Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Kurs na Szpilkę.

Artur Szpilka - Krzysztof Zimnoch 1,27 3,50

Liczyłem na kurs 1.50, ale jednak bukmacherzy właściwie rozłożyli tutaj szansę...

Wczoraj kurs na Belforta (pinnacle) był 1.8, dziś 2.0 - a walka jest do obstawienia od kilku tygodni. Dziwna sprawa, ale gra warta ryzyka według mnie.

Belfort wg mnie dawno nie byl widziany w MW i dlatego taki kurs, oby zbil Bispinga. z JBJ'em ustal pare rund, ale Majkel pewnie bedzie punktowal ostro.

Z tą równowartością to nie wiem jak jest, bo ja pamiętam jak stawiałem około 2.60 PLN przy kursie dolara 3.00.

Dziś dobry kurs na Chorwację z Węgrami w ręczną.

Jak się robi kuponiki ako na Pinnacle ? Wciskam tam akumulatory i nie ma MMA...

Przy okazji UFC pojawiają się na kilka dni przed, tylko kursy w ako są niższe. Zresztą na Pinnacle właściwie nie gra się ako - w sumie to w ogóle nie gra się ako :-)

Jak im się zachce, czasem akumulatory są czasem nie ma dla UFC. A z innej beczki Bisping czy Belfort ? :P

Dla mnie to raczej no bet, nie wiadomo jak się zaprezentuje Belfort, niby wygląda dobrze ale zejście do średniej plus jego kłopoty z kondycją mogą dać się we znaki jeśli szybko nie ustrzeli Spitspinga.

Dla mnie Bisping,po walce z Sonnenem wzrosła wartość w moich oczach tego zawodnika,natomiast Belfort..no cóż obejrzyj jgo ostatnią walke

chcialbym zobaczyc bispinga z jonesem, zeby oceniac go po walce z nim, najlepiej jakby mial jeszcze zlamana reke. belfort go zabije

Popieram Gaarę - z tym, że Belfort miał bodajże pęknięte żebro, nie rękę.
Według mnie warto stawiać na Vitora, szczególnie, że gala jest w Brazylii, co daje Brazolom +5 do siły :-)

nie przesadzacie z tą szczęką bispinga? koleś dał sie ustrzelić raz i to nie byle komu, bo hendo

Freire ostatni raz walczył w maju 2011 roku, Curran - marzec 2012.

Drugi zakład, nad którym dumam, to poniżej 4,5 rundy w walce Chandlera z Hawnem po kursie 1,85.

Nie wiem kompletnie co obstawić dzisiaj nua bellatora, wczoraj zagrałem Australian Open za 20 do wyciągnięcia 200 weszło mi 7 meczy i ostatni jaki został to Kvitowa, która przegrała z jakąś Robson trochę załośnieee... Myślałem, że coś będzie kasy większej na zagranie na tą gale właśnie, a tak trzeba kombinować :)

Back