Absurdy poprawności politycznej.

No i chłop konta na Cohones już nie założy...
Image
:mamed:

@Gaara trzymaj się tam...

Kilkanaście lat temu Wojewódzki rzucił żartem, który dzisiaj by nie przeszedł mu przez gardło.

"Za niedługo, w Stanach, jeśli nie dasz się zgwałcić Murzynowi to będzie rasizm!"

Za chwilę, autentycznie tak będzie :pociesznymirek:

Z drugiej strony nie jest do końca jak on mówi ponieważ teraz też sprawdzasz tożsamość kontrahenta sprzedając auto. Wpisujesz dane z dowodu osobistego.

Nadchodzi nieuniknione. W przyszłym roku robię ostatni duży wydatek za gotówkę - remont dachu. Później mam zamiar jebać system w dalszym ciągu jak się da. Gorzej jeśli te euro komunistyczne kurwy całkiem zlikwidują gotówkę.
Moja branża na pewno ucierpi bo ludzi którzy mają tanie samochody nie będzie stać na naprawy i części.
każda ucierpi

Nadchodzi nieuniknione. W przyszłym roku robię ostatni duży wydatek za gotówkę - remont dachu. Później mam zamiar jebać system w dalszym ciągu jak się da. Gorzej jeśli te euro komunistyczne kurwy całkiem zlikwidują gotówkę.
Moja branża na pewno ucierpi bo ludzi którzy mają tanie samochody nie będzie stać na naprawy i części.

każda ucierpi
\każdy człowiek ucierpi - jednym pstryczkiem będzie można z niego zrobić szczura

Back