Grillujemy

Marynata piersi....

DSC_2305_JPG_640x400_crop_q85.jpg
Temat roku już zaklepany.
 
Kup sobie bezkaloryczny olej w sprayu i po problemie.
Myślisz że coś da? Marynata chyba w sumie też na oleju.
Ale mimo,że przypaliło się zdeczka,to w końcu wyszło całkiem smaczne.
Zastanawiam.sie czy czasem wołowiny nie zamarynowac przed grillowaniem.
 
Startuj na yt, mówie Ci. Genialny format masz. Gotowanie z humorem. Grillujesz sobie ładnie z komentarzem, na koniec wychodzi chujowe i próbujesz to zjeść. Nie dajesz rady, po czym nastepuje próba ostateczna. Wołasz kicie i sprawdzasz jej reakcje na danie. Moge Ci to montować nawet.


 
Myślisz że coś da? Marynata chyba w sumie też na oleju.
Ale mimo,że przypaliło się zdeczka,to w końcu wyszło całkiem smaczne.
Zastanawiam.sie czy czasem wołowiny nie zamarynowac przed grillowaniem.
Zamarynuj.
 
Wpadłem wczoraj do Kauflanda. W lodówach leżało mięcho wołowe.
Jak zobacyłem jak wygląda antrykot i rostbef w porównaniu do mojej polędwiczki, to myślałem,że rzygnę!
Ktoś to je???
 
Wpadłem wczoraj do Kauflanda. W lodówach leżało mięcho wołowe.
Jak zobacyłem jak wygląda antrykot i rostbef w porównaniu do mojej polędwiczki, to myślałem,że rzygnę!
Ktoś to je???
Najlepsze kawałki na stejka.
 
Back
Top