Zakłady bukmacherskie (Bellator, ACA, PFL etc.)

pytanie do osób które mają konto na bet365 i korzystały z bonusu powitalnego. Działa on tak:
- zakładam konto
- wpłacam hajs
- wpisuję kod promocyjny który dostałem na maila
- dostaje bonusowy hajs
- muszę obrócić depozytem i bonusem x3
- mogę wypłacić hajs

Zgadza się czy coś pomyliłem ?
Wszystko się zgadza tylko minimalny kurs to 1.50. Powodzenia! Dla mnie chyba jedyny opłacalny bonus w sieci.

Wszystko się zgadza tylko minimalny kurs to 1.50. Powodzenia! Dla mnie chyba jedyny opłacalny bonus w sieci.
bo expekt i betclic gdzie masz cashback po 100zl(kiedys bylo 200) bez zadnych warunkow nie jest oplacalny XD
wplacasz 100zl przegrywasz, dostajesz 100zl i mozesz wyplacic
takich bonusow jak bet365 jest pelno

Czekam na Condiciwo,kuurwa taki kurs po takiej walce o pas,jak za dużo majo hajsu to kirunio chyba wjedzie z pełną staweczką ale na innym buku na którym nie mam limitów na 60 złotych czy tam 80.

bo expekt i betclic gdzie masz cashback po 100zl(kiedys bylo 200) bez zadnych warunkow nie jest oplacalny XD
wplacasz 100zl przegrywasz, dostajesz 100zl i mozesz wyplacic
takich bonusow jak bet365 jest pelno
Cashback jest dobry tylko tam musi chyba być zdarzenie co ma 3 różne metody wyboru (zakończenia) np piłka nożna 1x2, a w mma masz zawodnika 1 i 2, więc trzeba zrobić dubel, a ja wole grać single.

Znajdź mi bonusy u:
1. Takiego legit buka jak np bet365
2. Z tak niskim kursem i obrotem

Na innych gdzie znalazłem to albo kurs 1.8-2.0 albo obrót 8-16 razy albo zakład 2 zdarzeniowy albo buk chujowy.
Z bonusem ufam tylko bet365 bo poza nim używam tylko pinnacle i 5dimes, a nie jakieś pseudo buki gdzie nałożą ci limit 25zl po paru wygranych albo będą robili wszystko żeby ci kasy nie wypłacić.

bet365 daje freebeta 100zł na mecz polaków, wystarczy coś dać w pre na 100zł po kursie 1.01 i na live ma się zakład bez ryzyka na 100zł
Ja daje na awans polaków :D

bet365 daje freebeta 100zł na mecz polaków, wystarczy coś dać w pre na 100zł po kursie 1.01 i na live ma się zakład bez ryzyka na 100zł
Ja daje na awans polaków :D
faktycznie nawet spoko ten bonus, czyli moge 100zl zagrac teraz na ufc, 100zl live mecz polska portugalia i jak nie wejdzie to 100zl zwracaja i moge wyplacic od razu?
a jakbym zagral kto awansuje to bylby dobry surebet....

faktycznie nawet spoko ten bonus, czyli moge 100zl zagrac teraz na ufc, 100zl live mecz polska portugalia i jak nie wejdzie to 100zl zwracaja i moge wyplacic od razu?
a jakbym zagral kto awansuje to bylby dobry surebet....
nie nie nie może źle trochę napisałem, trzeba dać w pre w meczu polaków, a free bet na live jest, też na mecz polaków
"W czwartek 30. czerwca, Polska zmierzy się z Portugalią w meczu Euro 2016 i aby zwiększyć emocje, oferujemy fantastyczny zakład na żywo.

Postaw zakład przedmeczowy na mecz Polska v Portugalia, a otrzymasz od nas zakład bez ryzyka na żywo z taką samą stawką (aż do 100 PLN) na ten wielki mecz. Regulamin obowiązuje."

A kasę od razu zwracają i od razu można wypłacić

Asia 1,75 przypominajac sobie te zajebiscie dynamiczne wejscia w nogi Claudi troche sie obawiam, ale jak wybroni to powinno byc dobrze, mimo ze Gadelha zrobila spory postep w stojce to nadal chyba nie ta liga
no i syndrom Nova Uniao, czyli koks off

Ogarnia ktoś bonus powitalny na bet365? @HeyPussyRUstillThere
Konkretnie chodzi o zapis po obrocie. Wcześniej mogłem sprawdzić stan obrotu,
a teraz mam tylko " Otrzymałeś bonus w wysokości 200,00 PLN, ale bonus ten stracił ważność." Tak ma być?

Nie wyrobiłeś się w czasie z obróceniem bonusu
Nie przeczytałeś o czym napisałem. Chodzi o informację jaka jest podana po obróceniu.
U mnie jest to "Otrzymałeś bonus w wysokości 200,00 PLN, ale bonus ten stracił ważność"
Czas na obrót to 90 dni, ja wyrobiłem się w jakieś 20.

Nie przeczytałeś o czym napisałem. Chodzi o informację jaka jest podana po obróceniu.
U mnie jest to "Otrzymałeś bonus w wysokości 200,00 PLN, ale bonus ten stracił ważność"
Czas na obrót to 90 dni, ja wyrobiłem się w jakieś 20.
napisz do nich

Kurna, nie mogę sobie darować, że zapomniałem zagrać - gdziekolwiek. Z tych 6 walk, które bym obstawił, wyszłoby koło 80 kursu taśmą :/

Ale mam pytanko do Was - który buk najlepszy? Gdzie jakieś bonusy teraz dają (betsafe?)?

Pinnacle po prawie 2 tygodniach oddało dolary za Chandlera :kiss:
Jednak dobre chłopaki, nie ma szans, żeby ktokolwiek inny na rynku wykazał się taką uczciwością po 2 tygodniach od rozliczenia. Jakby tylko jeszcze live mieli to pokasowałbym konta na innych bukach.

Kuponik na dziś:

Piłka Nożna
Portugalia - Francja
Obie drużyny strzelą conajmniej po 1 bramce: TAK
+
CSGO
SK Gaming - Liquid Team
Liczba map: powyżej 2,5

Kurs: 4.18

Back