D
Deleted member 6793
Guest
10, z czego jeden do 21, a jeden od 22. Więc można przyjąć 9.Ilu Was zostało? ;)
Stwierdziłem, że ostatecznie przyjadą ci, którym naprawdę zależy więc i atmosfera powinna być przednia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
10, z czego jeden do 21, a jeden od 22. Więc można przyjąć 9.Ilu Was zostało? ;)
Te no i co z Tobą ziomek?Nie wiem co te pentagramy robią na wniosku
10, z czego jeden do 21, a jeden od 22. Więc można przyjąć 9.
Stwierdziłem, że ostatecznie przyjadą ci, którym naprawdę zależy więc i atmosfera powinna być przednia.
Większość ekipy z głębokiej północy. Ledwo co tą garstkę udało się do Warszawy sprowadzić. W Krakowie bym się chyba sam na tym kawalerskim pojawiłA nie lepiej ten kawalerski było zrobić w Krakowie ? :D

ale za to ponad 20 kompanów by sie znalazłoWiększość ekipy z głębokiej północy. Ledwo co tą garstkę udało się do Warszawy sprowadzić. W Krakowie bym się chyba sam na tym kawalerskim pojawił![]()

W to nie wątpię....ale za to ponad 20 kompanów by sie znalazło![]()
Ja znowuż zawstydzony się czuję, ile razy swoją pokazuję publicznieto sam czuje się zawstydzony, że swojej mordy ani razu publicznie forumowiczom nie pokazałem.

W to nie wątpię....
Jestem coraz bardziej zdeterminowany, żeby w końcu się na jakiś zlot wybrać. Skoro nawet @michi972 już drugi raz robi grubszy wypad z Olsztyna (Michi szacun!) to sam czuje się zawstydzony, że swojej mordy ani razu publicznie forumowiczom nie pokazałem.

Na Twoją nikt nie patrzy. Wszyscy patrzą na bębenJa znowuż zawstydzony się czuję, ile razy swoją pokazuję publicznie![]()

t-shirt cohonesowski pod spód, na górę bluza rozpinana, olewam chyba swetry tym razem :)Czy był już poruszany temat dress code'u?Nudzi mi się lekko w pracy, więc trzeba rozruszać temat.
Był, wspólnie z @SCStunner em ustaliliśmy, że w dobrym tonie jest koszula i sweter.Czy był już poruszany temat dress code'u?Nudzi mi się lekko w pracy, więc trzeba rozruszać temat.
Czy był już poruszany temat dress code'u?Nudzi mi się lekko w pracy, więc trzeba rozruszać temat.

e no, kurwa, jaja robisz sobie?No i chuj, no i cześć. Nie wypuszczą mnie z tego jebanego chujostwa. W dodatku do pokoju dostałem faceta z demencją. Na całe szczęście mam zapas seriali na cały pobyt.
Nie wiem po chuj przyjmować kogoś w piątek, jak we wtorek ma operacje.e no, kurwa, jaja robisz sobie?
a w ogóle to szpital, czy areszt, kurwa?ale jak z demencją, to załatw sobie dublera na 2 dni, dziadziuś nie ogarnie przecież ;)
Ale teoretycznie mają chyba obowiązek Cię wypuścić? Ty masz być we wtorek na stole, w poniedziałek dieta na przygotowanie i chuj. Nie rozumiem tego ni huhuNie wiem po chuj przyjmować kogoś w piątek, jak we wtorek ma operacje.
Wiesz, ja tera na stałe w Krakowie jestem, takżeW to nie wątpię....
Jestem coraz bardziej zdeterminowany, żeby w końcu się na jakiś zlot wybrać. Skoro nawet @michi972 już drugi raz robi grubszy wypad z Olsztyna (Michi szacun!) to sam czuje się zawstydzony, że swojej mordy ani razu publicznie forumowiczom nie pokazałem.
A to w takim razie cofam szacun.Wiesz, ja tera na stałe w Krakowie jestem, także
ja też nie, u nas przychodzą w dzień operacji albo dzień przed jakoś o 18 albo rano ale nie na weekend tylko po to żeby sobie poleżeć, chyba że Ci jebnął jeszcze jakieś badaniaAle teoretycznie mają chyba obowiązek Cię wypuścić? Ty masz być we wtorek na stole, w poniedziałek dieta na przygotowanie i chuj. Nie rozumiem tego ni huhu
Ja póki co jem gripexy jak cukierki, ale jest poprawa.ja też nie, u nas przychodzą w dzień operacji albo dzień przed jakoś o 18 albo rano ale nie na weekend tylko po to żeby sobie poleżeć, chyba że Ci jebnął jeszcze jakieś badania
PS. Domknąłem wszystko z weselem wczoraj i jutro się pojawiam na 100%, także kurwa szykować gardła na sporą ilość alko !!!
Mnie tez cos lapie, ale jebac, przepije to.Nie no ja jadę na bank, jebać ten kaszelek
Pewnie jakieś lapsy, na bank ;)Mnie tez cos lapie
Kóry peron ?Ja bym proponował tak 14.40 nawet na peronie.
Nie ma na bilecie albo jestem ślepy, zobaczysz na tablicy ogólnej dworcaKóry peron ?