Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i chłop konta na Cohones już nie założy...
![]()

@Gaara trzymaj się tam...
Aktualności
Aktualne wiadomości z Niemiec z dziedziny polityki, gospodarki, kultury i spraw społecznych.www.deutschland.de
@Gaara trzymaj się tam...
Aktualności
Aktualne wiadomości z Niemiec z dziedziny polityki, gospodarki, kultury i spraw społecznych.www.deutschland.de

każda ucierpiNadchodzi nieuniknione. W przyszłym roku robię ostatni duży wydatek za gotówkę - remont dachu. Później mam zamiar jebać system w dalszym ciągu jak się da. Gorzej jeśli te euro komunistyczne kurwy całkiem zlikwidują gotówkę.
Moja branża na pewno ucierpi bo ludzi którzy mają tanie samochody nie będzie stać na naprawy i części.
Nadchodzi nieuniknione. W przyszłym roku robię ostatni duży wydatek za gotówkę - remont dachu. Później mam zamiar jebać system w dalszym ciągu jak się da. Gorzej jeśli te euro komunistyczne kurwy całkiem zlikwidują gotówkę.
Moja branża na pewno ucierpi bo ludzi którzy mają tanie samochody nie będzie stać na naprawy i części.
\każdy człowiek ucierpi - jednym pstryczkiem będzie można z niego zrobić szczurakażda ucierpi
Dokładnie tak, najlepszym przykładem były protesty w Kanadzie podczas katarku. Ale jak tłumaczysz to jakiemuś lemingowi to uważa Cię za szura. Patrząc na to wszystko co się ostatnio odpierdala dookoła to można to krótko podsumować. Lepiej to już było.\każdy człowiek ucierpi - jednym pstryczkiem będzie można z niego zrobić szczura
Za Kaczyńskiego! Za Kaczyńskiego było bardzo dobrze! mój teściu mode on. Lepiej to już było.
Bardziej chodziło mi o zwykłych ludzi, ich światopogląd i wyznawane wartości.Za Kaczyńskiego! Za Kaczyńskiego było bardzo dobrze! mój teściu mode on
Nie no, ja żartuję sobieBardziej chodziło mi o zwykłych ludzi, ich światopogląd i wyznawane wartości.

.
bithub.pl
Zaczynam mieć nadzieję na2-3 katastrofy samolotów i można iść po rozum do głowy.
![]()
"DEI to die". Boeing likwiduje najbardziej szkodliwy dział, zwalnia wiceprezes | BitHub.pl
Boeing stara się wyjść z kryzysu – i w tym celu pozbywa się działu, któremu w dużej mierze zawdzięcza swoje ogromne problemy z jakością.bithub.pl
jebanych podludzi.Nygas wyprowadza się ze stanów na Hawaje, bo Trump wygrał wybory