Roshi
Roshi
upatrzyles cos na dzisiaj?ehhh nie idzie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
upatrzyles cos na dzisiaj?ehhh nie idzie

Ty, murzyńskiego drąga w czoko.Kto tam wygrał ?
Ehh ta piłeczka, wymuszony kurs 3.0 skłania ku ryzykownym zakładom niestety.upatrzyles cos na dzisiaj?![]()
Ktory mecz?Ehh ta piłeczka, wymuszony kurs 3.0 skłania ku ryzykownym zakładom niestety.
Grałbym AC Milan żeby zaliczyć kurs 3.0. No ale strzał.Ktory mecz?

Może go przeleżeć, ale dużo niewiadomych, jeden i drugi podobny raczej poziom. Po takim kursie można spróbować za drobne.Wtopa Dunskiego na FENie ktoś coś? Ten Tadżyk sprawia wrażenie konkretnego gościa, tapo 79%, @2.75 kusi
Grałbym AC Milan żeby zaliczyć kurs 3.0. No ale strzał.
duze ryzyko. Totenham dobrze u siebie gra, sa w plecy i musza to wygrac. Milan znowu slabo na wyjezdzie. Duze ryzyko
Dlaczego nie win PSG, przecież kurs wyższy, a żeby awansowali i tak muszą wygrać, chyba, że stary zakład?Ja mam pograne totki i awans Psg.
Zwycięstwo psg 4 a awans 4.6Dlaczego nie win PSG, przecież kurs wyższy, a żeby awansowali i tak muszą wygrać, chyba, że stary zakład?
a no tak, przecież win nie znaczy awans, szwaby mają bramkę przewagi przydzbaniłemZwycięstwo psg 4 a awans 4.6

STSGracie Mansura?
// u ktorego buka FEN? xd
Ile proponują?Póki co nic nie mam pograne z najblizszej gali UFC. Moze jutro przyjdzie jakis pomysl. Aktualnie jedynie Shabliy z Bellatora na jednym kuponie, ale walka moze byc blizsza niz myslalem w momencie stawiania:
Powodzenia.
Ile proponują?
powiem szczerze że nie mam rozeznaniaNiestety Sufiev wypadł :( Myślisz, że nowy przeciwnik ma szanse przeleżeć? Kurs pow. 4
Tsitsaev to 33-letni zawodnik pochodzenia czeczeńskiego mieszkający w Polsce. W przeszłości wywalczył brązowy medal mistrzostw Austrii w zapasach w stylu wolnym. Jego amatorski rekord to 10 zwycięstw i 3 porażki.
Mocny Izydor na teraz do 23.59
LFA > Uriel @1.22 STS/Fortuna
Można dokładać
Reszta suchych kości/ochłapów będzie później![]()

Mocny Izydor na teraz do 23.59
LFA > Uriel @1.22 STS/Fortuna
Można dokładać
Reszta suchych kości/ochłapów będzie później![]()

Alexander Shabliy def. Tofiq Musayev via TKO (kick) at :29 of Round 3Póki co nic nie mam pograne z najblizszej gali UFC. Moze jutro przyjdzie jakis pomysl. Aktualnie jedynie Shabliy z Bellatora na jednym kuponie, ale walka moze byc blizsza niz myslalem w momencie stawiania:
Powodzenia.