Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie musisz na piechotęale ja mam pond 500 km![]()
Dawaj Misio pójdziemy na dziwki i najebiemy sie tak, ze az będziesz mówił biegle po polsku! Aaaaaaa!Na razie 60%, o 15 może na 99%
w niedziele jak zona wroci z rancza to się zapytam, jak pozwoli to cos wykonbinujeNie musisz na piechotę
ostatnio z szyman(lotnisko kolo szczytna) bilet do krakowa stal po 99 zeta
Starczy trzymać chłopa z daleka od krawężników, schodów i innych kanciastych rzeczyŻebyś nie miał za dużo roboty załatwimy jakiś kask dla @SCStunner

co w vegas to w vegas chyba ;)Podcast będzie nagrywany
Wersja kolekcjonerska będzie, na priva ;)co w vegas to w vegas chyba ;)
Myślałem, że to o mnieJakis gruby
ufff, nie o mnie :)lamus
bo kto słucha rege ten rucha kolegę

Na zdjeciach na fb niestety nie widze kanciapy zadnej @MysticBęben ale za to namiastke menu piwnego znalazlem
A co na to @Cloud i @Jakub Bijan ?Mnie i @midern nie będzie, ALE obejmujemy zlot patronatem medialnym!

To dobrze, ze bedzie, bo ja zdziadzialem i pewnie tez bede potrzebowal drzemki

A kto słucha reggae i ska...
rucha kolegę i psa

Piwo bedzieTo dobrze, ze bedzie, bo ja zdziadzialem i pewnie tez bede potrzebowal drzemki![]()
Piwo bedzie
Leżanki niet :(
Nie bądź żyła!Wezmę Ci polówkę z domu :)
Nie bądź żyła!
Weź 0,7

Pewniak, że wygra. Mogę przyjąć awansem ;)Wódka będzie jak Krzysiu przegra z Romero![]()
ITC było na większej ilości zlotów niż Rocksi :D
A Ty co, już na wykopkach wtedy?Miłej zabawy zlotowiczom życzę![]()
Każda impreza masowa może chyba mieć kilku patronów medialnych, no chyba, że Zlot jest na wyłączność?

a Wy jedziecie do Zielonej?Każda impreza masowa może chyba mieć kilku patronów medialnych, no chyba, że Zlot jest na wyłączność?
@midern ja na zlotach jestem jako forumowicz, a nie jako redaktor![]()
No jadą jadąa Wy jedziecie do Zielonej?