Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raz na wozie raz pod wozem. Następnym razem będzie zysk . Wczoraj udało się delikatnie zredukować rozmiar porażki.
a mogło być tak pięknie...Raz na wozie raz pod wozem. Następnym razem będzie zysk . Wczoraj udało się delikatnie zredukować rozmiar porażki.
View attachment 111484
Nigganou przez GnP też wchodzi w grę.
Nie grajcie walki wieczoru mówił
Jestem hazardzista..Nie grajcie walki wieczoru mówił
No i zapeszyliście miNie stawiajcie na niego bo mi zapeszycie
Spójrzmy prawdzie w oczy...No i zapeszyliście mi
Obiektywnie patrząc 1 i 3 Hughes a 2 McKee, demedż zrobił robotę. Ja wziąłem ostatecznie czystą decke za 1.65, szósty zmysł uchronił mnie przed porażkąEch ten McKee teraz wkurzył mnie jeszcze bardziej. Wszystkie pozostałe typy na 2 grubych kuponach zielone. Już mogli mu dać tą deckę, 3 runda była bliska, nie byłoby afery, a tak jest brzydki minus...
No wałka nie było. Niestety. Bo przegrana splitem zawsze boli bardziej.Obiektywnie patrząc 1 i 3 Hughes a 2 McKee, demedż zrobił robotę. Ja wziąłem ostatecznie czystą decke za 1.65, szósty zmysł uchronił mnie przed porażką
To prawda, splity zazwyczaj na niekorzyść.No wałka nie było. Niestety. Bo przegrana splitem zawsze boli bardziej.
Wierzycie w jakiś sensowny wynik walki Jake Paul vs Mike Tyson, czy remis wydaje się tu być raczej pewnym rozstrzygnięciem?
Czy nie wchodzić w teorie spiskowe lepiej?
Disnejboj to bierze raczejWierzycie w jakiś sensowny wynik walki Jake Paul vs Mike Tyson, czy remis wydaje się tu być raczej pewnym rozstrzygnięciem?
A spróbuję. 8 rund po 2 minuty (tu mogą być problemy z punktowaniem rund, jeśli to będzie trwało tak krótko, a rundy będą wyrównane). Do tego rękawice czternastki, więc tam dużej krzywdy nie powinno być i nie wydaje mi się, żeby padł tu jakiś nokaut. Jeden sędzia da Paula, jeden sędzia da remis, jeden sędzia da Tysona. Wszyscy szczęśliwi, bo ani nie będzie pobicia starszego boksera, ewentualnego nadszarpnięcia legendy, ani przegranej młodego prospekta (xD), który jeszcze sporo może poboksować. Padną słowa, ze strony Paula, że Tyson mimo wieku dalej jest niebezpieczny i niesamowity, a Tyson pochwali Paula, że to naprawdę dobry pieśćiarz. Walka nikomu niepotrzebna, więc liczę tu na zakończenie zgodne z teorią spiskową i liczę, że sędziowie w to pójdą.Wierzycie w jakiś sensowny wynik walki Jake Paul vs Mike Tyson, czy remis wydaje się tu być raczej pewnym rozstrzygnięciem?
A chuj tam wjadę za dwójeczkęA spróbuję. 8 rund po 2 minuty (tu mogą być problemy z punktowaniem rund, jeśli to będzie trwało tak krótko, a rundy będą wyrównane). Do tego rękawice czternastki, więc tam dużej krzywdy nie powinno być i nie wydaje mi się, żeby padł tu jakiś nokaut. Jeden sędzia da Paula, jeden sędzia da remis, jeden sędzia da Tysona. Wszyscy szczęśliwi, bo ani nie będzie pobicia starszego boksera, ewentualnego nadszarpnięcia legendy, ani przegranej młodego prospekta (xD), który jeszcze sporo może poboksować. Padną słowa, ze strony Paula, że Tyson mimo wieku dalej jest niebezpieczny i niesamowity, a Tyson pochwali Paula, że to naprawdę dobry pieśćiarz. Walka nikomu niepotrzebna, więc liczę tu na zakończenie zgodne z teorią spiskową i liczę, że sędziowie w to pójdą.
Kurs 11.00 to może zaryzykować za drobne (ale oczywiście nie zachęcam - ostatnio stawiałem remisy w walkach Khalidov - Adamek i Beterbiev - Bivol - w obydwu przypadkach przebieg walki wskazywał, że potencjał na remis był, ale niestety nie udało się).
Też rzucę drobniaka, powodzenia!A spróbuję. 8 rund po 2 minuty (tu mogą być problemy z punktowaniem rund, jeśli to będzie trwało tak krótko, a rundy będą wyrównane). Do tego rękawice czternastki, więc tam dużej krzywdy nie powinno być i nie wydaje mi się, żeby padł tu jakiś nokaut. Jeden sędzia da Paula, jeden sędzia da remis, jeden sędzia da Tysona. Wszyscy szczęśliwi, bo ani nie będzie pobicia starszego boksera, ewentualnego nadszarpnięcia legendy, ani przegranej młodego prospekta (xD), który jeszcze sporo może poboksować. Padną słowa, ze strony Paula, że Tyson mimo wieku dalej jest niebezpieczny i niesamowity, a Tyson pochwali Paula, że to naprawdę dobry pieśćiarz. Walka nikomu niepotrzebna, więc liczę tu na zakończenie zgodne z teorią spiskową i liczę, że sędziowie w to pójdą.
Kurs 11.00 to może zaryzykować za drobne (ale oczywiście nie zachęcam - ostatnio stawiałem remisy w walkach Khalidov - Adamek i Beterbiev - Bivol - w obydwu przypadkach przebieg walki wskazywał, że potencjał na remis był, ale niestety nie udało się).
A.Serano - @1.83
Tego się nie spodziewałem..
Santos w stójce nie ma podjazdu a wątpię by poddała lub urwała 3 rundy samą kontrolą.