Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

Witam,
Mam pytanie odnosnie bonusu w Betclicu. Wytypowalem poprawnie wszystkie walki na Fame MMA 11 i otrzymalem bonus w wysokosci 2000zl. Aby go wyplacic musze obrocic nim 6 razy, ale na koncie glownym mam jeszcze 1200zl. Moze wiecie jak to zrobic, zeby obstawiac kupony tylko za kase z konta bonusowego?
Z gory dziekuje za podpowiedzi:)

Jak juz jestesmy przy KSW to myslicie, ze mozna isc w Musaeva z Pietrzakiem?

Za takim sam kurs Rutek pewniejszy :cool:
Musa przeniósł sie do wago wyżej. Z Juricem myślałem że wygra bardziej przekonująco.
Pietrzak duży dzik może mu sprawić problemy.
Po co sie w to pchać :fro:

Witam,
Mam pytanie odnosnie bonusu w Betclicu. Wytypowalem poprawnie wszystkie walki na Fame MMA 11 i otrzymalem bonus w wysokosci 2000zl. Aby go wyplacic musze obrocic nim 6 razy, ale na koncie glownym mam jeszcze 1200zl. Moze wiecie jak to zrobic, zeby obstawiac kupony tylko za kase z konta bonusowego?
Z gory dziekuje za podpowiedzi:)
A jak byś to obrócił na wypadniętych walkach?
Co myślicie ?

A jak byś to obrócił na wypadniętych walkach?
Co myślicie ?
Dzieki za odpowiedz, ale nie chodzilo mi o to na jakich walkach to obrocic, tylko jak obstawic zaklady wylacznie z kasy bonusowej, aby nie ruszac kasy z konta glownego:)

Witam,
Z gory dziekuje za
To sobie wyplac te swojw 1200 :) i graj tylko bonusem. Nie wiem czy betclik nie ma osobnego "portfela" z kwota bonusu? I podczas zawierania zakladu wybieraz z którego chcesz oplacic kupon?
Nigdy nie mialem tam bonusu wiex nie mam pewności

Problem w tym, ze jak wyplace teraz swoje 1200zl, to bonus zostanie wyzerowany zgodnie z regulaminem. A jak obstawiam kupon, to nie mam niestety mozliwosci wyboru portfela. Widoczna jest laczna kwota srodkow na koncie glownym i bonusowym.

Problem w tym, ze jak wyplace teraz swoje 1200zl, to bonus zostanie wyzerowany zgodnie z regulaminem. A jak obstawiam kupon, to nie mam niestety mozliwosci wyboru portfela. Widoczna jest laczna kwota srodkow na koncie glownym i bonusowym.
IMG_20211005_071751.jpg

Wszystko jest w regulaminie

View attachment 27045
Wszystko jest w regulaminie
Dzieki za checi:)
W regulaminie dotyczacym tylko gali Fame MMA 11 jest niestety troche inny zapis dotyczacy obrotu:
"3.9 Za kupon NIE UZNAJE SIE kuponow obstawionych przy uzyciu Salda Bonusowego".
Pisze to tylko informacyjnie, gdyby ktos kiedys mial podobna sytuacje. Tak czy inaczej kiedys rozjebie tego buka, zbieram jeszcze doswiadczenie

A może jak najbardziej
Kto to wie :fjedzia:
Ja ide zdecydowanie w Soldica. Mamed jest kotem, ale nie przeskoczy lat. Juz go widze jak w wywiadzie po walce dziekuje mistrzowi i mowi ze chcial walki z trudnym przeciwnikiem

Za takim sam kurs Rutek pewniejszy :cool:
Musa przeniósł sie do wago wyżej. Z Juricem myślałem że wygra bardziej przekonująco.
Pietrzak duży dzik może mu sprawić problemy.
Po co sie w to pchać :fro:
Rutek u mnie pograny pod korek, mam nadzieje ze nie odjebie nic. Pejic przegrywal juz z gorszymi zawodnikami

Z piątkowego Babilonu do zagrania na kupon. A jak będzie to wyjdzie w paraniu :cool:

Łagune Adasia @1.33
Z tego co pamiętam w ostatniej wygranej łatwo walce polecał go tutaj DavidMMA. Nawet dzisiaj na grupie razem z innymi o nim dyskutowaliśmy. :tiphatb:
Jak dwie takie tęgie głowy jak KilerMMA i DavidMMA wspólnie to rozpracowali, to pewnie musi być prawdziwy izydor.
Osobiście byłbym ostrożny, różnica doświadczenia i kaliber rywali znacznie na korzyść Kalenika (nawet jeśli to były przegrane), poza tym do tej pory walczył on w 205lbs, teraz natomiast schodzi do 185. To tylko luźne uwagi - znając naszych "prospektów".

Jak dwie takie tęgie głowy jak KilerMMA i DavidMMA wspólnie to rozpracowali, to pewnie musi być prawdziwy izydor.
Osobiście byłbym ostrożny, różnica doświadczenia i kaliber rywali znacznie na korzyść Kalenika (nawet jeśli to były przegrane), poza tym do tej pory walczył on w 205lbs, teraz natomiast schodzi do 185. To tylko luźne uwagi - znając naszych "prospektów".
Ten Kalenik jest słaby, wypunktował go taki placek jak Wojciech Janusz

Back