Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

w dowodzie? przecież ta nie ma żadnego adresu czy meldunek mam podać? nic nie podawałem w betclicku
W dowodzie nie ma adresu ? :lol: wiedziałem ,że nie masz 18 :heart:
Na razie może nie podawałeś ale jak będziesz chciał kiedyś (jak wygrasz) wypłacić jakieś pieniądze to mogą Cię uprzejmie poprosić i to tyczy się każdego buka,jeśli zaraz po rejestracji nie proszą to prędzej czy później to następuje.
@tydzień gdzieś przed galą powinny być na każdym buku.

W dowodzie nie ma adresu ? :lol: wiedziałem ,że nie masz 18 :heart:
Na razie może nie podawałeś ale jak będziesz chciał kiedyś (jak wygrasz) wypłacić jakieś pieniądze to mogą Cię uprzejmie poprosić i to tyczy się każdego buka,jeśli zaraz po rejestracji nie proszą to prędzej czy później to następuje.
@tydzień gdzieś przed galą powinny być na każdym buku.
o chuj to hajs za 3 lata dopiero wypłace
na rywala Borysa pewnie będzie wysoki kurs, rekord wygląda nieźle
Borys jest dobry, ale na KSW zawsze są przesadzone kursy na naszych a raz na pół roku jakaś niespodzianka się zdarzy ostatnio na Goranie i Grahamie zarobiłem z underdogów
jeszcze rywalka Karoliny, ale też walki muszę nadrobić

Last edited by a moderator:
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! wiedziałem od kopa,że małolat nam sie trafił ! :lol: w 3 lata kolego to zdążysz go 50 razy przepierdolić :D

W ogóle Alibaba chyba nie masz co grać - skoro założyłeś konto w wieku lat 15, to patrząc na dowód i wiek 18 lat mogą Ci umożyć wszystkie zakłady i zwrócić to, co wpłaciłeś. Ktoś ostatnio pisał, że tak mu się zdarzyło.

W ogóle Alibaba chyba nie masz co grać - skoro założyłeś konto w wieku lat 15, to patrząc na dowód i wiek 18 lat mogą Ci umożyć wszystkie zakłady i zwrócić to, co wpłaciłeś. Ktoś ostatnio pisał, że tak mu się zdarzyło.
to prowo było sprawdzałem czy @kiras złapie haczyk, mam 21 lat :lol:

Racja, ja miałem taki przypadek na Bwin.
Założyłem konto dawno, i niestety mi nie wypłacili moich 400 zł ktore wpłaciłem
Wiec @Alibaba jesli założyłeś konto mając 10 lat, lepiej się zawijaj stamtąd i założ ew. nowe konto :D

Mi kiedyś na betsafe jak uznali,że to nie konto mamy, to po prostu kazali wypłacić wszystkie srodki jakie były na koncie i zamknęli konto, jakieś półtora roku temu to było (jak Pettis zdobył pas!).

Kosz Adriatic League 20.30 - + 4,5 pkt - 1.94 - unibet - typ Mzt Skopje .

Ogólnie to lepszy zespół a na dodatek w Metalacu trzech zawodników chorych jest . Widze tu wygrana kilku pkt a handicap to już w ogóle

Zakładam, że przy 67-64 na pół minuty przed końcem była niezła nerwówka ;)
Niemniej gratulacje.

na pewno w 4 kwarcie prowadzili 4 pkt i stanęli - najważniejszy końcowy wynik

Puczi chyba pograłeś bo znasz scenariusz jak był hee

Last edited:
Kosz eurochallenge godz. 15 > + 10.5 pkt - 1.31 - unibet - Enel Brindisi

Walka o awans zostały po 3 mecze każdy win teraz się liczy , biorę powiększony handicap , kurs mały ale na dokładkę do czegoś akurat .

Astana maja ze 3 solidnych graczy i tyle a nawet i mniej . Włosi Brindisi to co najmniej z 8 zawodników znanych w europie . Solidny kolektyw Amerykanie + gracze krajowi . W pierwszym meczu wygrana Brindisi 74-65 teraz handi 10 pkt powinno wejść na lajcie . Zabezpieczam się maksymalnie

Last edited:
Kosz eurochallenge godz. 15 > + 10.5 pkt - 1.31 - unibet - Enel Brindisi

Walka o awans zostały po 3 mecze każdy win teraz się liczy , biorę powiększony handicap , kurs mały ale na dokładkę do czegoś akurat .

Astana maja ze 3 solidnych graczy i tyle a nawet i mniej . Włosi Brindisi to co najmniej z 8 zawodników znanych w europie . Solidny kolektyw Amerykanie + gracze krajowi . W pierwszym meczu wygrana Brindisi 74-65 teraz handi 10 pkt powinno wejść na lajcie . Zabezpieczam się maksymalnie
Handi weszło ale to co zrobili to kryminał nie chcą awansować dalej

frajerstwo niebywałe w 4 kwarcie prowadzili 7 pkt i przegrali 8 pkt hahahh - 83-75

Live siatkówka liga mistrzów - 1.47 - unibet - Belgorod

Pierwszy set w plecy teraz wjadą na pełnej i zgarną win . Polecam

Też mi ten kurs na Spurs się podoba, grają dobrą piłkę, a w Liverpoolu osłabienia - podobno nie grają Sterling i Lucas (info od kolegi, kibica L'poolu, niezweryfikowane, na razie tylko głośno myślę) więc chyba nawet x2 warto łyknąc, po kursie 2.0 gdzieniegdzie można trafić.

Też mi ten kurs na Spurs się podoba, grają dobrą piłkę, a w Liverpoolu osłabienia - podobno nie grają Sterling i Lucas (info od kolegi, kibica L'poolu, niezweryfikowane, na razie tylko głośno myślę) więc chyba nawet x2 warto łyknąc, po kursie 2.0 gdzieniegdzie można trafić.
ja pograłem za 200 po 4.15 .The reds niby coś wygrają od czasu do czasu ale nie mają tego sztosu co sezon temu, Spurs dobrze grali w ostatnim meczu.Koguty nie wygrali z Liverpoolem od dwóch lat i to na pewno też jest motywacja.Najbardziej wkurwie się jak będzie remis ale w sumie chuj tam.

Back