D
Deleted member 13171
Guest
Ekipa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
klasyczny samiec, nogi na kanapie, stara przyniesła strawy to łaskawie dupę podniósł do kuchniOgarnąłem większe terrarium. Oczywiście skurwiel zrobił gniazdo i się schował. Wyłazi tylko na jedzenie.![]()
1000001020.jpg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.netzapodaj.net

Pająki solo to się trzyma samice. Dłużej żyją jak u ludzi. Samiec służy tylko do kopulacji a potem można go nawet zajebać lub przepędzić a w najlepszym razie zignorować.klasyczny samiec, nogi na kanapie, stara przyniesła strawy to łaskawie dupę podniósł do kuchni
![]()
Biedne chłopiska, kurwa, zawsze najgorzej.Pająki solo to się trzyma samice. Dłużej żyją jak u ludzi. Samiec służy tylko do kopulacji a potem można go nawet zajebać lub przepędzić a w najlepszym razie zignorować.
Edit "skurwiel" w sensie że ptasznik.
ZajebisteOgarnąłem większe terrarium. Oczywiście skurwiel zrobił gniazdo i się schował. Wyłazi tylko na jedzenie.![]()
1000001020.jpg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.netzapodaj.net
Glina do naprawy pieca i kawał drewna z ogródka, preparowany mech pierzasty i żywa trzykrotka. Chwila roboty. Terrarium z gotową aranżacją wychodzi drogo.Zajebiste
To drewno nie zacznie gnić?Glina do naprawy pieca i kawał drewna z ogródka, preparowany mech pierzasty i żywa trzykrotka. Chwila roboty. Terrarium z gotową aranżacją wychodzi drogo.
Drewno gotujesz i suszysz. Nie bierzesz też świeżego tylko ścięte po kilku sezonach. Jednak nawet preparowane może gnić po dłuższym czasie bo pająk wymaga dużej wilgotności. U jaszczurki nie ma tego problemu bo tam jest klimat pustynny. 32 stopnie i niska wilgotność.To drewno nie zacznie gnić?
O ja cie kurwa pierdole.Kobra królewska, największy z jadowitych węży. Jebany potwór, chodź są jeszcze dłuższe ten egzemplarz wyjątkowo podtuczony
w ogóle ziomek do marko hunto podobny
Dopiero by się okazało kto ma silniejszy jad.Tylko węża szkoda
![]()
No chyciła w pysk
Co zrobiła?

Dziś byłem z psicą u Słowackich magików na szkoleniu i trochę pracy jeszcze przed nami, ale jest dobrze!
Obrona do IGP.Jaki był profil szkolenia?
Jaki był profil szkolenia?
Mnie z kolei dzieciaki wyciągnęły do schroniska "bo młody owczarek niemiecki będzie do adopcji".
Młody niestety nie jest, 2-4 lata tak na oko. 35kg?
Pies "w typie" niemieckiego. Jest stabliny, lubi inne psy, nie boi sie ich i nie odpowiada na zaczepki, spokojnie czeka co będzie dalej. Psy po wyszczekaniu się, chyba defensywnym, podchodziły i koniec końców było spokojne wąchańsko. Natomiast jest to pies dorosły no i troche z tym lipa, szczeniak jednak to szczeniak.
Reaguje na delikatne sygnały ze smyczy, nie trzeba się z nim siłować. Daje się wszędzie dotykać. Jest trochę masywniejszej budowy niż ON, tak mi się zdaje. Zadek jednak ma mocno obnizony i mialem wrazenie ze zobaczylem raz jak lewa tylna mu jakos inaczej poszla w biegu. Pysk krótszy, głowa masywniejsza niż u ON.
Nie jest wyczulony na człowieka, w sensie troche czasem ignoruje ludzi. To byc moze by sie z czasem zmienilo, w koncu teraz my jakieś randomy, ale może i tak by zostało... Natomiast na pewno nie ma mowy o jakimś cyrkowaniu i precyzyjnym ułożeniu...
50/50, jutro idziemy na kolejny spacer z nim. Zobaczymy.
Może jeden będzie ze schroniska, drugi szczeniak, nie wiem jeszcze.
![]()