Zdjęcia z życia wzięte

Wakacyjne pozdrowienia znad Bałtyku! #selfie
i5cRvoY.png

;)

Każdego lata rodzina bocianów przesiaduje w nocy na latarniach przy wyjeździe z mojej pracy. Udało mi się złapać jednego na zdjęciu jak jeszcze było w miare jasno, w nocy nie idzie ich uchwycić.
Zajebisty widok jak jedziesz w nocy do domu i widzisz na latarniach 4 obrysy jakiś wielkich ptaków. Jak pierwszy raz jechałem to nie wiedziałem że to bociany i wyglądały jak sępy czekające aż umrę, dobry klimat.
20240725_215715.jpg

Każdego lata rodzina bocianów przesiaduje w nocy na latarniach przy wyjeździe z mojej pracy. Udało mi się złapać jednego na zdjęciu jak jeszcze było w miare jasno, w nocy nie idzie ich uchwycić.
Zajebisty widok jak jedziesz w nocy do domu i widzisz na latarniach 4 obrysy jakiś wielkich ptaków. Jak pierwszy raz jechałem to nie wiedziałem że to bociany i wyglądały jak sępy czekające aż umrę, dobry klimat.
View attachment 104784
dużo klekotów jest na trasie na Gniezno z mojego miasta, wczoraj akurat jechaliśmy tam do kina to pełno gniazd (zasiedlonych) na latarniach przy drodze

View attachment 104784
W Karwieńskich Błotach siedzo tak w ilościach przemysłowych. Odpowiedniki tamtejszych gołembi

Back