Miskatonic
Vale Tudo Championship
Na live bierzemy wszystko co jest!Wez juz mnie nie oslabiaj, bo wykrakasz cos jeszcze!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na live bierzemy wszystko co jest!Wez juz mnie nie oslabiaj, bo wykrakasz cos jeszcze!![]()

Nie stawiam na podwojnym gazie...Na live bierzemy wszystko co jest!![]()

Kurła a w sobotę mam jechać do śwagra opijać jego pierwszego synka. Czuję, że później to będą legendarne typy...Nie stawiam na podwojnym gazie...![]()
Cohones zawasze pomoze!Kurła a w sobotę mam jechać do śwagra opijać jego pierwszego synka. Czuję, że później to będą legendarne typy...
Do soboty jeszcze daleko. Patrz co się dzieje z kartą. Pomyśl jaka strata czasu by była.
Całe kieszonkowe wjebałem w KSW. Może uda się coś pożyczyć od mamy to na live zagram UFC o ile dożyję, więc nawet nie patrzę

Pierdolisz?Całe kieszonkowe wjebałem w KSW. Może uda się coś pożyczyć od mamy to na live zagram UFC o ile dożyję, więc nawet nie patrzę![]()
Pierdolisz?
W Ziolka i Raja? xD

A co jak krol polnocy ujebie kupon?

To będziesz musiał mnie przygarnąć...A co jak krol polnocy ujebie kupon?![]()

Nie ma problemuTo będziesz musiał mnie przygarnąć...![]()

Pisz do niego na priva, niech Ci oddaje złotówkę!
Nie słuchasz protypera to maszNic nie weszlo a i tak jestem happy...
Cos ze mna nie tak?![]()

Dopiero srales w gacie na werdykcie Ziółka...Nie słuchasz protypera to masz![]()

Chyba TyDopiero srales w gacie na werdykcie Ziółka...![]()
I dzieki temu nie bylo narty...strima wywaliło na końcówkę walki i werdyktu nie widziałem

Nie tyle Rosta co ten czarny z bawełny - cottonRosta z Bellatora tez out
Na ostatnim MCFie nie wygladał na zadowolonego ze dali mu placka a to zestawienie wyglada na stylowy mismatch. Moze sie myle ale w zaklad juz lekko wjechalem. Reszte omijam. Ew shakalova na podatek.Mnie z FENu sie podoba na 1 rzut oka Esiava przed czasem za 2.50 bo podejrzewam że Mati Rajewski tdd i dobrego parteru nie ma a tam Esiava go podda.
Mam w tyle głowy te jego walke na EFM z Torresem ale jednak Raju takiej nawałnicy nie przetrwa.
Reszta to ogólnie nie zachęca.
Ale lipa...FEN podpisał umowę na wyłączność z Totalbetem