Roshi
Roshi
Nadal nie ma,jakies krzywe manewryStS chwilowo zdjął z rozpiski KSW ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nadal nie ma,jakies krzywe manewryStS chwilowo zdjął z rozpiski KSW ?
No ten jeden punkt... 2X po suspensorze i backfist który jest dozwolony w K1 ale nie w tył głowy . i nic nie weszło za co można odjąć punkt w rundzie 1 ... Minus punkt ? Tak ?Licząc jak dobrze pamiętam odjęty punkt - to nie. Nie było.
Nie będę wracał z przemyśleniami, bo głęboko w poważaniu mam te walki freaków. Stwierdziłem tylko, że wielkich kontrowersji nie było i to na tyle.No ten jeden punkt... 2X po suspensorze i backfist który jest dozwolony w K1 ale nie w tył głowy . i nic nie weszło za co można odjąć punkt w rundzie 1 ... Minus punkt ? Tak ?
Trochę naginasz...
To tak jak Cartwight wygrał z Sywkiem Milerem... ;-)
Wróć z przemyśleniami...
Zgodzę sie że nie ma co wnikać w "walki" fereaków. Miałem na myśli to, że to nie są jakieś super bet-y że na jednego jest 1.28 i teoretycznie jest lepszy. Scenariusz może być taki że jeden drugiemu wyjebie ze łba albo będą się jebać po jajach a wynik "zrobi się" sam...Nie będę wracał z przemyśleniami, bo głęboko w poważaniu mam te walki freaków. Stwierdziłem tylko, że wielkich kontrowersji nie było i to na tyle.
Jak typ był podawany, kurs wynosił 1.43. To, że teraz jest 1.28 świadczy tylko o tym, że już trochę osób skorzystało z okazji. Ten Alan to zwykły amator, który dał jedną dobrą walkę z Błeszyńskim, a poza tym mógłby wyłapać od jakiegokolwiek randoma w swojej wadze pod dyskoteką. Tutaj walczy z gościem cięższym o 20kg, który jest dynamiczny i którego zwyczajnie się boi. Wynik raczej oczywisty. Każdy kto był choćby na kilku treningach jakichkolwiek sportów uderzanych wie, że taka różnica wagowa to przepaść. Jeśli będą piąstkówki to będzie nokaut.Zgodzę sie że nie ma co wnikać w "walki" fereaków. Miałem na myśli to, że to nie są jakieś super bet-y że na jednego jest 1.28 i teoretycznie jest lepszy. Scenariusz może być taki że jeden drugiemu wyjebie ze łba albo będą się jebać po jajach a wynik "zrobi się" sam...
Evo walka ma być w rękawicach dwunastkachJak typ był podawany, kurs wynosił 1.43. To, że teraz jest 1.28 świadczy tylko o tym, że już trochę osób skorzystało z okazji. Ten Alan to zwykły amator, który dał jedną dobrą walkę z Błeszyńskim, a poza tym mógłby wyłapać od jakiegokolwiek randoma w swojej wadze pod dyskoteką. Tutaj walczy z gościem cięższym o 20kg, który jest dynamiczny i którego zwyczajnie się boi. Wynik raczej oczywisty. Każdy kto był choćby na kilku treningach jakichkolwiek sportów uderzanych wie, że taka różnica wagowa to przepaść. Jeśli będą piąstkówki to będzie nokaut.
Powiem więcej. Denis nokdaunej Anala i prowadzony instynktem kopie w łeb leżącego (jak na Gromdzie)... i win przez DQ dla AnalaEvo walka ma być w rękawicach dwunastkach
Jeśli Alan wytrzyma 1 runda chowając się za podwójną gardą
To Załecki nieprzyzwyczajony do długiego dystansu walki może to przejebać na punkty
Za 1.27 to kompletnie nie do gry
Za 1.27 też bym nie brał. Mimo wszystko uważam, że nawet w 12-kach go skończy przed czasem, po kopnięciach.Evo walka ma być w rękawicach dwunastkach
Jeśli Alan wytrzyma 1 runda chowając się za podwójną gardą
To Załecki nieprzyzwyczajony do długiego dystansu walki może to przejebać na punkty
Za 1.27 to kompletnie nie do gry
Jak dla mnie z High League do gry tylko Mini Majk 1.55Za 1.27 też bym nie brał. Mimo wszystko uważam, że nawet w 12-kach go skończy przed czasem, po kopnięciach.
To jest nic. W dywizji kobiet bez pasa żeby zebrać 5 zawodniczek, podali te z różnych kategorii wagowych. Numer jeden w półciężkiej to debiutant, który w KSW jeszcze nie walczył.Widzieliście rankingi KSW
Śmiać mi się chciało jak je zobaczyłem
Najlepsza federacja w Europie
Nr 6 ,7 na świecie ma 5 zawodników w wadze ciężkiej i półciężkiej
Walki niepełnosprawnych mnie nie interesują.Jak dla mnie z High League do gry tylko Mini Majk 1.55
tak samo było z Carlito ostatnioJak dla mnie z High League do gry tylko Mini Majk 1.55
Ako 5. Niech ciągną kij. Pora się z nimi definitywnie rozstać.Bonusy AKO juz zaliczają od 1.3 (zmiana z 1.2)View attachment 31420
Fortuna zmieniła warunki gry bez podatku. Teraz juz tylko weekendy 12-15
Wiec jak chcecie łapać gale (z następnego wekkendu) po sensownych kursach to jutro ostatnia szansa. View attachment 31419
Pewnie za bogaci jesteśmy. 12% za samo podjęte ryzyko przez grajacego, co czesto uniemożliwia grę singli bo już obniża zarobek w złodziejski sposób. Chyba statystyki gdy wprowadzili happyhour pon-pt 16-18 i sob-ndz 12-15 im się nie spodobały i zachłanność wzięła górę. Mam nadzieję, że ludzie przejdą do sts i betclick z bukmacherów z podatkami, w innym przypadku pewnie będzie więcej kombinacji by korzystać chociażby z unibet. .... Czekam az Fortuna powie, że to przez inflację i małe zyski.Bonusy AKO juz zaliczają od 1.3 (zmiana z 1.2)View attachment 31420
Jak dla to są normalni ludzieTo jest nic. W dywizji kobiet bez pasa żeby zebrać 5 zawodniczek, podali te z różnych kategorii wagowych. Numer jeden w półciężkiej to debiutant, który w KSW jeszcze nie walczył.
Walki niepełnosprawnych mnie nie interesują.
A czy ja napisałem, że nie są normalni? Są niepełnosprawni - ja walk niepełnosprawnych nie chcę oglądać. Nie widzę żadnego nietaktu w tym co napisałem - karłowatość to niepełnosprawność (fizyczna).Jak dla to są normalni ludzie
Nie tłumacz się z oczywistości.A czy ja napisałem, że nie są normalni? Są niepełnosprawni - ja walk niepełnosprawnych nie chcę oglądać. Nie widzę żadnego nietaktu w tym co napisałem - karłowatość to niepełnosprawność (fizyczna).
2023 ICD-10-CM Diagnosis Code Q77.5: Diastrophic dysplasia
ICD 10 code for Diastrophic dysplasia. Get free rules, notes, crosswalks, synonyms, history for ICD-10 code Q77.5.www.icd10data.com
Czasem wypada, bo może komuś jeszcze przyszło do głowy, że brak mi empatii.Nie tłumacz się z oczywistości.
Napisz mi na maila adres, postaram się w tym tygodniu wysłać Ci nagrodę za ten przegrany zakładCzasem wypada, bo może komuś jeszcze przyszło do głowy, że brak mi empatii.
![]()
Ciekawe czy byś to powiedział takiej osobie prosto w oczyCzasem wypada, bo może komuś jeszcze przyszło do głowy, że brak mi empatii.
![]()
Karłowatość to jest niepełnosprawność troche, wiec niestety musisz sie z tym pogodzićCiekawe czy byś to powiedział takiej osobie prosto w oczy
W internecie można powiedzieć wszystko każdemu
Pewnie nie, przestraszyłbym się karła.Ciekawe czy byś to powiedział takiej osobie prosto w oczy
W internecie można powiedzieć wszystko każdemu
Pewnie nie, przestraszyłbym się karła.