DONTOLIVER
Bellator Welterweight
STAWIACIE BUMA POLITYŁE I KRASKE NA FNC ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jaki kurs ptysiu?STAWIACIE BUMA POLITYŁE I KRASKE NA FNC ?
FORTUNA SŁODZIAKU TAM ZNAJDZIESZJaki kurs ptysiu?
HuiFORTUNA SŁODZIAKU TAM ZNAJDZIESZ
Balski
Cieślak

Dodajmy do tego , że podwójny. Płacisz za ryzyko a potem jeszcze za wygrana. Dlatego betclick > wszyscy bukmacherzy.![]()
Branża spychana do szarej strefy. Przez zbyt wysoki podatek paÅstwo traci setki milionów zÅotych rocznie
Polski rynek bukmacherski boryka siÄ od wielu lat z licznymi problemami. Oceniam, że już bliskoâ¯60 proc. rynku branży...www.forbes.pl
Przypadkowo się natknąłem. Polska jest jednym z 6 krajów W Europie który ma podatek od zakładów bukmacherskich i to największy. Jebana złodziejska Bolzga![]()
Diatcheva over 0.5 rundy 2.2 kurs w 22bet
Na Chimaeva.Stawiacie na Dircusa?
1.50 jest, to imo się nie opłaca przeciwko DDP. Myślisz, że Chimaev go skończy w 1-3 rundach? Czy jak to widzisz? Bo ta kondycja Chimaeva to całe życie podejrzana.Na Chimaeva.
Myślę, że skończy. Takich zapasów w MMA jak Chimaev nie miał do tej pory nikt. Czas pokaże.1.50 jest, to imo się nie opłaca przeciwko DDP. Myślisz, że Chimaev go skończy w 1-3 rundach? Czy jak to widzisz? Bo ta kondycja Chimaeva to całe życie podejrzana.

grałbym Załęckiego, ale podejrzewam, że Makrela wystraszy się ośmieszenia, obali i poddaMichał Materla 1.33 - 2.77 Dawid Załęcki
Roberto Soldic 1.25 - 3.22 Tomasz Adamek
![]()
Ale to w boksie będziegrałbym Załęckiego, ale podejrzewam, że Makrela wystraszy się ośmieszenia, obali i podda
Soldic przecież nawet jak sędziów z boksu wezmą, to tego nie przegra.Ale to w boksie będzie
Też tak myślę. Początkowo myślałem nad Załęcki i Adamek, ale teraz trochę już na odwrót myślęSoldic przecież nawet jak sędziów z boksu wezmą, to tego nie przegra.
Co do Materli, mimo wszystko powinien wygrać z tym patusem, choć tutaj prędzej widziałbym niespodziankę.
Adamek już z Mamedem nie wyglądał dobrze. Poza tym czas nie stoi w miejscu. Będzie tylko wolniejszy, słabszy, z gorszym refleksem - czasu nie da się oszukać.Też tak myślę. Początkowo myślałem nad Załęcki i Adamek, ale teraz trochę już na odwrót myślę
Chaplin 3.09Michał Materla 1.33 - 2.77 Dawid Załęcki
Roberto Soldic 1.25 - 3.22 Tomasz Adamek
![]()
Coś ty, gdzie Adamek w małych. Tutaj duże będą. U Materli mają być małe.Tam mają być rękawice w boksie ? Czy Borek może dopuścił małe rękawice?
Na ten moment pogrania Lexy i za drobne Zalecki.Coś ty, gdzie Adamek w małych. Tutaj duże będą. U Materli mają być małe.
zastanawiam sie nad tym. wyglada na value. w sts 2.70 , na fortunce za 2.72. maksik to 2.90 w admiralbet teraz, jak obczailem.Stawiacie na Dircusa?
Gorzej jak Załęcki kopnie Materle w rozjebaną nogę i Materla wygra przez DSQ.Typ na Dawida to bardziej typ przeciw szczęce Michała