Absurdy poprawności politycznej.

Żyd - ideowiec :o o:
Dałes się obrzezać by wkraśc się w łaski. Taki żydowski folksdojcz :o o:
Inwigilacja grupy poprzez dołączenie do nich.

A późnej wyjadę złotym pociągiem i komu będzie głupio?
Jeszcze będziesz chciał żebym cię zabrał :awesome:

To jest to i czym pisał @ninja.
Śmieszny wyrok, chłopaki zamiast zastrzyku z niespodzianką dostaną darmowe wakacje.

Postęp! TO LE RAN CJA!
Mało tego dla nich to jak dla gówniarzy szkoła z internatem,
posiedzą sobie z koleżkami w celi, pograją na playstation, siłownia.
Strat finansowych zero, strat ludzko-moralnych zero (przecież te debile nie pracowali, nie kształcili się, żon pewnie też i dzieci nie mają, za to chętnie zgwałcą jakąś szwedkę).
Lewacy nie pojmują, że dla nich to taka w sumie żadna zmiana w życiu, ba dach nad głową, żarcie pod nos, biały frajer dalej utrzymuje.

Zastanawiam się, dlaczego atywiszcza językowe są minimalistyczni i jakiś taki brak ambicji chyba wykazują. No, bo jak wytłumaczyć na przykład, że silna osoba kobieca, która jest pilotką, będzie latała jakimś helikopterem? Helikopterem, kurwa? Jako dumna osoba kobieca powinna latać helikopterką, a nie jakimś męskim szowinistycznym białym helikopterem ze śmigłami (śmigłami, kurwa? Śmigielnicami, o!). A może lepiej, żeby helikoptery latały bez śmigieł, aby wykluczyć skojarzenia z patriarchatem? Już sam nie wiem...

:zakręcony:

Zastanawiam się, dlaczego atywiszcza językowe są minimalistyczni i jakiś taki brak ambicji chyba wykazują. No, bo jak wytłumaczyć na przykład, że silna osoba kobieca, która jest pilotką, będzie latała jakimś helikopterem? Helikopterem, kurwa? Jako dumna osoba kobieca powinna latać helikopterką, a nie jakimś męskim szowinistycznym białym helikopterem ze śmigłami (śmigłami, kurwa? Śmigielnicami, o!). A może lepiej, żeby helikoptery latały bez śmigieł, aby wykluczyć skojarzenia z patriarchatem? Już sam nie wiem...

:zakręcony:
jeżeli jest bardzo postępową osobą helikopterską to może być pilotką i kręcić śmigłem

Das Onet (nie der Onet, zapożyczenia powinny mieć rodzajnik das :roberteyeblinking:)

W innym temacie pisałem o inżynieri społecznej, teraz przykład tego: śmieszne takie multikulti które jest bardziej separatyzmem, nawet osiedla socjalne im wybudowali -wsparali jak PSL z PiSem nepotyzm :korwinlaugh:

@Karateka@ Czy budowanie/tworzenie takich osiedli to próba inżynierii społecznej?

jak się racjonalizuje zamieszki?

Jak mam zdecydowaną opinie o polskich sądach i prokuraturze to nie no -to pachnie fejkiem na kilometr :siuu:

Last edited:
Jak mam zdecydowaną opinie o polskich sądach i prokuraturze to nie no -to pachnie fejkiem na kilometr :siuu:
Demagog musi to zweryfikować, inaczej będziemy żyli w niepewności. :wtf2:

i nie podali sygnatura sprawy aby móc znaleźć więcej informacji. Chyba naprawdę musiała coś mocniejszego zrobić niż tylko wyrwanie flagi.
Chociaż oczywiście zdarzyła się cuda w sądzie: atak z maczetą nie jest usiłowaniem zabójstwa tylko pobiciem (w ogóle w polskich sądach mordercy mają fajne życie: lewacka Francja ma proporcjonalnie więcej dożywotniaków niż konserwatywna Polska. Taki roast Polska vs Francja mógłby nieciekawie wyjść dla Polski jakby zacząć wyciąganie ciekawostek :childcry:) czy ulubiony przykład to córka gangstera będąca asystentką sędziego, który...
... był sędzią podczas procesu jej ojca mimo, że miała nawet to samo nazwisko -piekny obraz powagi państwa polskiego i nie powiem z jakiej organizacji był ten sędzia :korwinlaugh:

Ordoiuris i anonimowy tweet to zerowa wiarygodność.

Back