Karwantes
Bellator Welterweight
DavidMMA w grupie DavidMMA ?! To jest kurwa niewiarygodneDementuje pogłoski
Sam należę do grupy Davida MMA
Tam w wąskim gronie dyskutujemy
Pozdrawiam![]()

Sudolski dał Dawidom ostatnio zarobić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
DavidMMA w grupie DavidMMA ?! To jest kurwa niewiarygodneDementuje pogłoski
Sam należę do grupy Davida MMA
Tam w wąskim gronie dyskutujemy
Pozdrawiam![]()

Dałbym dwa lajki, ale się nie da. Same sztosy na grupie, szkoda tylko, że abonament poszedł w górę i już mnie nie stać![]()

Akurat to ty dzwonisz.Akurat Ciebie nikt o zdanie nie pytał
Ja też dzisiaj piję
Polecam gruszkowa i śliwkowa![]()
DavidMMA w grupie DavidMMA ?! To jest kurwa niewiarygodne
Sudolski dał Dawidom ostatnio zarobić.

Akurat to ty dzwonisz.
Na zdrowie i nie zapomnij podesłać fotki z Zakopanem.

Nie wiem kto to ale Usyk dał potężnie![]()
Antek będzie miał przewagę zasięgu, warunków i siły ciosu. Żeby cokolwiek zrobić Usyk będzie musiał podejść, narażając się na kontry, których nie może przyjmować. Nie ma też warunków które pozwoliłyby mu na rozstrzygnięcie walki w półdystansie. W rękach ma watę. Plus mały ring i sędziowie za wiadomo kim. Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby Joshuą tę walkę przegrał. Chyba tylko jakaś kontuzja poważna. Usyk co pokazała ostatnia jego walka w ciężkiej nie zdziała nic. Skoro dał wyrównana walkę z Chisorą. Dla mnie bez szansMożna grać śmiało
![]()
I jeszcze o Usyku do czasu TKO w 8 rundy przegrywał z Bellowem na pkt u jednego 3 pkt hee. Z Derekiem po 115-113 u dwóch. Marnie bardzo marnie. A wynik tutaj ciężko stwierdzić może przed czasem. Ja mam czysto @1.42

To daj adres, wyślę Ci porządny trunek za dzisiejszego Miskowiaka, bo siadł pięknie z 2,4 do 1,2 dzisiajAkurat Ciebie nikt o zdanie nie pytał
Ja też dzisiaj piję
Polecam gruszkowa i śliwkowa![]()
To daj adres, wyślę Ci porządny trunek za dzisiejszego Miskowiaka, bo siadł pięknie z 2,4 do 1,2 dzisiaj
To był long z kursem jak cztery bety Pudziana i easy

Nie, po prostu nie lubię jak ktoś tak perfidnie kłamieUuuu ale musiałeś wtopić że tak wypominasz![]()

Skrzynka zawalona CVkami, za niedługo selekcja i będę zaczynał etap rozmów kwalifikacyjnychDawaj zakładaj tą grupę
Ilu już jest chętnych![]()
Z twoją skutecznością byś się nie załapał ziomek.Skrzynka zawalona CVkami, za niedługo selekcja i będę zaczynał etap rozmów kwalifikacyjnychZ twoją skutecznością byś się nie załapał ziomek.

Nie wiem kto to ale Usyk dał potężnie![]()

schizofrenia konkretna

Jebany, wstydu nie maNie wiem kto to ale Usyk dał potężnie![]()

Piszesz to do Davida ma się rozumiećPowodzenia
Nie przejmuj się Antka jeszcze odrobisz![]()
Ostro poszedł hahaschizofrenia konkretna![]()
Piszesz to do Davida ma się rozumieć

Nie działa, jak nie wyplaciles środków to straciłeś hajs@kraks i inni grający za granicą, działa Wam betsson jeszcze?
Miałem wypłacone do zera także spoko :) Pytam bo myślałem że u mnie jest jakiś blok że nie działa. Trudno, czas na podatek.Nie działa, jak nie wyplaciles środków to straciłeś hajs
22bet polecamMiałem wypłacone do zera także spoko :) Pytam bo myślałem że u mnie jest jakiś blok że nie działa. Trudno, czas na podatek.
Bzdurajak nie wyplaciles środków to straciłeś hajs
prowadzę taką grupę na telegramie truknij do mnie na fb nick masz w nazwie
To jak można wypłacić?Bzdura
na stronie podawane owszem, na grupie było grane co innegoNa tym telegramie dawaliście Wardegę pisząc że to najlepsza promocja w ostatnich czasach ?
Piszesz do supportu.To jak można wypłacić?
Trochę przeceniłeś umiejętności RodriguezJeśli chodzi o następne gale UFC to biorę pod uwagę następujące typy:
Magomedov vs Meerschaert - Magomedov zrobił na mnie pozytywne wrażenie po debiucie KSW. Meerschaert ostatnio pozytywnie zaskoczył, jednak w walce z takim zawodnikiem jak Magomedov raczej nie będzie mieć tyle szczęścia. Abusupiyan nie będzie wchodził do parteru, a w umiejętnościach stójkowych dzieli ich sporo. Ciekawym betem może być również wygrana przed czasem. Sporo zakończeń Magomedova (19/24)/Meerschaerta (31/33) oraz spora ilość przegranych Meerschaerta (11/14).
Ribas vs Jandiroba - @1.7 - Ribas powinna bez problemu wypunktować przeciwniczkę, która ma drewnianą stójkę. Po takiej przegranej będzie chciała pokazać, że był to wypadek przy pracy i odzyskać tytuł "prospektu". Z mocniej bijącą zawodniczką miałbym wątpliwości, jednak Jandiroba raczej nie ma prawa zagrozić Amandzie.
Rodriguez vs Dern - @2.3 - Rodriquez to bitna babka, idzie non stop do przodu, stójkowo często przewyższa rywalki. Dodatkowo jest silna fizycznie co w walkach kobiet daje sporą przewagę. Marina będzie większa od Dern i będzie mieć przewagę zasięgu. Dern nie posiada mocnych ofensywnych zapasów, dlatego myślę, że nawet gdyby próbowała sprowadzić walkę do parteru to Marina wybroni obalenie i utrzyma walkę w swojej płaszczyźnie. Warto zaznaczyć również, że poziom rywalek z którymi walczyła Marina jest sporo sporo wyższy.
Holm vs Dumont- @1.4 - Holly przegrywała tylko z czołówką swojej kategorii. Dumont to tak naprawdę na ten moment cukinia, która walczyła z zawodniczkami na swoim poziomi, a jeśli już walczyła z kimś lepszym to przegrywała szybko (Anderson). Kurs biorąc pod uwagę doświadczenie i umiejętności jest atrakcyjny.
Romanov vs Vanderaa @1.25 - silny tur, który wywiera non stop presję na przeciwnikach, wywraca ich i ubija na ziemi.