TheNotoriusAdam
Brutaal Middleweight
Roberto go wyśle na emeryturę ;)Większość pójdzie w Soldicia ale Mamed ma szansę i to nie takie małe , ja bym mimo wszystko szedł w stronę Kahlidova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Roberto go wyśle na emeryturę ;)Większość pójdzie w Soldicia ale Mamed ma szansę i to nie takie małe , ja bym mimo wszystko szedł w stronę Kahlidova
Jak juz jestesmy przy KSW to myslicie, ze mozna isc w Musaeva z Pietrzakiem?
MMA nie jest takie oczywisteDość oczywiste się wydaje.
Zdecydowanie MusaevJak juz jestesmy przy KSW to myslicie, ze mozna isc w Musaeva z Pietrzakiem?
A jak byś to obrócił na wypadniętych walkach?Witam,
Mam pytanie odnosnie bonusu w Betclicu. Wytypowalem poprawnie wszystkie walki na Fame MMA 11 i otrzymalem bonus w wysokosci 2000zl. Aby go wyplacic musze obrocic nim 6 razy, ale na koncie glownym mam jeszcze 1200zl. Moze wiecie jak to zrobic, zeby obstawiac kupony tylko za kase z konta bonusowego?
Z gory dziekuje za podpowiedzi:)
Tak jak Askham?Roberto go wyśle na emeryturę ;)
Dzieki za odpowiedz, ale nie chodzilo mi o to na jakich walkach to obrocic, tylko jak obstawic zaklady wylacznie z kasy bonusowej, aby nie ruszac kasy z konta glownego:)A jak byś to obrócił na wypadniętych walkach?
Co myślicie ?
Dla mnie te fajne ko mało zmienia.Tak jak Askham?
To była akcja która wchodzi raz na 10 razy i akurat Mamed miał farta.Tak jak Askham?
Tak jak Askham?
To sobie wyplac te swojw 1200 :) i graj tylko bonusem. Nie wiem czy betclik nie ma osobnego "portfela" z kwota bonusu? I podczas zawierania zakladu wybieraz z którego chcesz oplacic kupon?Witam,
Mam pytanie odnosnie bonusu w Betclicu. Wytypowalem poprawnie wszystkie walki na Fame MMA 11 i otrzymalem bonus w wysokosci 2000zl. Aby go wyplacic musze obrocic nim 6 razy, ale na koncie glownym mam jeszcze 1200zl. Moze wiecie jak to zrobic, zeby obstawiac kupony tylko za kase z konta bonusowego?
Z gory dziekuje za
Problem w tym, ze jak wyplace teraz swoje 1200zl, to bonus zostanie wyzerowany zgodnie z regulaminem. A jak obstawiam kupon, to nie mam niestety mozliwosci wyboru portfela. Widoczna jest laczna kwota srodkow na koncie glownym i bonusowym.
Dzieki za checi:)View attachment 27045
Wszystko jest w regulaminie
Spoko spoko tylko przed tamta walka było podobnieStary tak to można się bawić w nieskończoność i zawsze coś na kogoś sie znajdzie i zatoczy się koło.
Jak tam masz stawiać to lepiej daj sobie siana i się nie dopytuj innych![]()
Spoko spoko tylko przed tamta walka było podobnie
Ja ide zdecydowanie w Soldica. Mamed jest kotem, ale nie przeskoczy lat. Juz go widze jak w wywiadzie po walce dziekuje mistrzowi i mowi ze chcial walki z trudnym przeciwnikiemA może jak najbardziej
Kto to wie![]()
Rutek u mnie pograny pod korek, mam nadzieje ze nie odjebie nic. Pejic przegrywal juz z gorszymi zawodnikamiZa takim sam kurs Rutek pewniejszy
Musa przeniósł sie do wago wyżej. Z Juricem myślałem że wygra bardziej przekonująco.
Pietrzak duży dzik może mu sprawić problemy.
Po co sie w to pchać![]()
Ja ide zdecydowanie w Soldica. Mamed jest kotem, ale nie przeskoczy lat. Juz go widze jak w wywiadzie po walce dziekuje mistrzowi i mowi ze chcial walki z trudnym przeciwnikiem
Zdejmij maske mordo, to nie ma sensuZ piątkowego Babilonu do zagrania na kupon. A jak będzie to wyjdzie w paraniu
Łagune Adasia @1.33
Z tego co pamiętam w ostatniej wygranej łatwo walce polecał go tutaj DavidMMA. Nawet dzisiaj na grupie razem z innymi o nim dyskutowaliśmy.![]()
Gorzej jak to nie maska a brak tabletek :PZdejmij maske mordo, to nie ma sensu![]()
Jak dwie takie tęgie głowy jak KilerMMA i DavidMMA wspólnie to rozpracowali, to pewnie musi być prawdziwy izydor.Z piątkowego Babilonu do zagrania na kupon. A jak będzie to wyjdzie w paraniu
Łagune Adasia @1.33
Z tego co pamiętam w ostatniej wygranej łatwo walce polecał go tutaj DavidMMA. Nawet dzisiaj na grupie razem z innymi o nim dyskutowaliśmy.![]()
Ten Kalenik jest słaby, wypunktował go taki placek jak Wojciech JanuszJak dwie takie tęgie głowy jak KilerMMA i DavidMMA wspólnie to rozpracowali, to pewnie musi być prawdziwy izydor.
Osobiście byłbym ostrożny, różnica doświadczenia i kaliber rywali znacznie na korzyść Kalenika (nawet jeśli to były przegrane), poza tym do tej pory walczył on w 205lbs, teraz natomiast schodzi do 185. To tylko luźne uwagi - znając naszych "prospektów".
Ja to samo, dodałem jeszcze Szczepaniaka bo to ciekawy prospekt.Piątek Babilon MMA
Łaguna @1.33
Gutowski @1.45
![]()
Ja to samo, dodałem jeszcze Szczepaniaka bo to ciekawy prospekt.
Janusz to nie jest aż taki słaby zawodnik jakby wskazywał jego rekord smyku.Ten Kalenik jest słaby, wypunktował go taki placek jak Wojciech Janusz