Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Jacare+Trinaldo+ Benavidez - to moim zdaniem najlepszy możliwy kupon na tę galę. Chyba,że ktoś ma więcej kasy i chce pograć Souzę za dobrą kasę, wtedy sam Brazylijczyk wystarczyć powinien.

ja napewno nie postawie przeciwko Piotrkowi never!!:-)poszlo na piotra 30

myslicie ze troeng ma szanse z natalem?kurs 3

tak ja nigdy nie stawiam na przegrana polskiej reprezentacji w pile

Hubi nie stawiaj tej dychy i nie zycz porazki Pletwalowi:-)

ja też wolałbym odpuścić obstawianie, niż na Trinaldo :-)

a Troeng jest niepewny, mało w sumie pokazał jeszcze, ale kurs dobry, za nieduża stawkę do wariata jest w sam raz

unibet betsafe Bah

Hallman Hallman Hallman

3.3 3.6 3.2

Okami Okami Okami

2.9 2.75 2.9

kursy na Piotrka najlepiej grac w betsyfie na Okamiego w BaHu

Dlatego nie postawiłem, nie gram przeciwko swoim ( i tracę często przez to,ale cóż). Tylko napisałem,że moim zdaniem to najlepszym możliwy kupon na tę galę.

Powiem tak Zychal - Troeng jest z TUFa 17, a chłopaki do tej pory pozytywnie zaskakują (poza Hallem). Nawet taki nudziarz jak Bubba wytrzymał ostatnio 3 rundy. Poza tym fajną cechą tych gości jest to, że idą na całość i chcą kończyć przed czasem. Za to Natal leci od kilku pojedynków na samych decyzjach.

Moje kupony na UFC FN 28

Glover-Benavidez-Jacare-Natal

oraz

Bagautinov-Villefort

Troszkę ryzykownie. Mam nadzieję, że się opłaci ;)

Też postawiłem Glover-Benavidez-Jacare ;) No i symbolicznie Hallman i under 1,5 Glover.
[janusz]A dlaczego na Polaka? BO TO NASZ[/janusz]

ja za dyszke na singlach pograłem na Okamiego, Troenga i Viniciusa. Po ważeniu pewnie pogram tak jak zawsze po jakieś 3 złote na każdą walkę żeby lepiej się patrzyło na galę. Powiedzcie mi panowie, bo zjebałem chyba totalnie :

Chciałem postawić na Piotrka, że walka wyjdzie poza pierwszą rundę (zwycięstwa nie jestem pewien, ale też nie wierzę, żeby jeden drugiego ubił w pierwszej rundzie), ale postawiłem zakład na Over 1,5. Co to oznacza? Gdyby walka zakończyła się w połowie drugiej rundy, to co wtedy?

Również chyba zabezpiecze się kombinacją Teixeira + Benavidez, tak aby w razie przegranej Piotrka (tfuu!) odbić sobie stawkę, którą na niego zagrałem.

Ja postawiłem Benavidez + Jacare + Wisniewski za 20 zł , i Hallmanna solo za 30.

Co do mojego kuponu to Benavidez wygra na 100%, co do walki Wisniewski - Jorge mam nadzieję że Ivan to kolejny brazylijski ogór a nie solidny zawodnik. Najbardziej boje się o Jacare, bo nie jest wykluczone że Okami go wyciśnie przy siatce przez 15 min.

Calo, ja już 2 solidne kupony umoczyłem właśnie przez takie polskie nazwiska jak Palaszewski i Baczynski. Mam nadzieje, że do 3 razy sztuka i wygrasz ; )

Wiesz Solaris, gdyby Keith walczyl z Guimaraesem nie dałbym na niego grosza, ale skoro ściągneli mu na zastępstwo weterana Dżangyl Fajt, to będę trzymał się zasady ,,nigdy nie stawiaj na brazylijskich rezerwowych" :-)

Dziwi mnie wysoki kurs na Viniciusa, przecież Bagautinov jest niesprawdzony i może się okazać ze wcale nei jest lepszy od swojego rodaka Gashimova.

Oj chyba nie doceniacie Bagautinova ;) dla mnie to czarny koń tej dywizji. Wiem, że nie sprawdzony, ale raczej nie spodziewam się, że Vina sprawi mu jakiekolwiek problemy. Skończy poddany albo znokautowany. Wg mnie to talent jeszcze większy niż Nurma.

Tak sobie przeglądam jakie w bukach naziemnych są kursy na Piotrka.W STSie jest cała gala oprócz walki Płetwala. Ocipieli czy co? :-)

dam stówkę na Hallmanna, , nie mam jakiejś pewności ale z okazji jego debiutu jestem pełen wiary : D

u jakiego buka to to 3,6 jeszcze jest ?

Back