Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Czemu to są zawsze chorobliwie otyłe i okrutnie brzydkie baby?
Tu jeszcze czorna. Mamy perfekt combo.
Oj boli odrzucenie przez tych złych mizoginistycznych facetów. Oj boli, że aż się w główkach pierdoli.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Ja bym jednak prawa kobiet a mniejszości islamskich inaczej jednak ustawił,Liberałowie zadziobali swoją niedawną idolkę Thunberg bo ośmieliła się poprzeć Palestynę (wiem, było wyżej, ale szerszy kontekst). Spektakularny upadek, no ale przynajmniej kolejny przykład jak wygląda hierarchia politycznej poprawności. Popieranie antyżydowskiej retoryki jest zawsze najgorsze, dopiero dalej są czarni (w sierpniu wywalono rektor uniwersytetu w Stanach bo ośmieliła się nazwać akcje armii Izraela w Strefie Gazy ludobójstwem), potem są prawa kobiet, no a zupełnie na końcu inne mniejszości religijne (vide islam) i Azjaci. Ciekawe, że o dyskryminacji Azjatów anglosaskie media prawie w ogóle nie informują.
![]()
Media piszą o "upadku" Grety Thunberg. "Degradacja klimatycznej świętej"
Niemiecka prasa komentuje postulat zakazu wjazdu do Niemiec dla Grety Thunberg. W komentarzach padają niezwykle mocne słowa o "porażającej degradacji", "upadku", "bzdurach" i "nienawiści" ze strony szwedzkiej aktywistki.wiadomosci.onet.pl
W normalnych okolicznościach zwolnienie czarnej kobiety z takiego stanowiska podniósłby kwik rasizmu, no ale skoro nie popiera Izraela to można ją zdeletować bez konsekwencji
![]()
St Andrews rector removed from role after Gaza 'genocide' email
Stella Maris was removed as president of the university court following complaints by students.www.bbc.com

Ja bym jednak prawa kobiet a mniejszości islamskich inaczej jednak ustawił,
jedynie prawdziwi azjaci ci skośni na końcu.
Na poparcie tezy: gwałty przez islamskich troglodytów są olewane.
W Anglii większość Azjatów (imigrantów w x-pokoleniu) jest muzułmanami lub ew. hinduistami jako spadek po erze imperium, w Stanach jest więcej Hmongów, Chińczyków i oczywiście Japończyków, no ale tam jest inne podejście bo żaden prezydent "nie będzie przepraszał za Amerykę". I amerykańscy Azjaci nie są w większości muzułmanami co akurat działa na korzyść narracji bo łatwo można ich ignorować czyli dyskryminacja Azjatów w ogóle nie istnieje. Musiałbym sprawdzić, ale do któregoś tam roku jak potomek imigrantów chciał się zaciągnąć do służb czy wojska to sprawdzano czy jego przodkowie nie byli internowani po Pearl Harbor. Bodaj dopiero za Reagana zakończono wypłatę odszkodowań dla tych żołnierzy japońskiego pochodzenia, którzy za Roosevelta zostali wykopani z armii i trafili do obozów.

W którym miejscu to co napisałeś się kłóci z tym co ja napisałem?
Wyraźnie zaznaczyłem, że prawa islamskich azjatów stoją ponad prawami kobiet, tych "normalnych skośnych" azjatów już nie.
Ale chodziło mi, że Azjaci w USA nie mają bagażu religijnego w przeciwieństwie do UK. Obawa o bycie posądzenie o dyskryminację jest bardziej widoczna w UK, w Stanach wystarczy znać hierarchię kto kogo może obrażać 
Aj to już też się powolutku zmieniaTo coś źle zrozumiałemAle chodziło mi, że Azjaci w USA nie mają bagażu religijnego w przeciwieństwie do UK. Obawa o bycie posądzenie o dyskryminację jest bardziej widoczna w UK, w Stanach wystarczy znać hierarchię kto kogo może obrażać
![]()

Humanistka

i nawet nie musiał się zaczynac od metra dziewęćdziesiąt, bo jest niższy od niej.jeszcze wzięła sobie tego najgorszego sortu, z tarantulą na głowie, ale będzie bite
czarnuch wyniucha, że zarabia mało bo nauczycielka więc tym bardziej po fajki wyskoczy
już poblokowała fbi nawet nie musiał się zaczynac od metra dziewęćdziesiąt, bo jest niższy od niej.
To chyba jej profil - z miejsca widać, że silna, niezależna i nadzwyczaj inteligentna
www.facebook.com
![]()
Agnieszka Dyrba: Bądź sobą!
- Zdecydowanie jestem perfekcjonistką, a taka osoba nie może sobie pozwolić na tzw. spontan. U mnie wszystko jest zawsze zaplanowane i dopięte na ostatni guzik. I tu pojawia się problem, niby wszystko jest „okej”, ale czasem ten perfekcjonizm bardzo mnie ogranicza. Zapominam, co to luz, swoboda...www.ikmag.pl

tarantula raczej gwarancją wpierdolu, nie musisz mieć nawet nadzieiMam nadzieję, że jej wpierdoli za demoralizację dzieci...

I po co to było psuć? Komu to przeszkadzało?XIX wiek.
WrocławBreslau. Niemcy.
Ludzkie ZOO.
View attachment 110500
View attachment 110501
View attachment 110502
![]()