Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Przypadkowo się natknąłem. Polska jest jednym z 6 krajów W Europie który ma podatek od zakładów bukmacherskich i to największy. Jebana złodziejska Bolzga ::jondance::
Dodajmy do tego , że podwójny. Płacisz za ryzyko a potem jeszcze za wygrana. Dlatego betclick > wszyscy bukmacherzy.

Ktoś się wypowie długoterminowo
Chuzigaev, Kuberski, wydają się słusznymi faworytami. Widzę nawet szanse na zakończenie przed czasem w obu przypadkach.

Bombel + Pasternak 2.2
Z 3 typów on jako jedyny może co nieco pokazać. Najman wiadomo, ten nawiedzony po 5 minutach będzie oddychać wiadomo czym, poza tym bombel pewnie z Najmanem się na niego rzuca.
Pasternak jest lepszym zawodnikiem pytanie tylko ile z niego zostało i czy rzeczywiście się przygotowuje do walki. Formuła pod Denisa i wagowo Pasternak chyba też mniejszy. Mimo wszystko umiejętności po jego stronie

Diatcheva over 0.5 rundy 2.2 kurs w 22bet
1752981408485.png
no i fajniusio

1.50 jest, to imo się nie opłaca przeciwko DDP. Myślisz, że Chimaev go skończy w 1-3 rundach? Czy jak to widzisz? Bo ta kondycja Chimaeva to całe życie podejrzana.
Myślę, że skończy. Takich zapasów w MMA jak Chimaev nie miał do tej pory nikt. Czas pokaże.

Soldic przecież nawet jak sędziów z boksu wezmą, to tego nie przegra.

Co do Materli, mimo wszystko powinien wygrać z tym patusem, choć tutaj prędzej widziałbym niespodziankę.
Też tak myślę. Początkowo myślałem nad Załęcki i Adamek, ale teraz trochę już na odwrót myślę

Też tak myślę. Początkowo myślałem nad Załęcki i Adamek, ale teraz trochę już na odwrót myślę
Adamek już z Mamedem nie wyglądał dobrze. Poza tym czas nie stoi w miejscu. Będzie tylko wolniejszy, słabszy, z gorszym refleksem - czasu nie da się oszukać.

Coś ty, gdzie Adamek w małych. Tutaj duże będą. U Materli mają być małe.
Na ten moment pogrania Lexy i za drobne Zalecki.
Wydaje mi się, że lexty jest mniej chaotyczna i trochę lepiej poukładana. Sheya dodatkowo może kondycyjnie gorzej wypaść.

Typ na Dawida to bardziej typ przeciw szczęce Michała

Niby formuła Adamka ale jak mówił @Evo już z Mamedem wyglądał średnio, a Soldic będzie silniejszy fizycznie. Do przemyślenia

Stawiacie na Dircusa?
zastanawiam sie nad tym. wyglada na value. w sts 2.70 , na fortunce za 2.72. maksik to 2.90 w admiralbet teraz, jak obczailem.
w koncu chima przegra. kwestia, tylko kiedy. wiadomo, ze dircus jest twardy i ma kowadlo. nic w tej walce mnie nie zdziwi.

Trochę nie w temacie, ale próbowałem szukać tematu na forum, ale znaleźć nie mogę - kojarzy ktoś czy był temat dotyczący inwestowania w akcje? Podobny schemat jak tutaj z betami, czyli jakieś analizy, pomysły i tak dalej. Nie wiem w ogóle czy ktoś tu siedzi w takim temacie :zakręcony:

Back