Grillujemy

Ojebałem antrykot.
Nigdy więcej!
O ile,samo mięso spoko,smaczne( 3 minuty grillowania, potem tylko sól pieprz i ciut masła, to niestety ciężko byli te chrzęści przemielić w paszczy.
@Matszo92 jak Ty to jesz? Lubisz te chrzęści i tłuszcz??
 
weź ty chłopie może śląską na grilla se rzuć
ew. podwawelska podsuszana, moja ulubiena
e. tylko naczosnkowana musi być
 
Podsumowując :
Łosoś w solance przez noc z grilla dobry.
Polędwica wołowa, dobra,bo bez ZJEBANYCH chrzęści.
Pierś z kury w marynacie, dobra
 
Wpadłem wczoraj do Kauflanda. W lodówach leżało mięcho wołowe.
Jak zobacyłem jak wygląda antrykot i rostbef w porównaniu do mojej polędwiczki, to myślałem,że rzygnę!
Ktoś to je???
19576353_10206805444573901_1559377363_n.jpg


19531963_10206805444493899_365513755_o.jpg

19553438_10206805444293894_916552752_n.jpg

19532826_10206805443853883_1672990751_o.jpg
 
Back
Top