Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Żona mi to pokazała rok temu. Ridley zbanowana :)Właśnie jutro wypierdalam ostatecznie z netflixa. Jebać to tęczowe ścierwo.

Już wcześniej zwróciłem uwagę że te orki na zdjęciu wyglądają jak madka z bombelkiemOrki, które powstają z gówno-ziemi i stęchłych ciał elfów i są uosobieniem czystego zła
![]()
Zdjęcie jak ze starego miasta ewentualnie pierwszego lepszego blokowiska. Sebix i szesnastoletnia karyna z potomstwem.Już wcześniej zwróciłem uwagę że te orki na zdjęciu wyglądają jak madka z bombelkiem
Bo to była madka z bombelkiem, widziałem ten odcinek.Już wcześniej zwróciłem uwagę że te orki na zdjęciu wyglądają jak madka z bombelkiem
jak róża, która wyrosła na cmentarzuOrki, które powstają z gówno-ziemi i stęchłych ciał elfów i są uosobieniem czystego zła
![]()
weszlo.com
Bywałem w Luton kilkanaście lat temu. Już wtedy całe miasto było nimi zajebanekurwa jakie znieważenie, nie wyobrażam sobie nawet jak się te chuje pustynne cieszą i cisną tam z europejczyków
lol lewactwo przebiło znowu kolejny sufit
Woke Raider
![]()
![]()
edit zobaczcie twórców tego androgenicznego Larry'ego
![]()
Halo is next.Bez podglądu wiadomo że tęczowe zboczuchy.