Jeff
UFC Featherweight
I chuj, bukuje bilety do Le PariJak zobaczy te ilości ciapaków na ulicach to sama przebukuje bilety na swój koszt i ostro Cię wyrucha w ramach przeprosin![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I chuj, bukuje bilety do Le PariJak zobaczy te ilości ciapaków na ulicach to sama przebukuje bilety na swój koszt i ostro Cię wyrucha w ramach przeprosin![]()

Dobre zagranie, ona na miejscu dostanie szoku i za jej hajs polecicie do Finlandii...I chuj, bukuje bilety do Le Pari![]()

Tylko żeby jej nie zdążyli ubogacić kulturowo, a jemu gęby nie obili w tym krótkim czasieDobre zagranie, ona na miejscu dostanie szoku i za jej hajs polecicie do Finlandii...![]()

I cyk. Darmowa legalna tranzycja.
Brzmi jak przykre doświadczenieTylko żeby jej nie zdążyli ubogacić kulturowo, a jemu gęby nie obili w tym krótkim czasie
![]()

W wakandyjskiej kolonii nie byłem i nie mam zamiaruBrzmi jak przykre doświadczenie![]()

Wszyscy spotkamy się w KołobrzeguW wakandyjskiej kolonii nie byłem i nie mam zamiaru
![]()

o Finlandia, ulubiony kraj pewnego Olka co był prezydentemJa to bym chciał lecieć do Finlandii na wakacje, ale moja mi suszy głowę, że Rzym, że koleżanki tam lecą i ona też chce. Gdy mowie, ze w Rzymie no jest jak jest, plus Wy tutaj piszecie swoje doświadczenia, to raban, że przecież tak nie jest w całym Rzymie.
Helsinki zobaczyć, bo tylko tam mnie jeszcze nie było jeśli chodzi o te klimaty. A daj Ty spokoj mi z Egiptemo Finlandia, ulubiony kraj pewnego Olka co był prezydentem
Jak w Rzymie byłem kilka lat temu to w sumie było ok, tylko raz mnie na żarcie chcieli skręcić
A do tej Finlandii to większe czy mniejsze miasto?
Jak chce ciepłe kraje to może jakiś Egipt jeszcze Ryta spotkasz

Kołobrzeg akurat jest spokoWszyscy spotkamy się w Kołobrzegu![]()

Zgodzę się z Tobą, bylem tydzień temu i jest całkiem zacnie.Kołobrzeg akurat jest spoko
Finlandie też kiedyś chciałbym odwiedzić, może nawet wpaść tam zobaczyć jakiś odcinek rajdu WRC![]()
Tam połowa to faszyści tyle że biali.Wszyscy spotkamy się w Kołobrzegu![]()
Juz teraz była wuchta wiary, to za 2 tygodnie nawet nie chcę wiedzieć, jakie tłumy tam będą.Btw jadę tam za dwa tygodnie
Polecam piwo Colberg i lokal w wieży ciśnień, tylko to trzeba iść w miasto kawałekBtw jadę tam za dwa tygodnie

Dlatego w samym Kołobrzegu nigdy nie chodzę na plażę. Samochód i za miasto.Juz teraz była wuchta wiary, to za 2 tygodnie nawet nie chcę wiedzieć, jakie tłumy tam będą.
Dzięki ale piwa nie pije i wieczorami raczej jeździmy za Kołobrzeg gdzie jest mniej ludzi. Raczej lubię mniejsze wioski ale w Kołobrzegu mamy metę za darmo.Polecam piwo Colberg i lokal w wieży ciśnień, tylko to trzeba iść w miasto kawałek
![]()
Dzięki ale piwa nie pije
pedauczyli piwo nie ale metamfetamına tak?Dzięki ale piwa nie pije i wieczorami raczej jeździmy za Kołobrzeg gdzie jest mniej ludzi. Raczej lubię mniejsze wioski ale w Kołobrzegu mamy metę za darmo.

Naćpani po uszy na sunrise festiwal.Wszyscy spotkamy się w Kołobrzegu![]()

Troszkę poprawiłem. Nie wiem dlaczego ludziom brakuje dzisiaj odwagi mówić prawdę wprostNa wakacje polecam nasz kraj. Kaszuby, Warmia, Mazury, Suwalszczyzna. To są najlepsze klimaty. Jeziorka, rzeki, biali ludzie a i też są ciekawe miejsca do zwiedzania. I kasa zostaje u nas. No więc patrioci z cohones porzućcie Rzym czy Paryż a odkryjcie Suwałki lub inne Olecko

A najlepszy myk jest taki, że ludzie z tych krajów które mają jakiś procent lekarzy i inżynierów w społeczeństwie, wybierają takie kierunki do zamieszkania jak: Polska, Czechy, Węgry czy Słowacja. I w 9 na 10 przypadkach czym jest argumentowana przeprowadzka? Bezpieczeństwo.W tych czasach bezpieczniej lecieć do arabskich krajów, gdzie żyją tylko ciapaki niż do jakiegoś europejskiego, gdzie brudasy stanowią jakiś procent społeczeństwa. Popierdolone![]()
I ile osób wyprowadziło się z Niemiec, Skandynawii czy Francji do tych krajów?A najlepszy myk jest taki, że ludzie z tych krajów które mają jakiś procent lekarzy i inżynierów w społeczeństwie, wybierają takie kierunki do zamieszkania jak: Polska, Czechy, Węgry czy Słowacja. I w 9 na 10 przypadkach czym jest argumentowana przeprowadzka? Bezpieczeństwo.
Wyjebali dzicz I mają lepiej u siebie xDW tych czasach bezpieczniej lecieć do arabskich krajów, gdzie żyją tylko ciapaki niż do jakiegoś europejskiego, gdzie brudasy stanowią jakiś procent społeczeństwa. Popierdolone![]()
To chyba akurat fejk, ale bardzo dobryNo kurwa nie wierzę, że to prawda. Wiara pewnie boi się tam o swoje życie a ten o klimacie. Jeśli to prawda to niezła odklejka. Dodatkowo powinni tam jechać aktywiści z Gretą na czele i przywiązać się do jakiejś dryndy, żeby nie spłonęła w akcie protestu i walce o klimat.
Tam to powinna wlecieć ostra i to już na początku, żeby uspokoić tą jebaną spółkę zoo.