Roshi
Roshi
Izydor
Spence Jr vs Ugas - 1.40 fortuna
Walka zakończy sie na punkty lub przez techniczną decyzję

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Izydor
Spence Jr vs Ugas - 1.40 fortuna
Walka zakończy sie na punkty lub przez techniczną decyzję

WesołegoWesołych świąt, smacznego żurku składa Zabójca
100% przez weekend. Pieniądze lubi ciszę![]()
PotwierdzamBoks
Na 30 kwietnia Shakur Stevenson @1.20 Fortuna
To Izydor z wyższej półki
No na podatek na kupno jak zwał. Rywal nie ta klasa i skill.
sufit Shakura jest kilka klas wyzej...Dla mnie no bet. W normalnej formie Stephens powinien sobie poradzić ale trudno powiedzieć czy przyłożył się do przygotowań i czy wyjdzie tylko po wypłatę. Collard na pewno zmotywowany.Jak widzicie pojedynek Collarda z Stephensem?
Ja to starcie odpuszczam, Akhmedov ma słabiutką kondycję a Pesta będzie go prawdopodobnie męczył zapaśniczo co w ostatecznym rozrachunku może dać czechowi zwycięstwo.totalnie nie analizowałem ale wydaje mi się, że Akhmedov ma szanse z Pestą a kurs fajny
No nie wiemtotalnie nie analizowałem ale wydaje mi się, że Akhmedov ma szanse z Pestą a kurs fajny
Obaj po kilku porażkach z rzędu Collard po 2 (porazki z Manfio nie liczę bo według mnie wygrał ta walke) Jeremy po 5 ale same dobre nazwiska,ciężka walka do typowania,Collard napewno ma lepszy boks,jak utrzyma na nogach to powinien wypunktować.Jak widzicie pojedynek Collarda z Stephensem?
Rowniez skłaniał bym sie w kierunku Pesty.No nie wiem
Akhmedov ma bardzo slabe cardio i do tego walczy w lhw a i tak jest maly a w lhw to dopiero bedzie maly.
Ja bym bardziej w strone Pesty poszedl.

gdzie widzą Państwo niespodziankę? bo nie wierzę że nie będzie :D
gdzie widzą Państwo niespodziankę? bo nie wierzę że nie będzie :D
Na dzisiaj walka jako 1 z PFL
Simeon Powell @1.30 (chyba wszędzie Fortuna i STS)
Powinno być łatwo i gładko. Dobry talent, dobry boks z warunkami fizycznymi, 23 latek z UK. Rywal 38 letni bez podjazdu.

Tutaj tak, wystarczy jednak zapaśnik z dobrą presją i jest po nim, typ solidnyKO 3 runda![]()
To nie ma teraz żadnego znaczenia, liczy się to że bet trafiony.Tutaj tak, wystarczy jednak zapaśnik z dobrą presją i jest po nim, typ solidny
Zaufaj dobrym radomPrawie mnie przekonały te dwa rzekome obozy w stanford ale przypomniałem sobie, że zapamiętałem go jako nieskoordynowane drewno uff
Ta walka to był typowy no betdla mnie po prostu kurs 2.40 był warty ryzyka, fajne value. Pesta to kloc tak go zapamiętałem z UFC i walki z Emelianenko :Dtotalnie nie analizowałem ale wydaje mi się, że Akhmedov ma szanse z Pestą a kurs fajny