DIDASKALIA
EFC Africa Flyweight
Nie wiem czy to dobrze, że temat o zdjeciach idzie w tę stronę….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeżył?Syryjski
WybuchłPrzeżył?
Przed, po czy w trakcie?Wybuchł
Wiedział, zjeb i tyle nie wart ratowania ale taka pracaRozumiem, że właściciel dupy nie wiedzial jak to się stało? Obudził się rano i coś mi się w kichach wierciło?
Jasne, że wiedział. Myślałem, że miał jakieś tłumaczenie w stylu tych ludzi co niby okna myją i przypadkiem siadają na wazonWiedział, zjeb i tyle nie wart ratowania ale taka praca
Jak mu rozpruliście dupę to wystarczy krzywo zszyć, drugi raz już się zastanowi zanim wyśle chomika na przeszpiegiWiedział, zjeb i tyle nie wart ratowania ale taka praca
Oni próbują z nas zrobić większych debili od siebie.Jasne, że wiedział. Myślałem, że miał jakieś tłumaczenie w stylu tych ludzi co niby okna myją i przypadkiem siadają na wazon
Chomik czy pacjent?Wybuchł
Pacjenci czy chomicy?Oni próbują z nas zrobić większych debili od siebie.
ludzi co niby okna myją i przypadkiem siadają na wazon
Chomik w dupie... tego jeszcze nie było
JasłoAktywnie i dobrze spędzone przedpołudnie: woda,kosz,opalanko,tężnia solankowa.
wujek był z jasła, złe wspomnienia?Jasło
Napiszę tak: Michał szpak, ralf Kamiński, czarni Jasłowujek był z jasła, złe wspomnienia?
no i brzmi jak masłoNapiszę tak: Michał szpak, ralf Kamiński, czarni Jasło
To powinno wystarczyć za odpowiedź
Bardzo dobra ekipa, kiedyś (z dobre 15 lat temu i dawniej) były dobre melanże z nimi i z Widelcamiczarni Jasło
Ekipa może i mocna regionalnie, ale i tak jebal ich piesBardzo dobra ekipa, kiedyś (z dobre 15 lat temu i dawniej) były dobre melanże z nimi i z Widelcami
poszedł na plażę nudystów i zdziwiony ze brak tłumówView attachment 103619
Dzikie tłumy nad Bałtykiem. Parawan przy parawanie.