Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ale tam nie można grać kombinacyjnych z tego co pamiętam. Do tego mi chodzi też o inne sporty, chociaż o MMA przede wszytkim. Chociaz z MMA i tak gram tylko UFC,KSW i MMA Attack, a to pewnie na bahu jest? Przynajmniej na betsafe było.

@gwidonek

To co polecasz? Nie gram dużo, czyli fakt,że raz na tydzień stronka się zawiesi mi nie przeskadza.

Hubi, założenie konta na kilku portalach bukmacherskich nic nie kosztuje, także nie rozumiem Twojego problemu. Ja mam konta u pięciu czy sześciu buków i jak wyhaczę jakąś okazję, to tam przelewam pieniądze i gram. Z Betsafe tylko wypłacam. ;) Mam konto chyba z 2 lata na bet365 chociaż ani razu nie skorzystałem z ich oferty.

Na bah'u jest sporo kursów z różniastych gal (np. była walka Andryszaka, niedostępna nigdzie indziej), unibet ma tego mniej, ale generalnie lepsze kursy. To też nie jest tak, że Betsafe jest zawsze najlepszy, np. zagrałem McCorcle po kursie 1,80 na bah'u w czasie gdy betsyf oferował 1,65.

Jak już koniecznie chcesz rejestrować się tylko u jednego buka, to niech już będzie ten bet-at-home, który pod MMA jest całkiem spoko. Przynajmniej tam serwery nie padają co chwila. ;)

Dziś "surebet" dla zaawansowanych ryzykantów:

Kolarskie MŚ we Florencji, ITT, zwycięzca:

T. Martin 1,9

B. Wiggins 2.25

Surebet: 3,01 %

Jedynym rozsądnym oponentem jest F. Cancellara - 7.00, ale ja w cuda nie wierzę :).

Wiem Panie, dlatego "surebet" napisałem w cudzysłowie... :P.

Swoją drogą... nie wiem jak się sprawują programy śledzące kursy u buków i jak często jest potem przypał przez anulowane zakłady. Programiki tanie nie są, bo miesięczne subskrybcje kosztują po kilka stów. Wiesz coś o tym gwidonek? Działa czy nie bardzo?

wytłumaczy ktoś dlaczego kurs na Nastule jest aż @4,2 ? jakieś argumenty przeciw Pawłowi , bo w mojej opini to walka co najmniej 50/50

gdzie masz taki kurs na nastule?

edit juzwiem w bah no to trzeba zagrac nastulepo 4.2 za drobno na betsafe jest 3.7

co ciekawe w bahu pudzian juz faworytem cos czuje ze kursy na pudziana spadna do 1.6 a wtedy sean bedzie ok 2 i wtedy go zagram

Widzę, że znaczenie Value w zakładach rozumie tylko gwizdonek. rzucacie te taśmy z kursami po 1.25 i mniejsze a z czasem zdacie sobie sprawę, że to nie tędy droga. Na zakładach zarabia może 5 % grających a Wam się wydaje, że w której grupie jesteście?

O ile nie miał większych problemów w przygotowaniach to również popieram typ na Nastka po takim kursie. Zastanawiam się również nad Silvą

Ale wiesz, że większość osób tutaj raczej po prostu chce się pobawić w bukmacherkę i zarobić parę groszy przy okazji? W końcu to forum o MMA, a nie o profesjonalnym robieniu zakładów. Nikt tutaj (może oprócz gwidonka) raczej nie nastawia się na ogromne zyski czy zarabianie dzięki postawieniu tych tasiemców. Sam stawiam dla przyjemności i większej dawki emocji podczas walk. Nie ma moralizować ludzi. Myślę, że każdy ma swoje własne powody na zabawę i niekoniecznie musi być chęć superowego zysku. Raczej chęć sprawdzenia się, zważywszy, że nikt tysiącami tu nie szasta, a sumy przeznaczone na typy są w granicach 40 zł.

tez mnie dziwi az taki kurs na Bedorfa, jak dla mnie Nastula wcale nie bez szans, Karol faworytem wiadomo ale Paweł moze cos wyczarowac jak się postara, zwykle nie stawiam na tych co nie są faworytami przynajmniej dla mnie, wiec tak z dwie dyszki góra chociaz na Pawła postawię, bo az sie prosi ten 4.2

@mess

nie znam zadnych takich programow i nie wierze w zadne platne subskrycje z typami czy czymkolwiek (no bo logicznie - po co sprzedawać typy na których sam mogę zarobic? chyba ze sa chu*jowe no to wtedy lepiej sprzedawac niz grac samemu, tylko ze po pewnym czasie juz nikt ich nie kupi)

nie wydaje mi sie, zeby buki mialy anulowac zaklady, bo znalazles roznice w kursach rzedu 0,1-0,5, raczej anulują w przypadku totalnych pomyłek coś typu jakby na jonesa było 5,0 a na alexa 1,15

co do grania surebetow, pewnie niektorzy sie bawią, ale to duzo roboty, bo zobacz musial byś miec konta u kilkunastu buków, najlepiej miec tam siano, lub przynajmniej mozliwosc bardzo szybkiej wplaty bez prowizji i wtedy szukasz sobie u jednego i drugiego buka kursy typu 2,01 i 2,03 w dwie strony, jestes cos tam do przodu, cala zabawa i zamrozenie kapitalu dla kilku % nie dla mnie

Rozumienie value? Według mnie na tym KSW jedyne value to Gamrot Słowiński i Bedorf. Poza tym czemu twierdzisz że nie tędy droga grania kursami 1.25 i niższymi? Są różne sposoby grania, czasami zdaży się zagrać coś po niskim kursie a czasem i taśmy na 20 meczów. Nie gram w to od wczoraj także nie przekonam się że "nie tędy droga". Ktoś można zarobić grubą sumę grając niskimi kursami i tak samo w drugą stronę. Zależy od wielu czynników

Dobra, ostatnie pytanie. Na bet at home i unibecie jest coś takiego jak weryfikacja konta? Czyli przy wypłacaniu kasy będą dzwonić, truć dupe i pytać o pierdoły, czy skan dowodu im wystarczy?

@knv

ten temat był już kilka razy poruszany i wątpie żeby komuś się chciało to znowu tłumaczyć

Z doświadczenia wiem że jak konto jest tworzone na kobietę to weryfikacja jest bardziej upierdliwa...

Dlatego jeżeli robisz je na mamuśkę, siostrę, żonę czy dziewczynę to jest dużo wieksze prawdopodobieństwo że będą dzwonić i się czepiać. Przy tworzeniu konta na siebie lub inne osoby nie "płci pięknej" jeszcze nie spotkałem się z weryfikacją telefoniczną...

ja mam konto na bahu na mamuśkę, bo zakładałem jakieś 5-6 lat temu. Wypłacałem po 400-1000 i nawet nie musiałem im skanu dowodu wysyłać.

Na bah nie ma żadnych weryfikacji, ale kursy są niskie ale jest np. ksw. Pinnaclesports kursy najwyższe, nie ma ksw. Czyli jeśli kogoś interesuje obstawianie piłki to pinnacle się najbardziej opłaca.

Różal coś mówił że już nie ma chęci do walki i nie ma tego ognia czy cuś. Różal mówił że chce dać dobrą walkę w stójce czyli tam gdzie czuje się najlepiej i w czym jest najlepszy. Powiedział też coś w stylu że jedyna opcja powrotu na ring KSW to wtedy kiedy dostanie walkę kickbokserską taką która będzie dla niego wyzwaniem.(Wpływ pewnie mają kontuzje które się odnawiają jak sam mówił. W nadgarstku ma miazgę kiedyś się tak wypowiadał.) I teraz właśnie tak jest. Paul to bardzo dobry kickbokser. Widać że chce coś osiągnąć i nie przyjeżdża się podstawić. Raczej Paul wygra tą walkę a cała będzie przebiegać w stójce. Mam nadzieję na świetny stójkowy pojedynek i wolę walki z obu stron.

tylko pytanie czy Różal jednak nie ulegnie pokusie zejścia do parteru i skończenia Pawła.Wiadomo coś na temat poziomu parteru tego drugiego?

Rozumiem, że niektórzy sobie grają dla przyjemności, ale jak widzę stawki po kilkaset zł albo w grze ponad tyś to już to już zabawnie nie jest. Uwierzcie mi, wiem co mówię.

Czy ktoś może coś więcej powiedzieć o przeciwniczce Kolwalkiewicz?

Back