Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ja pierdolę, gdzie ja zajrzałem...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja pierdolę, gdzie ja zajrzałem...![]()

Gorzej. Tu nawet Zbyszek się boi.
Gdy spoglądasz w otchłań to ona spogląda na CiebieJa pierdolę, gdzie ja zajrzałem...![]()
Gdy spoglądasz w otchłań to ona spogląda na Ciebie
Gdy spoglądasz w otchłań to ona spogląda na Ciebie

Ale dupsko byś wylizał?Wiem. Sam nie chce ruchać kurew i ich nie rucham. Więc jeżeli się zgadzamy to w czym problem?
Ale dupsko byś wylizał?
Ale dupsko byś wylizał?

Zawód jak zawód, w tym temacie nie chodzi o bycie lepszym tylko spuszczenie z krzyża.Nie. W ogóle na kurwy bym nie poszedł. Chodząc na kurwy wcale nie jesteś kimś lepszym od nich, tak to teraz widzę po latach.
Zawód jak zawód, w tym temacie nie chodzi o bycie lepszym tylko spuszczenie z krzyża.
No jednak bym polemizował czy większość. Myślę że dziś większość widzi w tym szybką i dużą kasę, taki styl życia promowany w social mediach, społecznie akceptowany, bo nikt ich nie nazywa kurwami tylko modelkami.Uważam to za uwłaczające dla kobiet, mimo wszystko nawet dziś większość kurwa robi to z biedy lub innego przymusu, i idąc tam przykładam rękę do tego zepsucia. Nie chcę.
Nie lubię zła.
No jednak bym polemizował czy większość. Myślę że dziś większość widzi w tym szybką i dużą kasę, taki styl życia promowany w social mediach, społecznie akceptowany, bo nikt ich nie nazywa kurwami tylko modelkami.

A promocja kurestwa jako coś normalnego to czyste zło. Zaprzepaszczenie dziesiątek lat walk feministek z uprzedmiotowienie kobiet.

Tak sobie teraz zdałem sprawe, ze Gardzę
tymi wysokimi obcasami, kobietaonet itp, a tu jest dokladnie jeden do jednego to samo.
Jakiś chlop na forum o MMA gada o swoim zyciu erotycznym. Większość jest tutaj dorosła, a sporo osób lata w granicach 30-40 lat. Raczej większość ma mocno rozbudowane zycie erotyczne ale po co o tym pisać na forum o MMA? Nie wiem, moze to ja jestem jakiś dziwny ale w moich kręgach kulturowych mężczyzn z którymi obcuje pracuje, przyjaźnie się nie rozmawia w taki sposób o swoim życiu erotycznym bo jest to po prostu nikomu nie potrzebne.
Weźcie przejrzyjcie sobie ten temat i powiedzcie mi, ze to nie jest odpowiednik męskiej wersji tych spierdolonych portali dla kobiet typu wysokie obcasy.
Dzisiaj pierwszy raz uzywam magicznej opcji na forum i żaluje, ze nie zrobilem tego wcześniej.
![]()
Feministki...
Przecież to są tak tępe kurwy, że aż szkoda że nie ma prawa tego kurestwa do zoo dawać.
Uwłacza ich za kurwienie za kasę, ale za darmochę jebanie się już jest super.
Aż się prosi ten mem z ciapatym.
Uwłacza ich kurwienie za kasę, ale za darmochę jebanie się już jest super.
Czyli tak jak masz napisane.Czyli jak feministka chce obowiązkowej służby wojskowej dla kobiet jeśli ma mężczyzna, zwiększenia wieku emerytalnego dla kobiet i uważa trans odhyl za zło - to jest zjebana przez sam fakt,
Czyli tak jak masz napisane.
Po chuj mi piszesz o innych wymysłach tych tępych spierdolin, skoro odniosłem się do konkretnego przykładu?
W kółko to samo.
U mnie z polskiego w średniej taki Hali by nie zdał. Brak poszanowania rozmówcy, brak odniesienia do tego, co zostało powiedziane, brak prawidłowego wnioskowania... To sam początek wymagań.Czyli tak jak masz napisane.
Po chuj mi piszesz o innych wymysłach tych tępych spierdolin, skoro odniosłem się do konkretnego przykładu?
W kółko to samo.
U mnie z polskiego w średniej taki Hali by nie zdał. Brak poszanowania rozmówcy, brak odniesienia do tego, co zostało powiedziane, brak prawidłowego wnioskowania... To sam początek wymagań.
Ja to już się tak ten tego gubię w tym wszystkim. Niemniej jednak nie kibicuję tak samo wąchochujowi jak i wycieruszce co lubi chodzić prowadzana na smyczy i robić pałę lub lizać dupę, będąc przy tym bita, poniżana itd. Nawet jeśli ona sama lub on sam twierdzi, że to dla niej/niego dobre i mają na to papier od terapeuty.
Grzech, moralność i szacunek do siebie mają tu chyba jeszcze coś do powiedzenia.
Ja to już się tak ten tego gubię w tym wszystkim. Niemniej jednak nie kibicuję tak samo wąchochujowi jak i wycieruszce co lubi chodzić prowadzana na smyczy i robić pałę lub lizać dupę, będąc przy tym bita, poniżana itd. Nawet jeśli ona sama lub on sam twierdzi, że to dla niej/niego dobre i mają na to papier od terapeuty.
Grzech, moralność i szacunek do siebie mają tu chyba jeszcze coś do powiedzenia.
I cały czas, bajkopisarzu
Owszem jest, nie tylko na temat zycia erotycznego. W innej tematyce tez sa ulungi. Taki jest niestety internetTak sobie teraz zdałem sprawe, ze Gardzę
tymi wysokimi obcasami, kobietaonet itp, a tu jest dokladnie jeden do jednego to samo.
Jakiś chlop na forum o MMA gada o swoim zyciu erotycznym. Większość jest tutaj dorosła, a sporo osób lata w granicach 30-40 lat. Raczej większość ma mocno rozbudowane zycie erotyczne ale po co o tym pisać na forum o MMA? Nie wiem, moze to ja jestem jakiś dziwny ale w moich kręgach kulturowych mężczyzn z którymi obcuje pracuje, przyjaźnie się nie rozmawia w taki sposób o swoim życiu erotycznym bo jest to po prostu nikomu nie potrzebne.
Weźcie przejrzyjcie sobie ten temat i powiedzcie mi, ze to nie jest odpowiednik męskiej wersji tych spierdolonych portali dla kobiet typu wysokie obcasy.
Dzisiaj pierwszy raz uzywam magicznej opcji na forum i żaluje, ze nie zrobilem tego wcześniej.
![]()

Owszem jest, nie tylko na temat zycia erotycznego. W innej tematyce tez sa ulungi. Taki jest niestety internet![]()
Dobrze wiesz, że Drzewo zmyśla a ja nie, bo tylko jeden z nas czasem wrzuca coś weryfikacyjnego lub zwyczajnie ludzie z forum mnie znaja osobiście. A to kompletny anonim.

Bo ciało jest domem dla duszy.A czemu kobieta która lubi bić bita grzeszy i nie ma szacunku do siebie?
To niech kolega ją weźmie za żonę. Wydaje mi się, że kolega marnuje energię i potencjał na fajnego ojca brnąc w cień… Szkoda.Wiesz, że odkąd ze mną jest to nie miała nikogo innego, poza mną i zabawa z jedną dziewczyna?
Powtarzam, że robi sobie krzywdę i robi ją sobie. Czy matka zabijająca dziecko w łonie robi sobie krzywdę czy dziecku. Bo jak dla mnie i sobie i dziecku. Dla mnie autodestrukcja toDlaczego uważasz że to grzech i zlo? Jedyny obiektywny grzech to to gdy robisz komus krzywdę. Komu ona robi krzywdę, poza tym, że z uporem maniaka twierdzisz że sobie?
Czemu uważasz że masz prawo oceniać czyjeś życie erotyczne? Dlatego, że jest inne niż twoje?