Zdjęcia z życia wzięte

Do jakiej rozdzielczości zmieniacie zdjęcia przed wyrzuceniem tutaj? Mam foty ale dużej rozdzielczości i nie chcę żeby się na całą stronę wyświetlały więc zamiast na zewnątrzny hosting tu by wrzucał bezpośrednio. Jaką rozdzielczośc wybrać

Do jakiej rozdzielczości zmieniacie zdjęcia przed wyrzuceniem tutaj? Mam foty ale dużej rozdzielczości i nie chcę żeby się na całą stronę wyświetlały więc zamiast na zewnątrzny hosting tu by wrzucał bezpośrednio. Jaką rozdzielczośc wybrać
Kiedyś to było...teraz to jakieś 300 x 400 :korwinlaugh:

1722420653463.jpg

1722420653427.jpg

Wczoraj zaraz po walce Gamera wybraliśmy się nad jezioro do Tarnobrzega i powiem szczerze że to miejsce jest po prostu petarda. Nigdy nie byłem na otwartym kąpielisku które ma tak zajebiście czystą wodę(nie licząc basenów) Super miejsce,polecam.
PSX_20240820_014115.jpg
PSX_20240820_014307.jpg
PSX_20240820_014339.jpg

Łoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
1725210104707.png

Łoś spotkany w lesie pod Sztutowem. Wyszedł na mnie z lasu na sam środek ścieżki i stał z 2 metry ode mnie. Obadał i zobaczył, że jestem opanowany i majestatycznym krokiem poszedł dalej zjadać liście z drzew. Cholernie ciekawe zwierzę i bardzo nietypowe spotkanie. Zdjęcie zrobiłem, gdy był już w bezpiecznej odległości ode mnie. Budził jebaniec respekt.
View attachment 107526
Zazdro! Gacie do prania?

View attachment 107526
Zapraszam do mnie. Somsiad miau takiego psa.
IMG_4784.jpeg

View attachment 107526
Na Podlasiu nawet nutrie są większe.

View attachment 107526
Bóbr kurwa

Wracając do niedzielnej wycieczki - Żuławska Kolej Dojazdowa, czyli świetna atrakcja turystyczna na Mierzei Wiślanej i Żuławach. Jest to inicjatywa prywatna, otrzymująca raz na ruski rok kroplówkę od samorządu. Moją małą tradycją jest przejażdżka tą kolejką raz w roku w celu wsparcia tej koncepcji, która pielęgnuje historię regionu. Obecnie ŻKD jeździ codziennie w lipcu i w sierpniu oraz w czerwcowe i wrześniowe weekendy na linii Prawy Brzeg Wisły (Mikoszewo) - Sztutowo, a także w wakacyjne weekendy na linii Nowy Dwór Gdański - Stegna, na której znajduje się między innymi most obrotowy w Rybinie. Jeśli kiedyś będziecie spędzać czas wolny w Gdańsku lub okolicach, polecam z całego serca.
1725351497505.png

Każdy kucharz Ci powie, że prawdziwy tatar to tylko z koniny :jimcarrey:
A tak serio to jeszcze nie miałem okazji jeść koniny :childcry:
Jak będziesz kiedyś w Krakowie polecam knajpę karakter. Zajebiste tatary z koniny i strusia. A i na dania główne mają zajebiste propozycje z mięsa i to tych mniej oczywistych części

Back