Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprzatnął chłopa jednym lowkickiemBoraros @1.20
Bellator Mocny Izydor
Clarke @1.25 STS
Rywal bum a mało tego się dzisiaj spóźnił i o mało z wagi co nie spadł i ledwo co na nią wszedł. Dobrze że nie odwołana.
Bueno @4.17
1,25 x 0,88 x 1000 =Bellator Mocny Izydor
Clarke @1.25 STS
Rywal bum a mało tego się dzisiaj spóźnił i o mało z wagi co nie spadł i ledwo co na nią wszedł. Dobrze że nie odwołana.
Nie masz swiadomosci liczb1,25 x 0,88 x 1000 =
Źle się nie pokazał. Gdyby miał pełne przygotowania to kto wie jakby to się skończyło.
Niby ta ale zapominasz o jednej ważnej rzeczy - grosz do grosza a będzie kokosza.1,25 x 0,88 x 1000 =
Ale zabojca sie smieje i to boli najbardziejŹle się nie pokazał. Gdyby miał pełne przygotowania to kto wie jakby to się skończyło.
ja o tym wiem chłopie specjalnie naszego killerka troluje, w zakładzie wielokrotnym też takie smuty po 1.25 puszczam jak coś w miarę pewnegoŹle się nie pokazał. Gdyby miał pełne przygotowania to kto wie jakby to się skończyło.
Niby ta ale zapominasz o jednej ważnej rzeczy - grosz do grosza a będzie kokosza.
Łącząc typ na Clarka z moim na Borarosa robi się @1.50, jeśli do tego dodasz coś swojego to już kupon można ukulać. Pomyśl trochę.
Kadimagomedov @1.35
Nie dziękujcie. Więcej na grupie.
W bazie na miękko.Over 1.5r w walce Storley-Amosov
ile bylo na to?Over 1.5r w walce Storley-Amosov
1.15-1.20ile bylo na to?
1.15-1.20
1.23ile bylo na to?
pogralem Amosova po 1.501.23
Imo overy na papierze były dużo pewniejsze.pogralem Amosova po 1.50
Pizza z ananasem bedzie?Cudowny weekend
Kolejny
Cudowne darmowe pieniążki
Zamknięta grupa wyjeżdża na Hawaje
Widziałem że podciągnąłeś nieco yeldzik. Omnibet w strachu!Cudowny weekend
Kolejny
w koncu bedziesz mial na chleb a nie tylko wpierdalsaz suchy pasztetCudowny weekend
Kolejny
nieco yeldzik.
tyle lat w bukmacherce i nie wiesz co to jest yield?co to czy kto to jest ?
Twoje alter egoco to czy kto to jest ?
Chocioż gnoty z zajewajki!Podobają nam się te Izydory na weekend
Tak jak ostatnio tak jak i teraz jakiegoś ochłapa tutaj podamy