Zlot Cohones Kraków 1 Pażdziernika Pub Camino

Ilu Was zostało? ;)
10, z czego jeden do 21, a jeden od 22. Więc można przyjąć 9.
Stwierdziłem, że ostatecznie przyjadą ci, którym naprawdę zależy więc i atmosfera powinna być przednia.

A nie lepiej ten kawalerski było zrobić w Krakowie ? :D
Większość ekipy z głębokiej północy. Ledwo co tą garstkę udało się do Warszawy sprowadzić. W Krakowie bym się chyba sam na tym kawalerskim pojawił :werdum:

ale za to ponad 20 kompanów by sie znalazło :irish:
W to nie wątpię....
Jestem coraz bardziej zdeterminowany, żeby w końcu się na jakiś zlot wybrać. Skoro nawet @michi972 już drugi raz robi grubszy wypad z Olsztyna (Michi szacun!) to sam czuje się zawstydzony, że swojej mordy ani razu publicznie forumowiczom nie pokazałem.

W to nie wątpię....
Jestem coraz bardziej zdeterminowany, żeby w końcu się na jakiś zlot wybrać. Skoro nawet @michi972 już drugi raz robi grubszy wypad z Olsztyna (Michi szacun!) to sam czuje się zawstydzony, że swojej mordy ani razu publicznie forumowiczom nie pokazałem.

Pewnie będzie na Cyrku w Krakowie, tak że klep już termin :beer:

Czy był już poruszany temat dress code'u? :crazy: Nudzi mi się lekko w pracy, więc trzeba rozruszać temat.

No i chuj, no i cześć. Nie wypuszczą mnie z tego jebanego chujostwa. W dodatku do pokoju dostałem faceta z demencją. Na całe szczęście mam zapas seriali na cały pobyt.

No i chuj, no i cześć. Nie wypuszczą mnie z tego jebanego chujostwa. W dodatku do pokoju dostałem faceta z demencją. Na całe szczęście mam zapas seriali na cały pobyt.
e no, kurwa, jaja robisz sobie?
ale jak z demencją, to załatw sobie dublera na 2 dni, dziadziuś nie ogarnie przecież ;)
a w ogóle to szpital, czy areszt, kurwa?

e no, kurwa, jaja robisz sobie?
ale jak z demencją, to załatw sobie dublera na 2 dni, dziadziuś nie ogarnie przecież ;)
a w ogóle to szpital, czy areszt, kurwa?
Nie wiem po chuj przyjmować kogoś w piątek, jak we wtorek ma operacje.

Ale teoretycznie mają chyba obowiązek Cię wypuścić? Ty masz być we wtorek na stole, w poniedziałek dieta na przygotowanie i chuj. Nie rozumiem tego ni huhu
ja też nie, u nas przychodzą w dzień operacji albo dzień przed jakoś o 18 albo rano ale nie na weekend tylko po to żeby sobie poleżeć, chyba że Ci jebnął jeszcze jakieś badania
PS. Domknąłem wszystko z weselem wczoraj i jutro się pojawiam na 100%, także kurwa szykować gardła na sporą ilość alko !!!

ja też nie, u nas przychodzą w dzień operacji albo dzień przed jakoś o 18 albo rano ale nie na weekend tylko po to żeby sobie poleżeć, chyba że Ci jebnął jeszcze jakieś badania
PS. Domknąłem wszystko z weselem wczoraj i jutro się pojawiam na 100%, także kurwa szykować gardła na sporą ilość alko !!!
Ja póki co jem gripexy jak cukierki, ale jest poprawa.

Back