Bolt
Bellator Welterweight
My bad, masz rację, sprawdziłam, przepraszam.
Nie wiem skąd to przeświadczenie
Walcząc amatorsko bawił się w odwracanie pozycji, ale go D'Amato opierniczał, żeby tego nie robił, bo nikt nie chce bić się z mańkutami :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
My bad, masz rację, sprawdziłam, przepraszam.
Nie wiem skąd to przeświadczenie
Nie D'Amato tylko Mickey Goldmill, i nie Tysona tylko Balboę ;)Walcząc amatorsko bawił się w odwracanie pozycji, ale go D'Amato opierniczał, żeby tego nie robił, bo nikt nie chce bić się z mańkutami :D
I tak we wszystkich sportach walki mańkuci mają nadreprezentacje.Walcząc amatorsko bawił się w odwracanie pozycji, ale go D'Amato opierniczał, żeby tego nie robił, bo nikt nie chce bić się z mańkutami :D
Nie D'Amato tylko Mickey Goldmill, i nie Tysona tylko Balboę ;)
Np. w naszych kadrach olimpijskichI tak we wszystkich sportach walki mańkuci mają nadreprezentacje.

Szkoda, panie. Zapowiada się grubaśniemuszę być na służbie w tym dniu
OSP czyTeam Stipe Miocic.
To raczej Miocic jest trochę #teamShajs, a trochę #teamGienekwiki said:

U nich strażacy obsadzają też karetki w ramach służby :)PSP czy OSP?
To raczej Miocic jest trochę #teamShajs, a trochę #teamGienek![]()
No tak nie do końca
Państwowa, w OSP nie potrzebowałbym brać żadnych urlopów, bo nie jesteś niczym zobowiązany.OSP czyGSPPaństwowa?
Myślałem, że nawet w OSP jest jakiś tam grafik, gdzie jesteś "primary duty" czy cośPaństwowa, w OSP nie potrzebowałbym brać żadnych urlopów, bo nie jesteś niczym zobowiązany.

To powiedz mi - macie coś w rodzaju szczątkowego grafiku, czy faktycznie luz w temacie wolnego, a jak syrena wyje - to po prostu jedziesz, jeśli jesteś w okolicy?Ja działam u siebie w OSP
Jeżeli syrena wyje i przychodzi alarm / SMS na telefon to kto może, ten biegnie. Jeżeli zbierze się cała obsada, melduje się gotowość i się jedzie.To powiedz mi - macie coś w rodzaju szczątkowego grafiku, czy faktycznie luz w temacie wolnego, a jak syrena wyje - to po prostu jedziesz, jeśli jesteś w okolicy?
z cyklu FAVELA ZAPRASZA:
Muzealna "Linia F" - STARE PODGÓRZE - NOWA HUTA KOMBINAT - STARE PODGÓRZE
To była magnetyczna linia demarkacyjna Kraków/Huta.O kurwa, na co oni wjechali, na pole antygrawitacyjne?
To była magnetyczna linia demarkacyjna Kraków/Huta.
Przypomniała mi sie.historia jak gumior kupił granat od ruskich i wypróbował na wyjeździe na krowie...Tam występują takie anomalie, podobnież jak znikające portfele, lewitujące maczety, bydło pozbawione organów, lecz bez widocznych ran na ciele i tym podobne.

Bo to była puszka z krzyżówki KMN. Przyciasna:puszka z pakrykarzem szczecińskim była za ciasna![]()
Szkoda :(Właśnie się dowiedziałem, że mnie firma wysyła w czwartek do Szwecji na 2 tygodnie.
Odpadam...