Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałeś żeby go zabił?ale to jednak bum ja pierdole
ale dlaczego tak szybko przerwane, ja pierdole![]()

Dokładnie, słuszne przerwanie. Szkoda, że tak łatwo dał się ujebać, bo rywal to jest straszny leszcz. Analiza psu na budę w takich przypadkach.Chciałeś żeby go zabił?![]()
Ja to jestem kozakTacy pewni jesteście Skibińskiego? On sam jest hodowany na ogórkach, nie szarżowałbym w jego stronę...

Nie mam pojęcia czy leszcz bo nie analizowałem ze względu na to że nie miałem w planach grać Skiby, z tego urywku wynika że azer ma konkretną moc w uderzeniach.Dokładnie, słuszne przerwanie. Szkoda, że tak łatwo dał się ujebać, bo rywal to jest straszny leszcz. Analiza psu na budę w takich przypadkach.
Hahah brawo ostrzegałeś. Czutka znakomita, chociaż rywal bez kitu był prze chujowy. Lajf is brutal :)Ja to jestem kozak
Któryś raz z kolei próbowałem ostrzec, mam nadzieje że choć jedna osoba na tym skorzystała
nikt tu już nie słucha rzeczowych argumentów![]()
być może, ale ja nawet nie o rywalu myślałem ostrzegając tylko o samym Skibińskim... że on też ogórchociaż rywal bez kitu był prze chujowy.

Konfitura też odurzony zazdrościąSłabe charaktery są jednak nie do ocalenia :(

Przygłupie, szkoda że polecałeś jako pierwszy. Dawidku zakłamana cipko, jak widziałeś że po walce z bumem z Hiszpanii wyglądało słabo to trzeba było odradzać, a nie polecać.Skibiński tak zwykły średniak. Już ostatnia walka z jakimś bumem z Hiszpanii wyglądała słabo do czasu przerwania. Na takim ACA to bym nim rzucali jak szmatą.
Krzyż mu na drogę.
Konfitura spienienie mózgu level HARDView attachment 28094
masz gangusie z 3C, nie jesteś w stanie udźwignąć psychicznie tego forum, może dojrzejesz jak ci zaczną rosnąć włosy na tych wydmuszkach, wyjdziesz wtedy z piaskownicy i ktoś cię nauczy jak się powinno odzywać do starszych skoro mamusia z tatusiem nie podołali
ah te dzisiejsze dzieciaki, w moich czasach to nie było kozaczenia w internecie![]()
Nawet nie wyobrażasz sobie jaki mam z ubaw z twojego upośledzonego umysłu słaby człowieczku, dzięki 
Panowie, Dawid zmienił swoje podejście, przestał wyśmiewać chybione typy i atakować ludzi. Myślę, że my też możemy zmienić swoje i przestać się wzajemnie wyzywać od cipek itd. i sprawić żeby znowu chciało się tutaj dyskutować.Przygłupie, szkoda że polecałeś jako pierwszy. Dawidku zakłamana cipko, jak widziałeś że po walce z bumem z Hiszpanii wyglądało słabo to trzeba było odradzać, a nie polecać.
Mieszkam w twojej głowie za darmo do tego stopnia że zaczynasz mnie nienawidzićPanowie, Dawid zmienił swoje podejście, przestał wyśmiewać chybione typy i atakować ludzi. Myślę, że my też możemy zmienić swoje i przestać się wzajemnie wyzywać od cipek itd. i sprawić żeby znowu chciało się tutaj dyskutować.
Zachowujmy się jak dorośli ludzie, którymi jesteśmy. Jedynie gangus z 3C się nie zmieni bo, jak wszyscy wiecie, w okresie dojrzewania hormony buzują, więc niech siedzi w swojej piaskownicy i się dotyka po siusiaku.
Nie tędy droga forumowy konfidencie, zaczynam się martwić o twoje zdrowie psychiczne 
Mieszkam w twojej głowie za darmo do tego stopnia że zaczynasz mnie nienawidzićNie tędy droga forumowy konfidencie, zaczynam się martwić o twoje zdrowie psychiczne
![]()

Myślałem, że taki śmieszny zgrywus z ciebie, ale ty to chyba poważnie piszesz...Mieszkam w twojej głowie za darmo do tego stopnia że zaczynasz mnie nienawidzićNie tędy droga forumowy konfidencie, zaczynam się martwić o twoje zdrowie psychiczne
![]()
Zazdrośniku nienawistniku ty!

Ja też tak na początku myślałem...Myślałem, że taki śmieszny zgrywus z ciebie, ale ty to chyba poważnie piszesz...

jakbyś tyle ujebał to też byś przestał w końcu wyśmiewaćPanowie, Dawid zmienił swoje podejście, przestał wyśmiewać chybione typy i atakować ludzi. Myślę, że my też możemy zmienić swoje i przestać się wzajemnie wyzywać od cipek itd. i sprawić żeby znowu chciało się tutaj dyskutować.
Zachowujmy się jak dorośli ludzie, którymi jesteśmy. Jedynie gangus z 3C się nie zmieni bo, jak wszyscy wiecie, w okresie dojrzewania hormony buzują, więc niech siedzi w swojej piaskownicy i się dotyka po siusiaku.

Przygłupie, szkoda że polecałeś jako pierwszy. Dawidku zakłamana cipko, jak widziałeś że po walce z bumem z Hiszpanii wyglądało słabo to trzeba było odradzać, a nie polecać.

jakbyś tyle ujebał to też byś przestał w końcu wyśmiewać![]()

Ale nikomu go nie polecam aby pużniej nie było

Wolałem jak podawałeś izydorki po @1.20 bo one chociaż wchodziły...Przecież sam go opisałeś jakiego to rywala ma słabego przygłupie w kuponach. Jaki to on słaby i inne bzdury. Wypad leszczu teraz na szczaw po fakcie. Tfu.
A po drugie napisałem nie polecam aby nie było![]()

Wolałem jak podawałeś izydorki po @1.20 bo one chociaż wchodziły...![]()
Nie stawiamy spacji przed znakiem interpunkcyjnym.Też masz jakieś problem ?
Przewidzialeś porażkę ?
Pisze zupełnie serio teraz, podawaj typy o kursach do @1.30, wtedy masz elegancką skuteczność.Też masz jakieś problem ?
Przewidzialeś porażkę ?
Jeszcze niedawno kumplami byliście i pałowaliście się do swoich wpisów, dawaliście sobie nawzajem plusiki, a teraz tacy niemili dla siebie jesteście. Kruche są te wasze więzi.Pisze zupełnie serio teraz, podawaj typy o kursach do @1.30, wtedy masz elegancką skuteczność.
To tylko internet tu nie ma sentymentów, musisz jeszcze do tego dojrzeć smyku.Jeszcze niedawno kumplami byliście i pałowaliście się do swoich wpisów, dawaliście sobie nawzajem plusiki, a teraz tacy niemili dla siebie jesteście. Kruche są te wasze więzi.