Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Lauzon jak ruszy z kopyta jak zawsze i bedzie w formie to powinien poddac Millera i oby tak sie stalo.

na pewno bede stawial na J-Lau, Boetscha i Caina, pewnie na singlach. na podbicie doloze chyba Cripplera. :)

CZy moze mi ktos wytłumczayc o co chozi w zakładach LIVE ? nigdy nie stawialem na takowe, zreszta do tej pory stawialem tylko na walki bokserskie i mma, wiec nie za bardzo wiem jaka w nich zasada - widzę ze mozna obstawiac na zywo ale jak to dziala? obstawianie do pewnego czasu? bo jak nie to przeciez wystarczy ze postawie na faworyta w meczu tysiaka w ostatniej minucie i moge tak wygrywac bez konca wiec zasady napewno są w tym jakies inne :-)

pod koniec meczu najczesciej live zostaje zamrozone czyli tak, do pewnego czasu, kolo 90' nie mozna juz obstawiac. zreszta kurs bedzie minimalny.

to troche dziwne, jak bedzie gdzies wynik z 3:0 w osiemdziesiątej ktorejs i postawie 10 tysiaków bo zysk gwarantowany przeciez .... no chyba ze kurs bedzie wtedy taki ze z tych 10 tysiaków góra z pięć dych wyciągnę :-)

Dziś @naiver wystawił swoje typy...podliczyłem to i gdyby polecieć akumulacyjnie to już za 10pln można wyjąć niezly nowy TV.

ja sie nie zgadzam z typami naivera za bardzo , gdybym ja obstawił za 120zł aku 4 walk najbliższego UFC miałbym do wygrania 1900 zł , ale zagralem 3/4

Tak, lecz nic nie jest pewne a tym bardziej, że Naiver postawił na Belcher, do którego nic nie mam ale nie wiem jak mógłby pokonać Okamiego.. :)

Żeby oceniać umięjętności typowania trzeba wziąć pod uwagę nie 10, a 100 walk. Bywały gale, na których trafiłem 5/5 typów, bywało też 1/5 (main event + main card). Oczywiście nic nie ujmując naiverowi, którego teksty i analizy robią na mnie mega wrażenie.

dzisiaj w walijskiej jest dobry typ, obie druzyny strzelaja duzo bramek, overek jakis moze wejsc na lajcie. (nauki Gaary na temat overow w walijskiej nie poszly w las!)

Panowie chce wpłacić jakąś stówke, gdzie polecacie mi wpłacic kase ?? ( oczywiście, gdzie sa najwyższe kursy na MMA )

Przy większej wpłacie gotówki najlepiej wybrać Pinnacle. Przy 100 zł zastanów się nad freebetem na np. Betfair.

Dziś trochę szczęścia :)

beznazwy1sa.jpg

ten over w australijskiej zajebisty, 4,5 mozna bylo nawet pyknac, szkoda, ze nie ogarnalem. :(

kurwa over na walijski chcialem dac 5,5, ale sie okazalo, ze w ogole zakladu nie ma na unibecie. skonczylo sie 3-3. :-)

Dobry bukmacher nie kieruje się kursami, a już szczególnie nie w MMA. Ja bym się skłonił do typów @naivera ale to nie jest tak, że tylko je przepisałem, przeczytałem i poddałem własnej jakiejś tam analizie. Osobiście zagrałbym systemem 9 z 11 albo 11 z 13 ale zamienił parę walk z UFC na walki z Glory/Dream bo tam jest ze 3-4 pewniaki...bo postawić 100pln na JDS i Lauzona to trochę ryzyko...to w/g Mnie 2 najmniej pewne walki...Ja bym postawił na Coste przede wszystkim, Boetsch ma taki kurs jaki ma bo sędziowie byli ślepi w walce z Hectorem Kantorem.

Back