Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

A co sądzisz, Wikłacz stoczy dwie walki w UFC? Jeśli jest coś na rzeczy to raczej powinno być bez problemu patrząc na 2024r. @1.65

Na pimbleta limit 200 zl

A co sądzisz, Wikłacz stoczy dwie walki w UFC? Jeśli jest coś na rzeczy to raczej powinno być bez problemu patrząc na 2024r. @1.65

Na pimbleta limit 200 zl
Nie ryzykowałbym chyba bo mi to śmierdzi jakimś PFL chyba. Gwóźdź powiedział, że ogłoszenie przyszłości Wikłacza pod koniec stycznia. Wydaje mi się, że PFL wtedy ogłasza mniej więcej nowe sezony. Ja nie jestem przekonany czy to na pewno będzie UFC.

Nie ryzykowałbym chyba bo mi to śmierdzi jakimś PFL chyba. Gwóźdź powiedział, że ogłoszenie przyszłości Wikłacza pod koniec stycznia. Wydaje mi się, że PFL wtedy ogłasza mniej więcej nowe sezony. Ja nie jestem przekonany czy to na pewno będzie UFC.
Z innych ciekawych wydają się: Connor zawalczy w UFC 3.5

Brodnicka + Iwanowski = 1.76
Formuła Brodnickiej, lepsze warunki i doświadczenie. Raczej przeciwniczki nigdy takich bomb nie przyjęły będzie to walka przed czasem. Noras zdrowszy i tyle za tym typem

Ten Hughes to jakies zagrozenie dla Usmana? Czy rzeczywiscie sa na innych poziomach?
Mnie Usman nie przekonuje. Ma podobny styl do Umara, porusza się raczej na wstecznym, dużo kopie, spoko zapasy. Boks na minus. Hughes bardzo silny zawodnik, nieustępliwy i presujący ale narzędzi ma tak na prawdę niewiele.

Mnie Usman nie przekonuje. Ma podobny styl do Umara, porusza się raczej na wstecznym, dużo kopie, spoko zapasy. Boks na minus. Hughes bardzo silny zawodnik, nieustępliwy i presujący ale narzędzi ma tak na prawdę niewiele.
Jakas tasme obejrze w takim razie

Oktagon i boks

Penaz + Dulatov koniec w 1R + Claressa Schields @2.12

Penaz + Dulatov koniec w 1R + Czerkaszyn over 2,5 rundy @3.30

Nie ze mam cos do gejow ale MVP troche cieply jest co nie?
ja też nie mam, nawet szacunku
:robertmakeup:
ale chuj wie, chyba nie, raczej neutralny vibe,
u pajacujących bambusów ciężko wyczuć, niby cycu pedalskie zagrywki a kobity dmucha (chyba, że to przykrywka)

Oktagon i boks

Penaz + Dulatov koniec w 1R + Czerkaszyn over 2,5 rundy @3.30

Penaz + Dulatov koniec w 1R +
Czerkaszyn over 2,5 rundy

Allotey przyjechał i podłożył się Czerkaszynowi w 2 rundzie. Nic nie zebrał i bezpiecznie odpuścił po jakiś śmiesznych ciosach
Mewa pluje ha tfu
.

Back