Belfort wg mnie dawno nie byl widziany w MW i dlatego taki kurs, oby zbil Bispinga. z JBJ'em ustal pare rund, ale Majkel pewnie bedzie punktowal ostro.
Przy okazji UFC pojawiają się na kilka dni przed, tylko kursy w ako są niższe. Zresztą na Pinnacle właściwie nie gra się ako - w sumie to w ogóle nie gra się ako :-)
Dla mnie to raczej no bet, nie wiadomo jak się zaprezentuje Belfort, niby wygląda dobrze ale zejście do średniej plus jego kłopoty z kondycją mogą dać się we znaki jeśli szybko nie ustrzeli Spitspinga.
Popieram Gaarę - z tym, że Belfort miał bodajże pęknięte żebro, nie rękę.
Według mnie warto stawiać na Vitora, szczególnie, że gala jest w Brazylii, co daje Brazolom +5 do siły :-)
Nie wiem kompletnie co obstawić dzisiaj nua bellatora, wczoraj zagrałem Australian Open za 20 do wyciągnięcia 200 weszło mi 7 meczy i ostatni jaki został to Kvitowa, która przegrała z jakąś Robson trochę załośnieee... Myślałem, że coś będzie kasy większej na zagranie na tą gale właśnie, a tak trzeba kombinować :)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.