Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

młody Randy czy KJ Noons ? zdania póki co podzielone a chciałbym obstawić tą walke. Ktoś jeszcze dorzuci swoje 3 grosze? póki co 2 skrajne opinie.

A ja bym pograł na młodego Coutura. Kurcze, od tygodnia nic nie obstawilem, bo zapierdziel w życiu.

Edit : o, zabrzmiało to jak gadka uzależnionego :D

Niby nie zachwyca, ale jednak poziom przeciwników jednego i drugiego to niebo i ziemia.
Masvidal, Thompson i Diaz są co najmniej 2 półki wyżej niż Watson i Duarte.

Porażka z Ricehousem, niejednogłośna decyzja z Duaratem czy większościowa z Watsonem za to zachwycają?

Co myślicie o Saffiedine vs Marquardt powyżej 4,5 rundy po kursie 2.07 i Cormier vs Staring poniżej 1,5 rundy - 1,53?

Rzeczywiście ciekawy ten kurs na poniżej 1,5 rundy. Myślę, że bardzo możliwe, że skończy się w pierwszej, a jak nie to i w drugiej. Staring jest agresywny na początku, ale Cormier go wyczeka przez pierwsze minuty, a potem skończy, raczej punktowania nie będzie moim zdaniem, tym bardziej, że Cormier liczy teraz na efektowne zwycięstwo by z kopyta wejść do UFC. Taką mam teorię.

Gdzie znalazłeś taki kurs?

Ja stawiam, że Dion Staring będzie miał komisję na głowie po gali:P

Zaczynam się niepokoić, że do kombosa dołączyłem KJ Noonsa. Dawno nie widziałem go w formie.

Polecam pograć na dziś: Janowicza za 1.40 i że w drugiej połowie meczu Polska-Arabia Saudyjska padnie wiecej bramek za 1.70.

Mega ciekawe kursy sa dzisiaj na Benfica-Porto, wszystko ponad 2.50(Benfica) 3.40(remis), 3.16 (Porto)

Janowicz nie jest jeszcze w fizycznej formie na ten turniej, bo chce cały impet wrzucić w drugą część sezonu z Wimbledonem na czele, ja bym na niego nie stawiał.

Początek sezonu generalnie jest średnim okresem do jakichkolwiek analiz, w każdym sporcie. Za mało faktów, na których można się oprzeć czy wysnuć jakieś sensowne wnioski.

Panowie ja dziś proponuje zagrac MŚ w piłce ręcznej na Białoruś jest to niedoceniana drużyna ze świetnym obrotowym i rozgrywającym i niczego sobie bramkarzem graja z Serbia. kurs jest Bardzo atrakcyjny np na B-A-H-u 5,40 za małą kwote jak znalazł a serbia jest drużyna ,która dla nich jest do przejścia.:-)

Postawiłem za 10zł. Myśle ,że z białorusi zeszła już presja "debiutanta" i dadzą radę. Jeśli przegrają to minimalnie. na tle naszej reprezentacji zaprezentowali sie dobrze. Wykluczyc Rutenke nie będzię proste. Polacy próbowali i kończyło się to podaniem do "Rudego" obrotowego i głownie bramka. A forma Serbów jest nie pewna bo korea to drużyna na poziomie naszej 3 Ligi Hokeja.:-) Jak już pisałem do postawienia za nie dużą kwote mecz jak znalazł.

Korea - 3 Liga hokeja?

Albo ja jestem jakiś nie oswiecony, albo czegos nie wiem, jeszcze pamietam jak 2 lata sie z nimi meczlismy na MS, a i wgl IO 2008 grali bardzo dobrze.

Cóż no może trochę przesadziłem z tym porównaniem, ale nadal twierdze żę mecz z korea nie jest miarodajnym pod wzgłędem sprawdzenia zespołu serbii.Od 2008r już sporo czasu mineło, a skład jest już zupełnie inny. Piłka Ręczna była, jest i jeszcze długo w europie bedzię na wiele wyższym poziomie niż gdziekolwiek indziej na świecie. Wątpie żeby jakakolwiek drużyna nie z europy awansowala do fazy pucharowej.

edit: Nikomu nie każe grac przedstawiłem swój typ i tok rozumowania , nie musi on was przekonac a wynik zweryfikuje czy myliłem sie czy nie. Gdyby Białoruś była faworytem to kurs na nią nie byłby na poziomie 5,40.

hehe zobaczymy kto wygra w bezpośrednim pojedynku Korea - Białoruś. To, że Europa jest na wyższym poziomie nie znaczy, że Białoruś ma większe osiągnięcia w tym sporcie niż Korea.

Porównanie do 3 ligi hokeja miało na celu rozbawic a nie dac miarodajną opinie.Widze ,że polemika nie ma sensu. a tak apropo Korei to chyba własnie wysoko przegrała kolejny mecz a taka dobra...

oglądałem ale niecały lecz jego spore fragmenty, nie mam zamiaru sie kłócic z nikim na forum tak więc kończę tą naszą wymiane zdan w ten oto sposób ; Podałem typ i swoje przemyślenia , sma postawilem ten typ wiec jesli ktos postawi i przegra to nie wtopi sam kurs atrakcyjny i wygrana realna nikogo nie zmuszam do grania. Na dziś konczę milego wieczora narazie. POKóJ Wam.

Back