Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Win-win.Czyli podsumujmy dlaczego zwycięstwo USA jest przytłaczajace:
-cieśnina Ormuz była dostępna dla wszystkich, bo jest na wodach międzynarodowych.
-wojna, na której stracili kilkadziesiąt miliardów
-cieśnina Ormuz zamknięta. Wszyscy na świecie zesrani, dodatkowo po piździe dostały zdrowo inne arabusy
-Zawieszenie broni i cieśnina Ormuz odblokowana, ale już nie za darmo
![]()
Ale przynajmniej po raz 83 doszczętnie zniszczyli program jądrowy IranuCzyli podsumujmy dlaczego zwycięstwo USA jest przytłaczajace:
-cieśnina Ormuz była dostępna dla wszystkich, bo jest na wodach międzynarodowych.
-cieśnina Ormuz zamknięta. Wszyscy na świecie zesrani, dodatkowo po piździe dostały zdrowo inne arabusy
![]()

On i jego mocodawcy zyskali podejrzewam o wiele więcej,Czyli podsumujmy dlaczego zwycięstwo USA jest przytłaczajace:
![]()

Pomijam, że żydki dalej robią wszystko, żeby dalej rozpętało się tam piekło.
Mnie by serio nie zdziwiło, gdyby długonose jebły tam jakiś mały ładunek nuklearny.
Czytałem. Natomiast pewno biorą to pod uwagę i badają na ile sobie kogą pozwolić.Nie sądzę, Chiny chyba trochę im dały do myślenia i na otrzeźwienie kilka słów. To i się narracja od wczoraj zmieniła.
Że to stonka tego świata to jak najbardziej się zgadzam.Czytałem. Natomiast pewno biorą to pod uwagę i badają na ile sobie kogą pozwolić.
To są kurwy zepsute do szpiku kości.
Oni by rozjebałli swoich, żeby zwalić na Iran i mieć pretekst do wyjebania ich w pizdu.
Pomijam, że żydki dalej robią wszystko, żeby dalej rozpętało się tam piekło.
Mnie by serio nie zdziwiło, gdyby długonose jebły tam jakiś mały ładunek nuklearny.

PoprawiłemNo jak to, przecież na palestyńskich ulicach trwał już bal i alkohol lał siẹ strumieniami![]()

Według portalu "obecny rząd Izraela, gdyby miał większe kompetencje dyplomatyczne, koordynowałby działania z wieloma państwami w regionie, które obawiają się o swoją przyszłość, oraz mobilizowałby publiczne i prywatne inicjatywy, aby jeszcze bardziej uświadomić szerokiej opinii publicznej w Ameryce, że dzisiejszy pogrzebany lub zniszczony irański program nuklearny może jutro stać się irańskim arsenałem nuklearnym i że zagrożenie nie ma charakteru regionalnego, lecz globalnego".

Ale antysemityzm jak tak można![]()

Ale czemu najbardziej zadziwia Cię radek? przecież to zdradek na smyczy żony. Mąż swojej żony? Powinien Cię dziwić chyba bardziej najsilniejszy prezydent Polski i świata? ;-) Że milczy... To przydacz i płaszczak chcieliby zdaje się wysłać tam jakieś lotniskowce gdyby tylko Polska je miała? ;-)No właśnie gdzie ten zawsze pyskaty Radek,
ten idealny co na prezydenta wg silnych razemków.
Oczywiście nie pomijając reszty tych błaznów. Przerażonych byciem nazwanym kłamliwie antysemitą.
Ale najbardziej zadziwia Radek ten silny mąż stanu, zawsze taki gieroj, Trump to Trump tamto a tu dupa cicho.
to trzeba byc skończonym kretynem uwazać sikorskiegk za dobrego polityka, a juz "meżem stanu" to zakrawa o psychiatryk.No właśnie gdzie ten zawsze pyskaty Radek,
ten idealny co na prezydenta wg silnych razemków.
Oczywiście nie pomijając reszty tych błaznów. Przerażonych byciem nazwanym kłamliwie antysemitą.
Ale najbardziej zadziwia Radek ten silny mąż stanu, zawsze taki gieroj, Trump to Trump tamto a tu dupa cicho.
Chociażby dlatego, że z naszych polityków TYLKO Radek notorycznie pisze jakieś obelżywe tweety w stronę Trumpa. Nie pamiętam, żeby Kaczynski(ok Fogiel xD), Memcen czy jakaś Biejat pisali takie rzeczy w stronę pomarańcza.Ale czemu najbardziej zadziwia Cię radek? przecież to zdradek na smyczy żony. Mąż swojej żony? Powinien Cię dziwić chyba bardziej najsilniejszy prezydent Polski i świata? ;-) Że milczy... To przydacz i płaszczak chcieliby zdaje się wysłać tam jakieś lotniskowce gdyby tylko Polska je miała? ;-)
No tak, bo jarek klaskał na stojąco w sejmie na cześć trumpa, choć potem twierdził że nie, i mówił, że Izrael miał prawo atakować Iran, bo on mu zagraża. To w Twoim rozumowaniu lepsze? OK ;-) Jasne, że radzio powinien mieć jaja. Powinien walić i w pomarańczowego klauna i w żydów, ale z kolei jarek, batyr i spółka czapkują i trumpowi, i żydom. To ma być lepsze? Niech Ci będzie ;-) Jeszcze gdyby coś z tego Polska miała, a ma gówno.Chociażby dlatego, że z naszych polityków TYLKO Radek notorycznie pisze jakieś obelżywe tweety w stronę Trumpa. Nie pamiętam, żeby Kaczynski(ok Fogiel xD), Memcen czy jakaś Biejat pisali takie rzeczy w stronę pomarańcza.
Coś się zmieniło przez miesiąc? Jaja zabrali? Żonka nagle polubiła Trumpa?
Nie staraj się zawsze bronić tego pisu, pisząc, że platfusy gorsze! Bądź ponad to! You can do it!Nie szukajcie wszędzie tego pisu na siłę tylko pomyślcie trochę racjonalnie
Trochę już się o różne rzeczy spieramy i wiesz dobrze, że ja jestem za twardą dekomunizacją tej jebanej żydokomuny.No tak, bo jarek klaskał na stojąco w sejmie na cześć trumpa, choć potem twierdził że nie, i mówił, że Izrael miał prawo atakować Iran, bo on mu zagraża. To w Twoim rozumowaniu lepsze? OK ;-) Jasne, że radzio powinien mieć jaja. Powinien walić i w pomarańczowego klauna i w żydów, ale z kolei jarek, batyr i spółka czapkują i trumpowi, i żydom. To ma być lepsze? Niech Ci będzie ;-) Jeszcze gdyby coś z tego Polska miała, a ma gówno.
Przecież nie raz pisałem, że jebać jednych i drugich, bo to takie same chuje. W kwestii pejsów to po akcji Brauna ze świeczkami maski opadły i wyszło kto jest od kogo, a teraz to już dokładnie widać wszystko.Nie staraj się zawsze bronić tego pisu, pisząc, że platfusy gorsze! Bądź ponad to! You can do it!
już @Siwy25_1 wystarczająco wyjaśnił chama/tchórza z chobielinaAle czemu najbardziej zadziwia Cię radek? przecież to zdradek na smyczy żony. Mąż swojej żony? Powinien Cię dziwić chyba bardziej najsilniejszy prezydent Polski i świata? ;-) Że milczy... To przydacz i płaszczak chcieliby zdaje się wysłać tam jakieś lotniskowce gdyby tylko Polska je miała? ;-)

Braun też niestety zyd. Sprawdź swoje geny i czy napletek wystarczająco długi żeby ewentualnie dłuższe pejsy zrekompensowaćTrochę już się o różne rzeczy spieramy i wiesz dobrze, że ja jestem za twardą dekomunizacją tej jebanej żydokomuny.
Po 89 powinna się mam troszeczkę populacja narodu zmniejszyć to może teraz by było lepiej, ale wiadomo okrągły stół zbawił świat.
Przecież nie raz pisałem, że jebać jednych i drugich, bo to takie same chuje. W kwestii pejsów to po akcji Brauna ze świeczkami maski opadły i wyszło kto jest od kogo, a teraz to już dokładnie widać wszystko.

A ukrainiec znowu po ukraińsku, patrz i ucz się:Braun też niestety zyd. Sprawdź swoje geny i czy napletek wystarczająco długi żeby ewentualnie dłuższe pejsy zrekompensować![]()
Jebie to.A ukrainiec znowu po ukraińsku, patrz i ucz się:
Braun też niestety żyd. Sprawdź swoje geny i czy napletek wystarczająco długi żeby ewentualnie krótsze pejsy zrekompensować
zrekompensować coś czymś.... logika saszka
Pewnie o to chodziło, nie dziękuj,
język polski trudny, wiadomo.

Nie zamierzam radzia bronić, bo to buc, narcyz i bufon. To że jarek jest koszerny to nie dziwi.już @Siwy25_1 wystarczająco wyjaśnił chama/tchórza z chobielina
Dlaczego do niego się konkretnie dopierdoliłem? Bo udawał, że ma jaja, reszta ćwoków okrągłostołowych zawsze byli posłuszni koszernym. To co mogłem napisać, kaczor znowu nie zajął stanowiska? come on
Nie rozumiem jak to może nie wywoływać zdziwienia u Ciebie...
wiadomo, brak zrozumienia to od razu uga buga poziom jaskiniowcaJebie to.![]()

Jak to nie oburza?Nie zamierzam radzia bronić, bo to buc, narcyz i bufon. To że jarek jest koszerny to nie dziwi.
Trochę dziwi, że płaszczak i przydacz by tam chcieli wysyłać łokręty jakby mieli -- i nikogo to nie oburza, ten ich serwilizm, jednak troszkę dziwi. Jakby byli platfusami, to byłoby larum ;-) Mocno dziwi też, że Batyr siedzi jak mysz pod miotłą. Aż tak bardzo boi się swojego pomarańczowego mentora? ;-)
Ty nie ma nic do rozumienia, ot forumowy szitwiadomo, brak zrozumienia to od razu uga buga poziom jaskiniowca
![]()