Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Ehh piękny kurs był na remis Valencia-Real, 4.00. Można zagrać remis też w meczu Malaga-Barca, chociaz to dużo mniej prawdopodobne niż w przypadku Nietoperzy z Królewskimi.

Panowie co sadzicie dzisiaj by postawić na tego Rosjanina Tsareva, kurs 4.35 a mysle ze ma spore szanse z Limą :)

Piskorz - faktycznie, zawsze kiedy prosisz mnie o typy, to coś idzie nie tak. OKC - dosyć duże zaskoczenie, tym bardziej że do przerwy grało im się dobrze. Indiana Pacers - nie wiem czy zagrali fatalnie, czy Portland tak dobrze. No ale za tą Indianę przepraszam, bo myślałem, że to największa okazja dnia. Siadły tylko te po mniejszych kursach

Miami chyba też wygrało ale dopiero po dogrywce więc tez lipnie nic się nie stało :) Ufc w sobote więc odrobię :)

Jak dzis Malaga zremisuje z Barcą to się wkurwię, bo kurs był wielki na 3 remisy, a czułem,że tak będzie. Atletico i Real już zremisowali (ok.4.00 kurs był na każdy remis) i jak teraz dojdzie remis w tamtym meczu to przepadnie mi kurs 69, bo tyle wynosił na ako...

Piskorz: Ja zagrałem Zaromskisa po kursie 2.46, gdzieś ty trafił na taki niski kurs? :-)

I też lightowo że walka Mysiala - King Mo potrwa więcej niż 1.5 rundy - kurs 3.0

może pare groszy wpadnie ;-)

Dłużej nie, ale wydają mi się w miarę rozsądne.

Na początku kurs na Mariusa wynosił 1.77, więc mamy spore value.

Drugi typ - uważam że walka potrwa dłużej niż 1.5 rundy. Nie wydaje mi się by Mo rozprawił się tak szybko z Przemysławem.

Nawet jak jeden typ wejdzie będe na plus

Postawiłem oba. O drugi boję się bardziej, ale liczę po cichu, że Mo będzie zardzewiały i pierwszą rundę przechodzą, bo inaczej to walka pewnie nie dotrwa nawet do gongu kończącego 1 rudnę.

TYPY

UFC on FOX: Johnson vs Dodson

Główna karta:

Demetrious Johnson (16-2-1) vs. John Dodson (14-5) typ 1

Anthony Pettis (15-2) vs. Donald Cerrone (19-4) typ 1

Quinton Jackson (32-10) vs. Glover Teixeira (19-2) typ2

Erik Koch (13-1) vs. Ricardo Lamas (12-2) typ 1

Moje typy:

Demetrious Johnson (USA) - John Dodson (USA) (Typ) 1 1,40

Clay Guida (USA) - Hatsu Hioki (JPN) (Typ) 1 1,35

TJ Grant (CAN) - Matt Wiman (USA) (Typ) 1 1,75

Erik Koch (USA) - Ricardo Lamas (USA) (Typ) 1 1,60

Quinton Jackson (USA) - Glover Teixeira (BRA) (Typ) 1 3,20

Donald Cerrone (USA) - Anthony Pettis (USA) (Typ) 2 1,75

Ryan Bader (USA) - Vladimir Matyushenko (BLR) (Typ) 1 1,17

Co sądzicie?

ja tylko z rempagem sie nie zgodze reszte tak jak moje mialem dodac guide ale stawiam tylko glowna karte

BETSAFE

@up

Rampage to czyste ryzyko ale jak wejdzie to stawka ładnie pójdzie w góre ale wiadomo jak to z kochanym Quintonem bywa.

@Solaris

ja bet-at-home :-)

rampage przegra co do granta nie byl bym pewny a skłaniaj bym się ku wimanowi który nie tak dawno poddał wysokiej klasy graplera jakim jest paul sass

Czekam na news z typowaniem redakcji, samemu nie chcę narazie obstawiać Grant vs Wiman, żeby nie wtopić całego kuponu

Daj spokój z tą walką. Nie stawiaj nigdy tasiemców w mma, na singlach się zawsze najlepiej wychodzi.

Back