Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Santos w stójce nie ma podjazdu a wątpię by poddała lub urwała 3 rundy samą kontrolą.
Z tych większych kursów to Goltsov mi się chyba najbardziej widzi jeśli chodzi o dogi.
Kurs na Umalatova też sporo przeszacowany odnoszę wrażenie.
Trabelsi?

told ya gładziutko
1732923155084.png

pisałem w temacie o pfl

Yagshimuradov go wypstryka.

Ktoś coś gra z fame?

Dla mnie salala powinien ugrać ale kurs niestety już niski.

Do tego lexi która pokazała się ładnie z linkiewucz.
Taazy walczył już z tyburskim kasjo i innymi i wyglądał od nich lepiej tutaj będzie aj który raczej kondycyjnie będzie gorzej przygotowany.

Izzy po 1.54 bez podatku dla mnie warto.

Ten kurs miałby value, ale ze dwa, trzy lata temu. Poniżej 1,8 nie do ruszenia. Izydor jest już wypalonym tłustym kotem i po pokonaniu swojego Nemesis Poatana przeszedł grę. Na dodatek to nawet nie jest numerowana gala, tylko turbanowy Fight Night. Wątpliwe, by była ambicja i ogień na zrobienie kosy formy. Walka na bliską decyzję 48:47, minimalnie w stronę byłego mistrza.

Last edited:
Usyk-Fury
Miałem grać że walka skończy się przed czasem, bo takie mam przeczucie ale chyba spróbuję Furego na punkty, kurs kozacki.

Usyk-Fury
Miałem grać że walka skończy się przed czasem, bo takie mam przeczucie ale chyba spróbuję Furego na punkty, kurs kozacki.
Kurde kusi mnie właśnie Fury bo to byłby idealny scenariusz pod trylogię.

Fury 127 kilogramow
Usyk 105 kilogramow

25 kilogramów różnicy, kosmos jakiś.

Przez pierwszą walka chyba było 119 vs 101 kilogramów, 18 kilogramów różnicy

Kurde kusi mnie właśnie Fury bo to byłby idealny scenariusz pod trylogię.

Fury 127 kilogramow
Usyk 105 kilogramow

25 kilogramów różnicy, kosmos jakiś.

Przez pierwszą walka chyba było 119 vs 101 kilogramów, 18 kilogramów różnicy
On cygani z tą wagą, będzie bardziej nabity i w lepszej formie i to dużo ale nie aż tak.

Fury decka czy bardziej ko/tko? Jak tam rzeczywiście jest 25kg różnicy teraz, to może Cygan przełamie Usyka.

pewnie taktyka jak z Wilderem, umęczyć klinczen, ale czy Usyk na to pozwoli

Ciekawe zakłady na to, co wydarzy się w 2025 roku w UFC na fortunie

Kowalkiewicz zakończy karierę - 2.50 - wydaje mi się, że nawet sam Zabor pisał na Twitterze że to będzie ostatni rok walk Karoliny
Pimblett przegra walkę w tym roku - 3.00 - to jest według mnie mocny zakład, bo szanse, że się w końcu potknie są według mnie bardzo duże

Inne mniej ciekawe już kursowo chyba. Nie wiem natomiast jakie tam są limity na te zakłady

Back