Slavic Warriot
Legacy FC Lightweight
Około 2k za tonęPo ile tera rzepak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Około 2k za tonęPo ile tera rzepak?
Władysławowo?Wakacyjne pozdrowienia znad Bałtyku!
;)
TakWładysławowo?
Poznałem po tych wielkich parawanach.
Nie mielno?
NieNie mielno?
Wyjeb niepełnosprytnego balastka i życie będzie łatwiejszeMielno, Władysławowo... A nikt nie zwrócił uwagi jak stresujące jest adminowanie na cohones XD
A co on? W ogole mi nie miga ostatnio?Wyjeb niepełnosprytnego balastka i życie będzie łatwiejsze
dużo klekotów jest na trasie na Gniezno z mojego miasta, wczoraj akurat jechaliśmy tam do kina to pełno gniazd (zasiedlonych) na latarniach przy drodzeKażdego lata rodzina bocianów przesiaduje w nocy na latarniach przy wyjeździe z mojej pracy. Udało mi się złapać jednego na zdjęciu jak jeszcze było w miare jasno, w nocy nie idzie ich uchwycić.
Zajebisty widok jak jedziesz w nocy do domu i widzisz na latarniach 4 obrysy jakiś wielkich ptaków. Jak pierwszy raz jechałem to nie wiedziałem że to bociany i wyglądały jak sępy czekające aż umrę, dobry klimat.
View attachment 104784
W Karwieńskich Błotach siedzo tak w ilościach przemysłowych. Odpowiedniki tamtejszych gołembiKażdego lata rodzina bocianów przesiaduje w nocy na latarniach przy wyjeździe z mojej pracy. Udało mi się złapać jednego na zdjęciu jak jeszcze było w miare jasno, w nocy nie idzie ich uchwycić.
Zajebisty widok jak jedziesz w nocy do domu i widzisz na latarniach 4 obrysy jakiś wielkich ptaków. Jak pierwszy raz jechałem to nie wiedziałem że to bociany i wyglądały jak sępy czekające aż umrę, dobry klimat.
View attachment 104784
Kolega potrzebował nowy telefon żeby odkryć google grafika?
A co to jest?Kolega potrzebował nowy telefon żeby odkryć google grafika?
@Bambo gdzie się tak zmęczyłeś?To nie Central Park w NYC .
Wypoczywający inżynier w warszawskich Łazienkach .
View attachment 105207
Witamy w kraju smakiem i zapachem płynącym...Wczoraj zbierane (w Polsce) borówki amerykańskie , większe i słodsze od tych w Ameryce.
View attachment 105418View attachment 105419View attachment 105420
Ile ja się tego gowna u Niemca nazbierałemWczoraj zbierane (w Polsce) borówki amerykańskie , większe i słodsze od tych w Ameryce.
View attachment 105418View attachment 105419View attachment 105420
A powinieneś się brzydzić niemcaIle ja się tego gowna u Niemca nazbierałem
Obrzydził mi ten owoc na całe życie, a lubiłem bardzo
Ile ja się tego gowna u Niemca nazbierałem
O chuj chodzi?
u mocno opalonego Hansa?O chuj chodzi?
Rasowy aryjczyk, którego przodkowie pewnie odwiedzili Polskę w 39.u mocno opalonego Hansa?