Assassin’s Creed Shadows twórcy postanowili wyeksponować Yasuke, który rzeczywiście żył w XVI-wiecznej Japonii. Pomimo że jest to fakt historyczny, postać ta wzbudziła kontrowersje wśród części odbiorców, a sama obecność Naoe jako silnej wojowniczki również nie przeszła bez echa - negatywnego.
Ta bezczelność i traktowanie klientów jak kretynów to coś niespotykanego w normalnym świecie. Karatetix może i by to łyknął. udał, że to to samo.

Last edited:
Back