Zwyrolisko

Gdy spoglądasz w otchłań to ona spogląda na Ciebie
8217a7b56de05ce8fc032297d066ebc1.jpg

Zawód jak zawód, w tym temacie nie chodzi o bycie lepszym tylko spuszczenie z krzyża.

Uważam to za uwłaczające dla kobiet, mimo wszystko nawet dziś większość kurwa robi to z biedy lub innego przymusu, i idąc tam przykładam rękę do tego zepsucia. Nie chcę.
Nie lubię zła.

Uważam to za uwłaczające dla kobiet, mimo wszystko nawet dziś większość kurwa robi to z biedy lub innego przymusu, i idąc tam przykładam rękę do tego zepsucia. Nie chcę.
Nie lubię zła.
No jednak bym polemizował czy większość. Myślę że dziś większość widzi w tym szybką i dużą kasę, taki styl życia promowany w social mediach, społecznie akceptowany, bo nikt ich nie nazywa kurwami tylko modelkami.

No jednak bym polemizował czy większość. Myślę że dziś większość widzi w tym szybką i dużą kasę, taki styl życia promowany w social mediach, społecznie akceptowany, bo nikt ich nie nazywa kurwami tylko modelkami.

A mimo to jest to złe i te które traktują to luźno też to w większości niszczy. Znam osobiście sporo takich dziewczyn.
A promocja kurestwa jako coś normalnego to czyste zło. Zaprzepaszczenie dziesiątek lat walk feministek z uprzedmiotowienie kobiet. Dziś feministki je promują jako towar.

A potem przyjdzie taki debil @Shoocker i powie że ja promuje prostytucję jako sex workingu i coś dobrego. Chuj ci w dupę

Tak sobie teraz zdałem sprawe, ze Gardzę
tymi wysokimi obcasami, kobietaonet itp, a tu jest dokladnie jeden do jednego to samo.

Jakiś chlop na forum o MMA gada o swoim zyciu erotycznym. Większość jest tutaj dorosła, a sporo osób lata w granicach 30-40 lat. Raczej większość ma mocno rozbudowane zycie erotyczne ale po co o tym pisać na forum o MMA? Nie wiem, moze to ja jestem jakiś dziwny ale w moich kręgach kulturowych mężczyzn z którymi obcuje pracuje, przyjaźnie się nie rozmawia w taki sposób o swoim życiu erotycznym bo jest to po prostu nikomu nie potrzebne.

Weźcie przejrzyjcie sobie ten temat i powiedzcie mi, ze to nie jest odpowiednik męskiej wersji tych spierdolonych portali dla kobiet typu wysokie obcasy.

Dzisiaj pierwszy raz uzywam magicznej opcji na forum i żaluje, ze nie zrobilem tego wcześniej.
:conorsalute:

tymi wysokimi obcasami, kobietaonet itp, a tu jest dokladnie jeden do jednego to samo.

Jakiś chlop na forum o MMA gada o swoim zyciu erotycznym. Większość jest tutaj dorosła, a sporo osób lata w granicach 30-40 lat. Raczej większość ma mocno rozbudowane zycie erotyczne ale po co o tym pisać na forum o MMA? Nie wiem, moze to ja jestem jakiś dziwny ale w moich kręgach kulturowych mężczyzn z którymi obcuje pracuje, przyjaźnie się nie rozmawia w taki sposób o swoim życiu erotycznym bo jest to po prostu nikomu nie potrzebne.

Weźcie przejrzyjcie sobie ten temat i powiedzcie mi, ze to nie jest odpowiednik męskiej wersji tych spierdolonych portali dla kobiet typu wysokie obcasy.

Dzisiaj pierwszy raz uzywam magicznej opcji na forum i żaluje, ze nie zrobilem tego wcześniej.

W sumie ciężko Was nazwać kumplami, ale raczej anonimami w sieci, w dodatku pogarszającymi innymi ludźmi non stop z byle powodu. Takich kumpli nie mam za bardzo w realu.

:mjsmile:
Feministki... :pociesznymirek:
Przecież to są tak tępe kurwy, że aż szkoda że nie ma prawa tego kurestwa do zoo dawać.
Uwłacza ich za kurwienie za kasę, ale za darmochę jebanie się już jest super.
Aż się prosi ten mem z ciapatym.

Czyli jak feministka chce obowiązkowej służby wojskowej dla kobiet jeśli ma mężczyzna, zwiększenia wieku emerytalnego dla kobiet i uważa trans odhyl za zło - to jest zjebana przez sam fakt, że uważa zgodnie z logiką i większością społeczeństwa że powinna mieć takie samo prawo do seksu jak mężczyźni(a czego ty w swoim przeciwnym zdaniu nie umiesz obronić ) ?

Czy może źle są feministki które walczą z uprzedmiotiwieniem kobiet i normalizacja prostytucji?

Uwłacza ich kurwienie za kasę, ale za darmochę jebanie się już jest super.

Czyli jak feministka chce obowiązkowej służby wojskowej dla kobiet jeśli ma mężczyzna, zwiększenia wieku emerytalnego dla kobiet i uważa trans odhyl za zło - to jest zjebana przez sam fakt,
Czyli tak jak masz napisane.
Po chuj mi piszesz o innych wymysłach tych tępych spierdolin, skoro odniosłem się do konkretnego przykładu?
W kółko to samo.

Czyli tak jak masz napisane.
Po chuj mi piszesz o innych wymysłach tych tępych spierdolin, skoro odniosłem się do konkretnego przykładu?
W kółko to samo.

No a ja uważam, że to pojebane gardzić kobietami gdy robią to dla przyjemności, nie za kasę ani z powinności małżeńskiej, podczas gdy jest się zjebem który za to samo nie gardzi mężczyznami, i jeszcze nie umie ani jednego argumentu podać czemu kobieta ruchajaca się jest zła, komu robi krzywdę, czemu cię tak to boli.

Ja to już się tak ten tego gubię w tym wszystkim. Niemniej jednak nie kibicuję tak samo wąchochujowi jak i wycieruszce co lubi chodzić prowadzana na smyczy i robić pałę lub lizać dupę, będąc przy tym bita, poniżana itd. Nawet jeśli ona sama lub on sam twierdzi, że to dla niej/niego dobre i mają na to papier od terapeuty.

Grzech, moralność i szacunek do siebie mają tu chyba jeszcze coś do powiedzenia.

U mnie z polskiego w średniej taki Hali by nie zdał. Brak poszanowania rozmówcy, brak odniesienia do tego, co zostało powiedziane, brak prawidłowego wnioskowania... To sam początek wymagań.

Piszesz to do człowieka który od poczatku tej rozmowy kłamie i na tysiąc próśb o wyjaśnienienie tego ignoruje to i wymyśla inne kłamstwa.

I cały czas, bajkopisarzu, odnoszę się do tego co on pisze. Cały czas, nawet w wypowiedziach które zacytował.

Ja to już się tak ten tego gubię w tym wszystkim. Niemniej jednak nie kibicuję tak samo wąchochujowi jak i wycieruszce co lubi chodzić prowadzana na smyczy i robić pałę lub lizać dupę, będąc przy tym bita, poniżana itd. Nawet jeśli ona sama lub on sam twierdzi, że to dla niej/niego dobre i mają na to papier od terapeuty.

Grzech, moralność i szacunek do siebie mają tu chyba jeszcze coś do powiedzenia.

A czemu kobieta która lubi bić bita grzeszy i nie ma szacunku do siebie?

Wiesz, że odkąd ze mną jest to nie miała nikogo innego, poza mną i zabawa z jedną dziewczyna?

Dlaczego uważasz że to grzech i zlo? Jedyny obiektywny grzech to to gdy robisz komus krzywdę. Komu ona robi krzywdę, poza tym, że z uporem maniaka twierdzisz że sobie?

Czemu uważasz że masz prawo oceniać czyjeś życie erotyczne? Dlatego, że jest inne niż twoje?

Zło jest wtedy gdy komuś je czynisz. Koniec. Kropka.

Owszem jest, nie tylko na temat zycia erotycznego. W innej tematyce tez sa ulungi. Taki jest niestety internet :boystop:

Owszem jest, nie tylko na temat zycia erotycznego. W innej tematyce tez sa ulungi. Taki jest niestety internet :boystop:

Całe forum to odpowiednik różnych zjebanych portali, zjawisk i trendów. Jak i dobrych. I prawie każdy z userow zahaczajacych o inne tematy niż mma w tym uczestniczyć i daje swój kontent.

Dodam że w realu mało kto wie o tym aspekcie mojego życia, ale są takie osoby z którymi rozmawiam swobodnie. Wbrew pozorom forum nolnejmoq uważam za bardziej adekwatne. Zwłaszcza że tutaj można sprowokować do ostrych dyskusji, w realu ludzi z taką mentalnością twarda nie znam zbyt wielu.

A czemu kobieta która lubi bić bita grzeszy i nie ma szacunku do siebie?
Bo ciało jest domem dla duszy.
Wiesz, że odkąd ze mną jest to nie miała nikogo innego, poza mną i zabawa z jedną dziewczyna?
To niech kolega ją weźmie za żonę. Wydaje mi się, że kolega marnuje energię i potencjał na fajnego ojca brnąc w cień… Szkoda.
Dlaczego uważasz że to grzech i zlo? Jedyny obiektywny grzech to to gdy robisz komus krzywdę. Komu ona robi krzywdę, poza tym, że z uporem maniaka twierdzisz że sobie?
Powtarzam, że robi sobie krzywdę i robi ją sobie. Czy matka zabijająca dziecko w łonie robi sobie krzywdę czy dziecku. Bo jak dla mnie i sobie i dziecku. Dla mnie autodestrukcja to
krZywdzenie siebie i tyle:

Bezpośrednie zachowania autodestrukcyjne​

• samobójstwo i próby samobójcze (np. wieszanie się, przedawkowanie leków, skoki z dużej wysokości, użycie broni)
  • samouszkodzenia o różnej częstotliwości i stopniu nasilenia (np. pojedyncze epizody, takie jak obcięcie palca, przecięcie ścięgien lub wielokrotnie powtarzane nacinanie rąk, nóg, przypalanie, szorowanie skóry, rozdrapywanie ran, uderzanie się)

Pośrednie zachowania autodestrukcyjne​

• nadużywanie substancji psychoaktywnych (alkoholu, narkotyków, dopalaczy)
  • odstawianie, nadużywanie lub niewłaściwe przyjmowanie przypisanych leków
  • zachowania związane z odżywianiem się (np. restrykcyjne diety, głodówki, nadmierne objadanie się, stosowanie środków przeczyszczających, prowokowanie wymiotów)
  • niebezpieczne zachowania: fizyczne (np. chodzenie po budynkach do rozbiórki, szybka jazda samochodem, skuterem), sytuacyjne (np. wyprawy po niebezpiecznej okolicy, wsiadanie do samochodu z nieznajomymi), seksualne (np. seks z wieloma partnerami, bez zabezpieczeń)

Czemu uważasz że masz prawo oceniać czyjeś życie erotyczne? Dlatego, że jest inne niż twoje?

Nie. Dlatego, że pochodzi od złego. Nie ma w nim miłości poza tym, że zainteresowani twierdzą , że kochają to co robią.

Ryba widzę klasycznie zaorana ::really::

Ale i klasycznie na szpagatach i fikołkach logicznych przechodzi na kolejny poziom, pokonując logikę mechaniką zaciętej płyty z kocopołami i pejczykiem:suchykarol:

Back